• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...manchester-united-midfield-daley?ICID=HP_BN_1
این متنو حتماً بخونید درباره بلیند،
ترجمش نمیکنم چون حس فوق العاده ای داره نوشتش، ترجمش کار یه مترجم نیست! باید یه نویسنده یا شاعر ترجمه کنه، هر چند که باز هم جالب نمیشه!
چی شد؟
اصلان جون جدی داره میگه؟
یعنی بلیند شد هافبک میانی ما؟؟؟؟؟؟
یا هافبک دفاعی؟؟؟
چه جالب، من هم دقیقا به همین فکر میکردم که این پسر خیلی کند هستش و قدرت بدنی نداره، ولی تو پست هافبک بازیساز احتیاجی به این چیزها نداره و دقیقا میتونه از قدرت پاس هاش استفاده کنه!!!!!
فوق العاده، ونگال چیزایی داره نشونه میده که به عقل من یکی که نمیرسید...

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
واقعا منچستر تلافی چند سال پول خرج نکردنو دراورد:general206:دل هوادارا رو شاد کرد و حال سیتی و چلسی رو خوب گرفت.همه انگشت به دهن موندن:general410:
:general504:منچستر عاشقتم:general504:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان بعضی سایتها صحبت از 5/5 تا 6 میلیون پوند برای انتقال قرضی فالکائو کردن! بالاخره این مبلغ درسته یا 12 میلیون پوند؟! حقوق هفتگیش هم 134، 200, 347 ذکر شده!!
این مبلغ انتقال و حقوق هفتگی هم واسه خودش داستانیه ها!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بهههههه این کوروت ها من رو کشتن...
آقا وودی که دور برش داشته، الان میرم اون جلو میگم من بازیکن تیم ملی برزیل هستم که تو بازیها با اسم مستعار بازی میکرد و تغییر چهره میدادم و جای تیاگو سیلوا بازی میکردم، از تیمم اومدم بیرون که با شما قرارداد ببندم...:D:D:D:D:D:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ای بابا ولبک رفت آرسنال با 16 میلیون پوند...
هنوز قطعی نشده ولی خبرهایی مبنی بر توافق دو باشگاه بر سر مبلغ 16 میلیون پوند الان اومده رو سایتها.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دوستان بعضی سایتها صحبت از 5/5 تا 6 میلیون پوند برای انتقال قرضی فالکائو کردن! بالاخره این مبلغ درسته یا 12 میلیون پوند؟! حقوق هفتگیش هم 134، 200, 347 ذکر شده!!
این مبلغ انتقال و حقوق هفتگی هم واسه خودش داستانیه ها!
معین جان ما که اینهمه صبر کردیم یکم دیگه هم صبر کنیم ایشالله رسمی میشه معلوم میشه با چه مبلغ و چه دستمزدی گرفتیمش:)

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چی شد؟
اصلان جون جدی داره میگه؟
یعنی بلیند شد هافبک میانی ما؟؟؟؟؟؟
یا هافبک دفاعی؟؟؟
چه جالب، من هم دقیقا به همین فکر میکردم که این پسر خیلی کند هستش و قدرت بدنی نداره، ولی تو پست هافبک بازیساز احتیاجی به این چیزها نداره و دقیقا میتونه از قدرت پاس هاش استفاده کنه!!!!!
فوق العاده، ونگال چیزایی داره نشونه میده که به عقل من یکی که نمیرسید...
اون که آره، احتمال زیاد هافبک بازی میکنه!
سرنوشت جالبی هم داشته این پسر، کسی که حتی نیمکت اژاکس هم نمیخواستش، تا ستاره هلند و رسیدن به تئاتر رؤیاها...!

راستی دوستان این هم از لوبیا سبز ما:
مشاهده پیوست 661424
هر جا باشی موفق باشی...
یه حرفی زد بهم برخورد، هم گفته رئال بزرگترین تیم دنیاس، هم گفته از بچگی طرفدار رئال بوده:android08:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اون که آره، احتمال زیاد هافبک بازی میکنه!
سرنوشت جالبی هم داشته این پسر، کسی که حتی نیمکت اژاکس هم نمیخواستش، تا ستاره هلند و رسیدن به تئاتر رؤیاها...!

یه حرفی زد بهم برخورد، هم گفته رئال بزرگترین تیم دنیاس، هم گفته از بچگی طرفدار رئال بوده:android08:
اصلان جون شما که میدونی همه بازیکنا تا تیم عوض میکنن این حرفارو میزنن تا با هوادارهای تیم جدید بسازن...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
گويا درخواست خود ولبک بوده که قراردادش دائمي باشه
سرجيو رومرو رو من نميدونم واسه چي ميخوان بگيرن :(

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
جا داره همینجا از وود وارد تشکر کنم. بعد عمری دیگه مجبور نیستیم تو فیفا کلی خرج کنیم:دی

هررا-شاو- بلیند- روخو - دی ماریا - فالکائو - ماتا (ژانویه فصل پیش)

دیگه اگه پروفسور یانگ و گوسفندان گرامی اسمالینگ و کلورلی رو هم بفروشه تا اخر عمر دعاش میکنم:دی
غیبت کبری داشتی آقا.خوش اومدی
واسه خرید ها هم نظری ندارم. من فقط می خوام نتیجه بگیریم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

بالا