• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اونوقت میگن این آمریکایی ها به soccer علاقه ندارن!
به عشق یونایتد این همه آدم رفته ورزشگاه:D
آره! یونایتد همه جا طرفدار داره سال پیش هم وقتی با ستارگان تایلند بازی داشتیم ورزشگاه تقریبا پر شده ولی در بازیهای ملی تایلند در آسیا تعداد تماشاگر به طور چشمگیری کمتر بود! یا در تور شرق آسیا که کره ای هایی که تیم خودشون رو ول کرده بودن و با پوشیدن لباس منچستر ما رو تشویق می کردن!
این لباس جدیده با آرم شورلت هم خیلی خوشگله! خفن بنظر می رسیم!

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
اونوقت میگن این آمریکایی ها به soccer علاقه ندارن!
به عشق یونایتد این همه آدم رفته ورزشگاه:D
به عشق دیدن اشلی اقا یانگ اومده بودن این اقا هم احساسی شد تو ۲ دقیقه ۲ تا گل زد
:D
هروقت میخوایم بفروشیمش گل میزنه نامرد:eek:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب آقای ویدال هم در Sky Italy گفته که با آلگری صحبت میکنه و به منچستر نخواهد رفت!!!!!!!!:mad:
خوب اگه اینقدر دلش با تیم ما نیست، دلیلی نداره بهش حتی فکر هم بکنیم!!:general602: گزینه های دیگه ای هم هست...:cool:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
ويدال پيشنهاد منچستريونايتد را رد کرد

هافبک تيم ملي شيلي پيشنهاد پيوستن به منچستر‌يونايتد را رد کرد و عنوان کرد تمايلي ندارد در اين تيم انگليسي بازي کند.
00946472.jpg

يکي از ستاره هاي يوونتوس که خبرهاي زيادي درباره جدايي او از اين تيم به گوش مي رسد آرتورو ويدال است. اين بازيکن شيليايي که اين روزها مشتريان زيادي پيدا کرده است سخناني را بر زبان آورد که بار ديگر هواداران يوونتوس را نگران کرد. او مي گويد اگر در يوونتوس باقي بماند اجباري است و اين نشان مي دهد که او علاقه اي براي ماندن در اين تيم ايتاليايي ندارد.

منچستر‌يونايتد مدت ها به دنبال جذب يک هافبک مرکزي هستند. آنها پس از آنکه نتوانستند فابرگاس را به اولدترافورد بکشانند، تلاش خود را براي جذب آرتورو ويدال ستاره شيليايي يوونتوس آغاز کردند اما اين بازيکن پيوستن به تيم انگليسي را رد کرد و اعلام کرد به تيم فان خال نخواهد رفت.

آرتورو ويدال هافبک تيم ملي شيلي و باشگاه يوونتوس درباره شرايط خود براي فصل جديد گفت: قرار است به زودي با مسئولان باشگاه يوونتوس ديدار کنم تا درباره شرايطم با انها صحبت کنم. مي خواهم با آلگري درباره شرايطم براي فصل جديد صحبت کنم و سپس تصميم خود را بگيرم. درباره پيشنهاد ساير تيم‌ها نيز بايد بگويم که به منچستر‌يونايتد نخواهم رفت و تمايلي ندارم در اين تيم بازي کنم.

ويدال ادامه داد: من از حضور در يوونتوس راضي هستم و دوست دارم در اين تيم بمانم . مطمئن هستم هواداران يوونتوس نيز همين حس را دارند و از بودن من در تورين خوشحال خواهند شد.

منچستر يونايتد از جدي‌ترين مشتريان اين بازيکن شيليايي است. لوئيس فان خال چندي پيش تاکيد کرد که دوست دارد اين هافبک يوونتوس را به منچستر يونايتد بياورد. رئال هم يکي دو سالي است که به دنبال ويدال است، اما با توجه به جذب توني کروس و خريد احتمالي رودريگس بعيد به نظر مي رسد که کهکشاني‌ها برنامه اي براي خريد ويدال داشته باشند.

اینم پوشش خبر دیشب ویدال که روی سایت ها اومده بود از سایت رنک 4 ایران.یعنی نویسنده به خودش زحمت نداده یکبار شاهکارش رو بخونه ببینه چه گندی زده.
واقعا خیلی بی کیفیته سایت ورزش 3 و جالب اینه دیدم که خیلی ها به اخبار این سایت استناد می کنن.
و در ضمن این خبر از ویدال هم تکذیب شده. این مصاحبه ویدال در فرودگاه بوده که خبرنگار ازش می پرسه به منچستر میری؟ ویدال هم میگه نه میرم تورین که با آلگری راجع به آیندم صحبت کنم.به منچستر نمیرم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب باید گفت که خرید ویدال کاملا تعطیل شد، هم موراتا و هم خود ویدال و هم روزنامه های ایتالیایی و هم هم تیمی هاش گفتن که ویدال جایی نمیره!!!!!!
منچستر به دنبال دیپای هستش، با توجه به رابطه خوب ونگال با بازیکنان هلندی احتمال خرید این بازیکن خیلی زیاد هستش...
هرناندز هم داره تیم رو ترک میکنه و میخواد به اتلتیکو بره، به به هم قراردادش رو بست با بنفیکا...
دیگه هیچ خبری نیست جز اینکه باید گفت دوباره وودی هیچ غلطی نکرد این فصل هم دقیقا مثل پارسال، یادتون هست پارسال چه جوری مانور میداد و آخرش هیچ!!!!!
امسال هم تور منچستر رو ول کرد که بیاد خونه بخوابه...
البته باز هم میشه گفت که بعداز بازی منچستر به خیلی چیزا امیدوار شدم، منظورم بازیکنهای جوونی بود که تو ترکیب بودن و به آینده خیلی امیدوارم کردن...

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فنخال تو آخرین مصاحبه اش که تو سایت باشگاه هست صحبت از کمبود مدافع وسط کرده. ورمائلن، هوملز و دی ورای(درست گفتم؟) باید از اصلی ترین گزینه ها باشن.

تو سایت ها خبر از فروش هارناندز به اتلتیکو هست. همچنین صحبت از خرید آرادا توران از همون تیم. پس بعید نیست یه همچین انتقالی انجام بشه. ریلیز کلازش 32 میلیون پونده و 27 سالشه.
نمیدونم به دردمون میخوره یا نه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من با بازی کوکه حال میکردم ولی با خرید هررا فکر میکنم دیگه جایی واسش نخواهیم داشت، توران هم میتونه گزینه خوبی باشه!!! ولی معنی دیگش هم میتونه این باشه که نتونستن دیماریا و کوادرادو رو بخرن!!!!! خاک بر سرشون...

ali-dayyeri

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان به نظرتون کی تو این فصل کاپیتانه شیاطینه؟

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
خب يه چند روزي نبوديم الان اومدم ميبينم به به در بين هر گزينه اي در هر پستي يك هلندي وجود داره كه احتمال بالاي 80 در صد همون جذب ميشه و بقيه رد گم كردن هست دژاي واي چه بازيكن تاثير گذاري مشعوف شديم از اين خبر يعني فلايني رو نگه دارن و در 4پست استفاده كنن بهتره خاك بر سرشون با ابن نقل و انقالشون پول هاي قراردادها يك دهم هم خرج باشگاه نميشه تا كيسه گشاد برادران امريكاييي هست

بالا