• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یعنی من این همه توصیه کردم بخونید اون متن گل رو هیچ کی نخوند که الان تعجب کردید بازیکن سال هلند هم شده بود؟:D
اصلان جان خدایی رفتم تو سایتش ولی متنش زیاد بود حوصلم نذاشت بخونم! نه اینکه شهر ما به شیراز نزدیکه خوندن متن طولانی سخته :D

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
دوستان پنجره نقل و انتقالات بسته شد اما تاجایی که یادمه بعد از انمام وقت چندروز وقت اضافه برای انتقال قرضی وجود داره فکرکنم که باید در این مورد تحقیق کنم اگه صحت داشته باشه میشه قرضی یه کارایی بکنیم البته اگه اشتباه نکنم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
To clear up, clubs are allowed to apply for an extension to complete deals if they are struggling to finalise them in time before the deadline. So, to quote Mr Woodward for the bazillionth time today.
مرسی سرعت عمل! میخواستم ترجمشو بذارم حس کردم همچین اتفاقی میفته الان :D
------------------------------------
خوب من هم دیگه باتریم تموم شد!
تبریک میگم به همه دوستان خریدهای خوبمونو! امیدوارم زودتر جا بیفتن توی تیم و زمستون هم با خرید استروتمن کامل شه تیممون!
شب همگی خوش

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
Manchester United have received a Deadline Day extension in order to complete the signing of Radamel Falcao.
منچستر برای نهایی کردن قرارداد فالکائو 1 ساعت وقت اضافی گرفته!
تا 3:30 باید بیدار موند انگار.
فقط خدا کنه اگرم توافق کردن اعلام کنن, نذارن واسه فردا که دیگه استرس داغونمون کرد!

Last edited:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بالا