• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamedovic5406

Registered User
لایک‌ها
135
کاشکی ضبط می کردی صداتو دقیقا بفهمیم چطوری به ق نزدیک میشه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10
من که هلندی نیستم بتونم تلفظ کنم!! اینا اصلاً زبان و لهجشون خیلی عجیبه!!!
ولی این رو 20 بار بگو! هلندی ها اینجوری میگن: "لویی فنخقال"

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
کلاً درگیر تلفظ های هلندی نشین زیاد!!
دیوانه میشین!!
از ما گفتن!
تلفظ فن خال هم همون "فن خاله" فقط "خ" اندکی نزدیک میشه به ق !!!:general509:
فصل الخطاب استاد خیابانیه.هرچی ایشون بگون قطعا تلفظه درسته

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
من که هلندی نیستم بتونم تلفظ کنم!! اینا اصلاً زبان و لهجشون خیلی عجیبه!!!
ولی این رو 20 بار بگو! هلندی ها اینجوری میگن: "لویی فنخقال"
اینطوری مطمئنی ق به خ نزدیک میشه؟ فکر کنم دور میشه و درستش باشه لویی فنقخال [emoji12]

Sent from my HUAWEI G700-U10

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
والا من بازی هلندو تو جام جهانی نگاه میکردم گزارشگرشون میگفت فن گ "ق"ال =فنگال

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
جالبه تيم١٠٠٠ تا مشكل داره دوستان گير دادن به اسم فنخال :confused:
كلا ابنا بازيكن امسال نميخرن و به نظرم امسال باهمين بازيكن ها فقط قصدشون ورود به چمپيونزليگ هست تا اون موقه بازيكن هاي موزد نظر هم قراداداشون با باشگاهاشون تموم شده و میشه با قیمت کمتر خریدشو من هم زیاد از این کار بدم نمیاد

جیمی کیسی از مطرح ترین خبرنگاران اسکای اسپورت در تویتر :

" مذاکـرات منچستر یونایتد و بورسیا دورتموند برای جذب متس هوملز رو به پایان است و خبر های خوبی برای شیاطین سرخ در راه خواهد بود ! "

این خبر در حالی است که دیروز بارسلونا دیلی خبر از پیوستن این مدافع 25 ساله آلمانی با مبلغ 16 میلیون پوند به منچستر یونایتد خبر داد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالبه تيم١٠٠٠ تا مشكل داره دوستان گير دادن به اسم فنخال :confused:
كلا ابنا بازيكن امسال نميخرن و به نظرم امسال باهمين بازيكن ها فقط قصدشون ورود به چمپيونزليگ هست تا اون موقه بازيكن هاي موزد نظر هم قراداداشون با باشگاهاشون تموم شده و میشه با قیمت کمتر خریدشو من هم زیاد از این کار بدم نمیاد

جیمی کیسی از مطرح ترین خبرنگاران اسکای اسپورت در تویتر :

" مذاکـرات منچستر یونایتد و بورسیا دورتموند برای جذب متس هوملز رو به پایان است و خبر های خوبی برای شیاطین سرخ در راه خواهد بود ! "

این خبر در حالی است که دیروز بارسلونا دیلی خبر از پیوستن این مدافع 25 ساله آلمانی با مبلغ 16 میلیون پوند به منچستر یونایتد خبر داد
4
خیلیم بد به نظر نمیرسه این ایده، حداقل انقد پول مفت و حقوقای نجومی نمیدیم!

دوستان اسم اون نقاش معروف چی بود؟ چجوری تلفظ میشد؟ Vincent Van Ghogh :p:D:D
عالییی بود!
این تازه ی خ هم آخرش تلفظ میشه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
4
خیلیم بد به نظر نمیرسه این ایده، حداقل انقد پول مفت و حقوقای نجومی نمیدیم!
عالییی بود!
این تازه ی خ هم آخرش تلفظ میشه!
واقعا درستش هم همین هستش که تیمی که امسال تو هیچ جام خارجی نیستش فقط باید بازیکنایی رو بگیره که واقعا بهشون احتیاج داره، داشتن دفاع میانی و هافبک دفاعی مهمترینها هستش ولی وقتی این بازیکنهارو میبینید(مثل کوادرادو و ویدال و دیماریا) که واسه فروش هستن(بقالی هستش!!!) که فصل بعد نمیتونه دیگه به هیچ عنوان مثلشون رو بخره، باید حتما از فرصت استفاده کرد!!!!!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
لباس دوم تیم هم معرفی شد.

4D6E66C6624945F6828B32A575AE6D77.ashx

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دوستان گل من كه ميگيد فصل بعد بازيكن خريداري شه چون امسال تو جامي نيستيم به دو دليل اصلا قبول ندارم 1-ليگ ايران نيست كه بازيكن قرارداد يك ساله ببنده مثلا نميشه ديماريا يا ايسكو و ... رو نخريد بعد كه رفتن يه تيم ديگه سال بعد ما بريم بخريم
2-اگه امسال با اين بازيكن ها بازم جزء 4 تيم اول نبوديم چي؟همون اتفاق تكرار ميشه منتها اين بار با ضرر چند برابر و ضربه خوردن وجهه تيم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
عمو وودی دوباره دور برداشته(یه چیزی خورده!!!!!) و گفته که منچستر میتونه رکورد خرج توی نقل و انتقالات رو به راحتی بزنه با خرید ویدال به مبلغ 42.5 میلیون پوند...
این جریان دقیقا من رو یاد پارسال میندازه که هیچ اتفاقی نیافتاد و روز آخر فلینی رو با اون قیمت خریدیم!!!!!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
گویا فنخال و وودی تاکید کردن که برای خرید بازیکن محدودیت بودجه ای نداریم و اگر لازم باشه حتی میتونیم رکورد نقل و انتقالات که 100 میلیون یورو هست رو بشکنیم!!!
هیچی دیگه الان یوونتوس دندون تیز می کنه واسمون

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ما باید تا میتونیم خودمون رو تجهیز کنیم باید اون خوش بینی از بین بره که البته تا حدی از بین رفته این خوش بینی که زمان سرالکس همه فکر میکردن یک معجزه ای داره رخ میده چون ما با یک سری بازیکن متوسط همیشه نتیجه میگیریم فصل قبل همه دیدند که ما هم میتونیم بد باشیم....
بعد اینکه فراموش نکنید که منچستر هستیم و باید قهرمان بشیم جز ۴ تا بودن من رو به شخصه راضی نمیکنه قهرمانی در لیگ برتر هم دست کمی از قهرمانی در لیگ قهرمانان از لحاظ سختی کار نداره....ما هیچ بهانه ای برای قهرمان نشدن نداریم مربی نامی رو استخدام کردیم که اسم بزرگی داره ولی سن بالایی داره و چند سالی نهایتاْ بیشتر مهمان ما نیست خوب ما اون رو آوردیم که در کوتاه مدت نتیجه بگیریم یکی از بهترین قرارداد ها رو با آدیداس بستیم و در کل یکی از متمول ترین تیمها هستیم وودوارد همین امروز گفته من هر کسی رو ونگال بخواد میتونم بخرم و این یک باور غلطه که ما نمیتونیم خرید کنیم البته تا اینجای کار هم بد خرج نکردیم با تمام این تفاسیر ما باید یک مدافع مرکزی بگیریم که تجربه مناسبی هم داشته باشه و کیفیت بالا که هوملز گذینه در دسترس هستش و اینکه خط هافبکمون رو هم تا میتونیم تجهیز کنیم که ویدال یک انتخاب خوب میتونه باشه با اینکه هررا هم گرفتیم با این همه ما باز هم نیاز به خرید داریم و باید برای قهرمانی بجنگیم چون ما منچستریم و بهانه ای برای قهرمان نشدن نداریم........

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ما نشون دادیم داریم روندمون رو عوض میکنیم سال قبل رو با امسال مقایسه نکنید ما امسال تا اینجای کار دوتا بازیکنی رو گرفتیم که خیلی ها دنبالشون بودن شاو و وهررا و اگر دو خرید دیگه داشته باشیم نمایش خیره کننده ای رو به جا خواهیم گذاشت ضمن اینکه همین الانش اگر هیچ خریدی هم نکنیم از سال قبل بهتر خرج کردیم.....
از وودوارد داره خوشم میاد میدونید هواداران رقیب مثل چلسی و سیتی تمام ادعاشون مالکان سرمایه داره و خرید های بزرگ بود ولی حالا ما تا اینجا ۵۰ تا خرج کردیم و باز هم میخوایم بکنیم و این هزینه ها رو فوتبالی هم در میاریم نه از ذخایر نفتی روسیه و قطر و امارات و ..........خوب میشه گقت که اونها با این حساب حتی برتری مالی از لحاظ صاحبان متمول رو هم ندارند......

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گاردین خبر داده نیک پاول به زودی به سایر بازیکنان در تور آمریکا ملحق میشه.
امیدوارم همینطور باشه.

ضمنا بازی با LA Galaxy فردا ساعت 7:30 صبح شروع میشه. شبکه sharje sport در 7 درجه غربی(نای/لست) بازی رو قراره بصورت رایگان پخش کنه.
مشخصات : 11977 V 27500 5/6

بالا