• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بهتون برنخوره ولی اینا بازیهاش رو نمی بینن؟ چرا به این پیشنهاد میدن؟ اونجام دلال بازیه؟
من ندیدم تا حالا پاسی بده که رو به جلو باشه!
حامد جان برخوردن نداره. ما خودمون هم اینهارو میدونیم و همه دوستان از این انتقال راضی و خوشحال هستن! کلورلی فقط فصل اول حضورش در یونایتد خوب بود و بعدش افت کرد. حالا چرا این باشگاهها میخوانش و قضیه دلال و این حرفها رو نمیدونم ولی از اینکه مشتری واسش پیدا شده خوشحالم و امیدوارم واسه یانگ و اندرسون هم مشتری پیدا بشه!
راستی مثل اینکه قضیه انتقال ولبک به آرسنال منتفی شده و گزینه جدید آرسنال هونتلار هستش با 12 میلیون پوند.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
http://www.goal.com/en/news/11/tran...ester-united-over-cleverley-loan?ICID=HP_BN_1
نامردا قرضی میخوان کلورلیو! باید یه بند بذارن قرضی بره منتها دیگه نتونه برگرده، پولشو قسطیم دادم مشکلی نیست!
از والنسیا و استون ویلا هم پیشنهاد خرید داشته منتها میخواد بره اورتون
یعنی میشه کلورلی رو بدیم اورتون و بجاش راس بارکلی رو بخریم :D البته پول هم بدیم ها! :D بارکلی خیلی خیلی خوبه و امیدوارم روزی در لباس یونایتد ببینمش.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
الان که فک میکنم خوبه ولبک نرفت!
تو سیستم فن خال دو تا مهاجم داریم تو زمین که قاعدتاً الان رونی و فالکائو میشن، ون پرسی که دو ماه حداقل نیست، بعدش هم که معلوم نیست چقد طول بکشه رو فرم بیاد ! نیمکت میمونه یه ویلسون! که هنوز جوونه و تو بازی هایی که نیاز به تعویض گره گشا داریم به کار نمیاد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بله انگار ولبک انتقالش منتفیه!
میگن هم خود ولبک هم آرسنال میخوان قرارداد دائمی باشه نه قرضی!
خیلی هم بد نشد. بنجل تر از ولبک زیاد داریم. بهتره یه فکری واسه اونا بکنیم اول!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
الان که فک میکنم خوبه ولبک نرفت!
تو سیستم فن خال دو تا مهاجم داریم تو زمین که قاعدتاً الان رونی و فالکائو میشن، ون پرسی که دو ماه حداقل نیست، بعدش هم که معلوم نیست چقد طول بکشه رو فرم بیاد ! نیمکت میمونه یه ویلسون! که هنوز جوونه و تو بازی هایی که نیاز به تعویض گره گشا داریم به کار نمیاد
البته هنوز هم احتمال انتقال ولبک هست. مثل اینکه ولبک میخواد دائمی بره! ولی یونایتد میخواد قرضی بدش.

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
منچستر با سمپدوریا برای خرید سرخیو رومرو وارد مذاکره شده کسی از این بازیکن شناخت داره؟

#mufc and Sampdoria are 'one step away' from agreement on Sergio Romero. [GdS via @Sport_Witness]

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
منچستر با سمپدوریا برای خرید سرخیو رومرو وارد مذاکره شده کسی از این بازیکن شناخت داره؟

#mufc and Sampdoria are 'one step away' from agreement on Sergio Romero. [GdS via @Sport_Witness]
دروازه بان آرژانتین تو همین جام جهانی بود!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
واقعا دمتون گرم. ترکوندین با اخبار لحظه به لحظه. ادم اشک تو چشاش جمع میشه می بینه اینقدر با شور و هیحانو اخبار اینجا می گین(البته اشکام ریخت دیگه!)

Sent from my HUAWEI G700-U10

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا من میگم این همه استرس به ما وارد شد تو این 1 سال و اندی، چطوره همین الان بخوابیم و فردا کاملا اخبار بخونیم و دیگه حرص نخوریم که چرا فلان شد و فلان نشد...
ولی حیف که هیچ هافبکی به تیم اضافه نشد...
والله الان به موتینیو و کاروالیو هم قانع هستم...
خوب هیچ کس مثل اینکه آت آشغال های مارو نمیخواد؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل خبر زده که اورتون داره با یونایتد برای بخدمت گرفتن قرضی کلورلی مذاکره می کنه!
اسکای بت هم برای این انتقال شانس بالایی قائل شده!
یعنی میشه...!
آقا اگه کلورلی رو بدیم بره، امکان اینکه به پریرا بازی بیشتر برسه خیلی زیادتر هستش...
دوستان ترکیب دوست دارن، من هم ترکیب میدم واسشون:
دخیا:بدون شک
روخو، اسمالینگ، جونز(حالا با بازی که از جونز دیدیم تو بازی قبلی میشه گفت که جونز هم میتونه گزینه دفاع آخر باشه و اسمالینگ به راست بره)
شاو، بلیند، هررا، رونی(میتونه ماتا باشه)، دیماریا(میتونه جاش رو با یانوزای عوض کنه)
RVP و فالکائو...
حالا با توجه به نبود ماتا و شاو و RVP میشه گفت که بلیند جای شاو رو میگیره و میتونیم از فلچر استفاده کنیم و رونی میره کنار فالکائو یا ویلسون میتونه بازی کنه و والنسیا و یا یانوزای میتونن کنار دیماریا باشن...
راستش من که با ویلسون خیلی حال کردم، علیرغم جوونیش خیلی پخته بازی کرده تو این چند بازی که ازش دیدم، شوتش در بازی با میلتون واقعا عالی بود و بازی پریرا هم یه امیدواری بهم داد که تیم پایه هم فوق العاده میتونه باشه...

بالا