Micahel Certu
Registered User
فن خال گفته علاوه بر بلیند شاید یک بازیکن دیگه هم بخدمت بگیریم!
مسلماً مفت نمیومد منچستر! این فصل چون وضعیتمون جالب نیست خیلی اذیت میکنن تیمای دیگه سر بازیکن دادن به ما، خود بازیکن ها هم خیلیاشون نمیخوان بیان متأسفانه!های لایت بازی دیدم. دیماریا شاداب بود. تحرکش خوب بود. ولی خوب نمیشه ازش انتظار پاسور و مغز متفکر تیمو داشت.
این تیم همون وسطش خالیه همونطور که همه بچه ها گفتند. فابرگاس خوب بود. یه کسی تو مایه های پیرلو جرارد لمپارد ژاوی چند ساله کم داریم. رییس خوب بلد بود بپوشوندتش ضعف را ولی خوب بعضی وقتها نمی شد. عین سال آخر بازی با رئال تو منچستر. ژابی الونسو اگر قرار بود اینطور مفتی بره بایرن می گرفتیمش بد نبود.
Sent from my HUAWEI G700-U10
زاها زاها زاهازاها برای کریستال پالاس گل زده :دی
اون هم دقیقه 95 و اون هم گل تساوی :دی
مایکل برگرده؟مایکل کی قراره برگرده؟تاوقتی برگرده تیم نباید هافبک تدافعی داشته باشه؟دوستان کم بگید هافپک دفاعی نداریم.ایشالا مایکل که برگرده مشکلا حل میشه
در حق یانگ هم خیلی کم لطفی میکنید اینقدر روش مانور ندید
این تیم فقط به زمان و صبر نیاز داره همین
از طرفی کریک واقعا دیگه اون کریک 2-3 سال قبل نیست و نمیشه با خیال راحت تنها به کریک اکتفا کنیم. تیم حتما نیاز به یک هافبک دفاعی داره. من فکر میکنم فن خال تو فکر خرید کوین استروتمن در ژانویه هستش.مایکل برگرده؟مایکل کی قراره برگرده؟تاوقتی برگرده تیم نباید هافبک تدافعی داشته باشه؟
این یکی رو قبول نمیکنم، که ونگال گفته که ترکیبش اگه جواب نده عوضش میکنه...رفتیم برای بازی های ملی و 2 هفته ای بازی نداریم. فرصت خوبیه تا هم مصدوم ها برگردن و هم بازیکن های جدید با تیم هماهنگ بشن.
در مورد سیستم 2-5-3 بهتره به فنخال اعتماد کنیم. مطمئنا اگر متوجه بشه جواب نمیده میره سراغ یه سیستم دیگه.
باید مثل هوادارهایی که رفته بودن برای بازی با میلتون تیم رو کامل حمایت کتیم حتی اگه 4 تا بخوریم.
100 درصد ونگال داره به استروتمن فکر میکنه...از طرفی کریک واقعا دیگه اون کریک 2-3 سال قبل نیست و نمیشه با خیال راحت تنها به کریک اکتفا کنیم. تیم حتما نیاز به یک هافبک دفاعی داره. من فکر میکنم فن خال تو فکر خرید کوین استروتمن در ژانویه هستش.
من حرف دوستمونو تایید میکنم ونخال گفت اگه ببینم 3.5.2جواب نمیده عوضش میکنیم شما بهتره همه خبرارو بخونیداین یکی رو قبول نمیکنم، که ونگال گفته که ترکیبش اگه جواب نده عوضش میکنه...
چون همونطور هم که سال پیش گفتم، ونگال مربی فوق العاده لجبازی هستش که عمرا سبک بازیش رو عوض کنه!!!
کلا همه جا دارن میگن که ترکیب 2-5-3 جواب نمیده، نه تو انگلیس و نه تو منچستر و همه این رو میدونن که مربی خوب مربی هستش که با توجه به بازیکنایی که داره ترکیبش رو میچینه و نه ترکیب رو میزاره تا بازیکنها بهش عادت کنند، کلا قدرت رئیس همین بود که با بازیکنانی که در اختیار داشت نتیجه میگرفت...
ولی از نظر من هم اشکل زیادی به ونگال وارد نیست، چون مصدوم خیلی زیاد هستش و بازیکنایی که خریدیم هنوز بازی نکردن واسمون...:general507:
ولی یک ایرادی که میشه به ونگال گرفت اینه که با اینکه همه مشکل خط دفاعی و هافبک رو میدونن ولی هنوز هیچ خریدی در راستای این مشکلات انجام نشده، روخو رو بزارید کنار که امکان فسخ قراردادش زیاد شده...:general507:
100 درصد ونگال داره به استروتمن فکر میکنه...
اگه من هم جای اون بودم به استروتمن فکر میکردم تا ویدال ولی تا اون موقع چکار باید بکنیم؟؟؟؟
عزیز شما هم بهتر هستش که متنی رو که نوشتم کامل بخونید، منظور بنده اومدن خبر نبوده، بلکه لجبازی ونگال بوده...من حرف دوستمونو تایید میکنم ونخال گفت اگه ببینم 3.5.2جواب نمیده عوضش میکنیم شما بهتره همه خبرارو بخونید
ونخال بیشتر از اینکه لجباز باشه عاقله دوست عزیزعزیز شما هم بهتر هستش که متنی رو که نوشتم کامل بخونید، منظور بنده اومدن خبر نبوده، بلکه لجبازی ونگال بوده...