• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بلیند و شاو میتونن روتیت شن، درصورتیکه هافبکامون آماده شن، میشه از رونی و رابین هم یکی بازی کنه و ماتا پشتشون بازی کنه،
در کل اگه بازیکنامون آماده شن خیلی خوبه که از 352 بیایم بیرون، خود فن خالم گفته بود اگه جواب نده عوضش میکنیم!
جای رافائل والنسیا هم میتونه بازی کنه، یادمه بازی هایی که فقط دفاع راست بود خوب بازی میکرد.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
های لایت بازی دیدم. دیماریا شاداب بود. تحرکش خوب بود. ولی خوب نمیشه ازش انتظار پاسور و مغز متفکر تیمو داشت.
این تیم همون وسطش خالیه همونطور که همه بچه ها گفتند. فابرگاس خوب بود. یه کسی تو مایه های پیرلو جرارد لمپارد ژاوی چند ساله کم داریم. رییس خوب بلد بود بپوشوندتش ضعف را ولی خوب بعضی وقتها نمی شد. عین سال آخر بازی با رئال تو منچستر. ژابی الونسو اگر قرار بود اینطور مفتی بره بایرن می گرفتیمش بد نبود.

Sent from my HUAWEI G700-U10

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
های لایت بازی دیدم. دیماریا شاداب بود. تحرکش خوب بود. ولی خوب نمیشه ازش انتظار پاسور و مغز متفکر تیمو داشت.
این تیم همون وسطش خالیه همونطور که همه بچه ها گفتند. فابرگاس خوب بود. یه کسی تو مایه های پیرلو جرارد لمپارد ژاوی چند ساله کم داریم. رییس خوب بلد بود بپوشوندتش ضعف را ولی خوب بعضی وقتها نمی شد. عین سال آخر بازی با رئال تو منچستر. ژابی الونسو اگر قرار بود اینطور مفتی بره بایرن می گرفتیمش بد نبود.

Sent from my HUAWEI G700-U10
مسلماً مفت نمیومد منچستر! این فصل چون وضعیتمون جالب نیست خیلی اذیت میکنن تیمای دیگه سر بازیکن دادن به ما، خود بازیکن ها هم خیلیاشون نمیخوان بیان متأسفانه!
سال دیگه میگم بهشون :D گلوری هانترای پست!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
امیدوارم یک هافبک دفاعی و باکس تو باکس تو مدت باقیمانده از نقل و انتقالات خریداری بشه.
پ.ن: جالب اینه که هیچ حرفی از پنالتیهای گم شده یونایتد در تاپیک کل کل نیست! اگه اولیش رو هم بگیم پنالتی نبود ولی دومی به وضوح پنالتی بود. حالا اگه همین اتفاق واسه تیم روبروی یونایتد افتاده بود الان همه داشتن تو تاپیک کل کل صحبت از ناداوری میکردن و وااسفا میگفتن ولی الان انگار نه انگار :D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
ارسنال پیشنهاد 27میلیون دلاری با اسپورتینگ داده واسه خرید کاروالیو و منتظر تایید اسپورتینگن من ممیدونم چرا ماهنوز پیشنهادی ندادیم داستان داره پیچیده میشه

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
دوستان کم بگید هافپک دفاعی نداریم.ایشالا مایکل که برگرده مشکلا حل میشه
در حق یانگ هم خیلی کم لطفی میکنید اینقدر روش مانور ندید
این تیم فقط به زمان و صبر نیاز داره همین

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
دوستان کم بگید هافپک دفاعی نداریم.ایشالا مایکل که برگرده مشکلا حل میشه
در حق یانگ هم خیلی کم لطفی میکنید اینقدر روش مانور ندید
این تیم فقط به زمان و صبر نیاز داره همین
مایکل برگرده؟مایکل کی قراره برگرده؟تاوقتی برگرده تیم نباید هافبک تدافعی داشته باشه؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
مایکل برگرده؟مایکل کی قراره برگرده؟تاوقتی برگرده تیم نباید هافبک تدافعی داشته باشه؟
از طرفی کریک واقعا دیگه اون کریک 2-3 سال قبل نیست و نمیشه با خیال راحت تنها به کریک اکتفا کنیم. تیم حتما نیاز به یک هافبک دفاعی داره. من فکر میکنم فن خال تو فکر خرید کوین استروتمن در ژانویه هستش.

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
موندم اوانز باخودش چی فکر کرده که مصاحبه هم میکنه احمق..
تو توییتر و پروفایل utdreport با اوانز مصاحبه شده وچند سوال ازش پرسیدن
1-سیستم جدیدتون چطوره؟گفته سیستم مهم نیست مهم اینه که امروز تونستیم کلین شیت کنیم
2-کارایی تو امروز چطور بود؟جز یکی دو بار از بازیم راضی بودم
3-سیستمتون موفق خواهد بود؟ما در یکی دو بازی اخیر بهتر شدیم و بزودی به روند پیروزی برمیگردیم...

دوستان نظرتون چیه بریم بگیریم این اوانزو سرو تهشو یکی کنیم؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
رفتیم برای بازی های ملی و 2 هفته ای بازی نداریم. فرصت خوبیه تا هم مصدوم ها برگردن و هم بازیکن های جدید با تیم هماهنگ بشن.
در مورد سیستم 2-5-3 بهتره به فنخال اعتماد کنیم. مطمئنا اگر متوجه بشه جواب نمیده میره سراغ یه سیستم دیگه.
باید مثل هوادارهایی که رفته بودن برای بازی با میلتون تیم رو کامل حمایت کتیم حتی اگه 4 تا بخوریم.
این یکی رو قبول نمیکنم، که ونگال گفته که ترکیبش اگه جواب نده عوضش میکنه...
چون همونطور هم که سال پیش گفتم، ونگال مربی فوق العاده لجبازی هستش که عمرا سبک بازیش رو عوض کنه!!!
کلا همه جا دارن میگن که ترکیب 2-5-3 جواب نمیده، نه تو انگلیس و نه تو منچستر و همه این رو میدونن که مربی خوب مربی هستش که با توجه به بازیکنایی که داره ترکیبش رو میچینه و نه ترکیب رو میزاره تا بازیکنها بهش عادت کنند، کلا قدرت رئیس همین بود که با بازیکنانی که در اختیار داشت نتیجه میگرفت...
ولی از نظر من هم اشکل زیادی به ونگال وارد نیست، چون مصدوم خیلی زیاد هستش و بازیکنایی که خریدیم هنوز بازی نکردن واسمون...:general507:
ولی یک ایرادی که میشه به ونگال گرفت اینه که با اینکه همه مشکل خط دفاعی و هافبک رو میدونن ولی هنوز هیچ خریدی در راستای این مشکلات انجام نشده، روخو رو بزارید کنار که امکان فسخ قراردادش زیاد شده...:general507:
از طرفی کریک واقعا دیگه اون کریک 2-3 سال قبل نیست و نمیشه با خیال راحت تنها به کریک اکتفا کنیم. تیم حتما نیاز به یک هافبک دفاعی داره. من فکر میکنم فن خال تو فکر خرید کوین استروتمن در ژانویه هستش.
100 درصد ونگال داره به استروتمن فکر میکنه...
اگه من هم جای اون بودم به استروتمن فکر میکردم تا ویدال ولی تا اون موقع چکار باید بکنیم؟؟؟؟:(

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
این یکی رو قبول نمیکنم، که ونگال گفته که ترکیبش اگه جواب نده عوضش میکنه...
چون همونطور هم که سال پیش گفتم، ونگال مربی فوق العاده لجبازی هستش که عمرا سبک بازیش رو عوض کنه!!!
کلا همه جا دارن میگن که ترکیب 2-5-3 جواب نمیده، نه تو انگلیس و نه تو منچستر و همه این رو میدونن که مربی خوب مربی هستش که با توجه به بازیکنایی که داره ترکیبش رو میچینه و نه ترکیب رو میزاره تا بازیکنها بهش عادت کنند، کلا قدرت رئیس همین بود که با بازیکنانی که در اختیار داشت نتیجه میگرفت...
ولی از نظر من هم اشکل زیادی به ونگال وارد نیست، چون مصدوم خیلی زیاد هستش و بازیکنایی که خریدیم هنوز بازی نکردن واسمون...:general507:
ولی یک ایرادی که میشه به ونگال گرفت اینه که با اینکه همه مشکل خط دفاعی و هافبک رو میدونن ولی هنوز هیچ خریدی در راستای این مشکلات انجام نشده، روخو رو بزارید کنار که امکان فسخ قراردادش زیاد شده...:general507:

100 درصد ونگال داره به استروتمن فکر میکنه...
اگه من هم جای اون بودم به استروتمن فکر میکردم تا ویدال ولی تا اون موقع چکار باید بکنیم؟؟؟؟:(
من حرف دوستمونو تایید میکنم ونخال گفت اگه ببینم 3.5.2جواب نمیده عوضش میکنیم شما بهتره همه خبرارو بخونید

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من حرف دوستمونو تایید میکنم ونخال گفت اگه ببینم 3.5.2جواب نمیده عوضش میکنیم شما بهتره همه خبرارو بخونید
عزیز شما هم بهتر هستش که متنی رو که نوشتم کامل بخونید، منظور بنده اومدن خبر نبوده، بلکه لجبازی ونگال بوده...

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
عزیز شما هم بهتر هستش که متنی رو که نوشتم کامل بخونید، منظور بنده اومدن خبر نبوده، بلکه لجبازی ونگال بوده...
ونخال بیشتر از اینکه لجباز باشه عاقله دوست عزیز

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
من فکر میکنم اگه لوک و مایکل برگردن فنقال دستش واسه 352 بیشتر بازه

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
من فکر میکنم اگه لوک و مایکل برگردن فنقال دستش واسه 352 بیشتر بازه

بالا