• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان درست میشه انقد حرص نخورید، من همونقد که مطمئنم بچه بابامم به فن خال اعتماد دارم، طول میکشه تا با شرایط جدید وفق بدن خودشونو.
و البته بازیکنایی که نداریم هم واقعاً کلیدین؛ لوک شاو یه دفاع جپ فوق العادس، هررا صد مرتبه بهتره از فلچر و اندرسون و ....
روخو هم مسلماً از بلکت و اوانز بهتر خواهد بود! حتی اسمالینگ هم بیاد از اینا بهتره!
صبر داشتهن باشی،
کیپ کام اند تراست این لوئی!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب این بازی هم تمام شد و تیم امیدوار کننده نیست هنوز...
ترکیب رو ونگال هنوز پیدا نکرده و از یانوزای تو پست هافبک استفاده میکنه!!!!!!!
یه چیزیش میشه این ونگال، آخه والنسیا چه غلطی کرد تو کل بازی که تو زمین موند؟؟؟
رافائل کی برمیگرده؟؟؟
یانگ و اندرسون فقط یه ضربه کاشته یا کرنر بشه، میدون دنبال توپ!!!!!!
فلچر رو که نیمه دوم اصلا ندیدم!!!
باز هم آخر بازی یه فشاری میاورد تیم که والنسیا نابودش میکرد...
بازی بلکت هم من رو کشته بود!!!!!! آخه بشر خیال کردی دیگه مارادونا هستی دریبل میزنی و میای توپ رو فرطی لو میدی؟ هر موقع رسید، کشید زیر توپ و توپ رو به هدر داد...
آقا روخو ظاهرا اگه تو این 2 روز نتونه مشکل ویزا و اون اسپانسرش رو حل کنه، حتیی نمیتونه برای تیم بازی کنه و قراردادش فصخ خواهد شد...
دلمون خوشه بازیکن خریدیم...
اگه مهاجمهای برنلی با عرضه تر بودن که اوانز تو همین بازی کفش طلا رو مال خودش میکرد...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من از منتقدین مویس بودم مدارکشم توی همین جا هست ولی یادم میاد وقتی اون زمان والنسیا بد بازی میکرد میگفتیم یادتونه والنسیا زمان فرگی یک فصل بهترین بازیکن شد و چنان بود و چنان کرد و مویس نمیتونه ازش بازی بگیره جالب اینجاست که خرجهامون داره میرسه به 200 تا بازم یک عده میگن اینجا بازیکن کم داریم اونجا کم داریم بله در خط دفاعی رو قبول دارم ولی به تیم امروز رونالدو رو هم اضافه میکردیم و در دفاع هم هوملز بازم اتفاق ویژه ای نمیفتاد فقط 200 تا دیگه رفته بود توی پاچه های تیم البته از جیب بابای من نمیره ولی تیم انقدر خرج کنه و نتیجه نگیره بازگشت نخواهد داشت اسپانسرها فراری میشن و تمام....
من به ونگال اعتماد میکنم اما فوتبال و اسپانسرهاش نه!!!
متاسفانه باید بگم اگر نتایج همینجوری ادامه داشته باشه تا قبل اکتبر باید لویی کبیر چمدونش رو ببنده و خداحافظی کنه درسته اون مربی بزرگیه ولی منچستر هم در صدر توجهاته و ونگال نمیتونه با این اوضاع دوام بیاره نمیشه هم گفت حالا این رو بخریم اینو بیاریم این مشکلات حل میشه تیمی که خرج کنه انتظار ها ازش بالاتر میره میشه صبر کرد و از نتایج متوسط دفاع کرد ولی نمیشه مثلاً 10 هفته بگذره و ما جز، 5 تیم یا 10 تیم آخر جدول باشیم و لویی هم ترکیبهاش رو امتحان کنه این بازیها تدارکاتی نیست و هر کدومش که داره از دست میره یک بخشی از منچستر فرو میریزه اعتبار ذره ذره جمع شده نمیگم یک شبه میریزه ولی بعد 10 هفته ازش چیزی نمیمونه و همه اسپانسرها شروع میکنن اذیت کردن.................حالا شاید خیلی ها بگن تو رو چه نظر دادن راجب تیم ونگال ولی اگر منم هیچی نگم یکسری اتفاقات میفته...............

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بازی رو نتونستم ببینم ولی مسلما نتیجه بدی بود.
ولی وقتی 10 تا مصدوم داریم. 2 تا بازیکن خریدیم که هنوز نمیتونن بازی کنن(روخو و بلیند) نباید انتظار زیادی داشته باشیم.
به شخصه اصلا در مورد تیم به این زودی ها نمیتونم قضاوت کنم. حداقل باید تا بازی با چلسی و حتی شروع نیم فصل دوم صبر کرد.

نمیخوام به گذشته برگردم ولی اگه فصل پیش فقط یه هررا رو خریده بودیم اون هم به جای فلینی الان اوضاع مون خیلی فرق می کرد. قطعا یادتون میاد که تو خیلی بازی ها از 1001 موقعیت 1 گل میزدیم و دقیقه 90 حریف از 1 موقعیتش 1 گل میزد...
تا الان برعکس مویس از فنخال خوب حمایت شده تو خرید بازیکن. امیدوارم فرصت لازم رو هم بهش بدن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازی رو نتونستم ببینم ولی مسلما نتیجه بدی بود.
ولی وقتی 10 تا مصدوم داریم. 2 تا بازیکن خریدیم که هنوز نمیتونن بازی کنن(روخو و بلیند) نباید انتظار زیادی داشته باشیم.
به شخصه اصلا در مورد تیم به این زودی ها نمیتونم قضاوت کنم. حداقل باید تا بازی با چلسی و حتی شروع نیم فصل دوم صبر کرد.

نمیخوام به گذشته برگردم ولی اگه فصل پیش فقط یه هررا رو خریده بودیم اون هم به جای فلینی الان اوضاع مون خیلی فرق می کرد. قطعا یادتون میاد که تو خیلی بازی ها از 1001 موقعیت 1 گل میزدیم و دقیقه 90 حریف از 1 موقعیتش 1 گل میزد...
تا الان برعکس مویس از فنخال خوب حمایت شده تو خرید بازیکن. امیدوارم فرصت لازم رو هم بهش بدن.
اشتباه کردی!!!
5تا خرید کردیم و فقط امروز از دیماریا تونستیم استفاده کنیم!!!!!!:eek:
ولی خوب مشکل ما خط هافبک فوق العاده ضعیف و پشمک تیم هستش که هم روی دفاع ها تاثیر گذاشته و هم باعث شده که نتونیم موقعیت گل درست کنیم...
تازه ضعیف کار کردن بعضی از بازیکنها که اصلا ازشون انتظار نمیره(رونی و RVP و ماتا) داره میشه بلای تیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اسکولز هم گفته که بلیند در حد منچستر نیستش و نمیتونه تو لیگ انگلیس بازی کنه...(تا حدودی باهاش موافقم) ولی چه میشه کرد؟
خیال ندارن یه کسی مثل کوادرادو رو بخرن، و انگار از هافبک هم خبری نیست...

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بلیند واقعا شل هست فکر نکنم بتونه بدردمون بخوره

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
والا من هنوزم نمی فهمم رئیس چه طوری با همین بازیکنا نتیجه می گرفت؟! اگر الان دفاع نداریم خوب دو فصل قبل هم ویدا و ریو همش مصدوم بودن! RVP هم که همش مصدوم بود! ماتا و عدنان هم که نبودن! بقیه تیم هم که تو این دو فصل تغیری نداشته. پس چرا ما اون جوری بازی می کردیم؟ اصلا برام قابل توجیح نیست!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
والا من هنوزم نمی فهمم رئیس چه طوری با همین بازیکنا نتیجه می گرفت؟! اگر الان دفاع نداریم خوب دو فصل قبل هم ویدا و ریو همش مصدوم بودن! RVP هم که همش مصدوم بود! ماتا و عدنان هم که نبودن! بقیه تیم هم که تو این دو فصل تغیری نداشته. پس چرا ما اون جوری بازی می کردیم؟ اصلا برام قابل توجیح نیست!
اون موقع شخصیت تیمی داشتیم.به عبارت دیگه تیم صاحاب داشت.ولی فرگی تو اون بیست و چند سال هرچی کاشته بود فصل پیش همش از بین رفت

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
متاسفانه باید بگم اگر نتایج همینجوری ادامه داشته باشه تا قبل اکتبر باید لویی کبیر چمدونش رو ببنده و خداحافظی کنه درسته اون مربی بزرگیه ولی منچستر هم در صدر توجهاته و ونگال نمیتونه با این اوضاع دوام بیاره نمیشه هم گفت حالا این رو بخریم اینو بیاریم این مشکلات حل میشه تیمی که خرج کنه انتظار ها ازش بالاتر میره میشه صبر کرد و از نتایج متوسط دفاع کرد ولی نمیشه مثلاً 10 هفته بگذره و ما جز، 5 تیم یا 10 تیم آخر جدول باشیم و لویی هم ترکیبهاش رو امتحان کنه این بازیها تدارکاتی نیست و هر کدومش که داره از دست میره یک بخشی از منچستر فرو میریزه اعتبار ذره ذره جمع شده نمیگم یک شبه میریزه ولی بعد 10 هفته ازش چیزی نمیمونه و همه اسپانسرها شروع میکنن اذیت کردن.................حالا شاید خیلی ها بگن تو رو چه نظر دادن راجب تیم ونگال ولی اگر منم هیچی نگم یکسری اتفاقات میفته...............
به هیچ وجه دیگه نباید حرف از تغییر سرمربی زد! حداقل واسه 2 فصل! اگه تیم با فن خال نتیجه نگرفت هیچ تضمینی نیست که با سرمربی جدید نتیجه بگیره
در حال حاضر هم هیچ فردی بهتر از فن خال در دسترس نیست
منچستر فقط نیاز به زمان داره تا با تفکرات جدید بازسازی بشه تیمی که 27 سال به یک فرد تکه کرده و به شدت بهش وابسته شده بود اجتناب ناپذیره که با رفتنش دچار نوعی شوک و بحران بشه

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
به هیچ وجه دیگه نباید حرف از تغییر سرمربی زد! حداقل واسه 2 فصل! اگه تیم با فن خال نتیجه نگرفت هیچ تضمینی نیست که با سرمربی جدید نتیجه بگیره
در حال حاضر هم هیچ فردی بهتر از فن خال در دسترس نیست
منچستر فقط نیاز به زمان داره تا با تفکرات جدید بازسازی بشه تیمی که 27 سال به یک فرد تکه کرده و به شدت بهش وابسته شده بود اجتناب ناپذیره که با رفتنش دچار نوعی شوک و بحران بشه
کاملا موافقم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
رفتیم برای بازی های ملی و 2 هفته ای بازی نداریم. فرصت خوبیه تا هم مصدوم ها برگردن و هم بازیکن های جدید با تیم هماهنگ بشن.
در مورد سیستم 2-5-3 بهتره به فنخال اعتماد کنیم. مطمئنا اگر متوجه بشه جواب نمیده میره سراغ یه سیستم دیگه.
باید مثل هوادارهایی که رفته بودن برای بازی با میلتون تیم رو کامل حمایت کتیم حتی اگه 4 تا بخوریم.

بالا