الان با این خرید هایی که انجام شد ، نظرتون در مورد دفاع تیم چیه ؟ جونز و روخو دفاع وسظ هستن ؟ بلیند سمت راست میره ؟ چپ هم شاو ؟
دوست من بلیند رو برا دفاع نخریدیم هافبک هست...جونز و روخو و شاو دفاع هستند و 3دفاعه بازی میکنیمالان با این خرید هایی که انجام شد ، نظرتون در مورد دفاع تیم چیه ؟ جونز و روخو دفاع وسظ هستن ؟ بلیند سمت راست میره ؟ چپ هم شاو ؟
بازی های اول فصل رو ندیدم ، خیلی از ترکیب خبر نداشتم.دوست من بلیند رو برا دفاع نخریدیم هافبک هست...جونز و روخو و شاو دفاع هستند و 3دفاعه بازی میکنیم
هررا-بلیند-ماتا-دی ماریا-بزودی کریک هافبک هامون هستند و فالکایو و رونی 2مهاجما تو سیستم 3.5.2 در1ضمن خبر خوبم دارم بچه ها
رافایل مصدومیتش رفع شده و تو تمرینات میتونه شرکت کنه امیدوارم بعد رافایل همه زود برگردن از مصدومیت
بازی های اول فصل رو ندیدم ، خیلی از ترکیب خبر نداشتم.
به این صورت ون پرسی هم بازی بهش میرسه ؟
بازی بعدی منچستر با کی هست ؟ خیلی دوست ترکیب جدید فن خال رو ببینم.
دقیقا چندماه مصدومه ون پرسی؟نه دیگه ما با 2مهاجم نوک بازی میکنیم که وان پرسی هم بخواد بازی کنه که فعلا چندماه مصدومه نمیتونه باید بجای رونی یا فالکایو بیاد به شخصه معتقدم وان پرسی دیگه تمام کننده خوبی نیست همه چیزو باید از فالکایو بحواهیم از این به بعد...
بازی بعدیمون تو الترافورد 14سپتامبر با کینزپارک رنجرز هست
امیر جان من فکر میکنم خروجیهامون بیشتر از 30 میلیون پوند بودن: 16 تا ولبک + 6/3 یا 8 تا کاگاوا + 3 تا بوتنر + 1 اورا + 3/7 ویل کین + ... هرناندز + ... لاورنس. حالا واسه انتقال قرضی مایکل کین و پاول هم پول گرفتیم یا نه نمیدونم!میگن ولبک رو 16 میلیون پوند فروختیم. قیمت خوبیه برا بازیکنی که خرجی برامون نداشته. متاسفانه هیچ وقت نتونست به طور دائم به عنوان مهاجم نوک بازی کنه وگرنه توانایی هاش کم نبود. براش آرزوی موفقیت می کنم.
با این حساب حدود 150 تا خرج کردیم و حدود 30 تا هم بازیکن فروختیم. ریو و ویدیچ هم فری رفتن. گیگز هم بازنشسته شد. لازم بود این مقدار خرج کنیم. احتمالا سال دیگه هم همین روند رو طی می کنیم.
ای بابا، ما که گفتیم!!!!!دوستان مثل اینکه دالی بلایند بازیکن سال هلند شده! من الان فهمیدم. اینهم لینک و عکس مربوطه:
http://therepublikofmancunia.com/pi...ture-blind-wins-player-of-the-year-in-holland
مشاهده پیوست 661483
والا همین الان داشتم تایپ میکردم که اینها به گوش دوستان در تاپیک کل کل برسه. اصلان جان اونها مطمئنا به تاپیک ما سر میزنن و اینهارو میخونن ولی چون چندتا سایت بسیار معتبر!!! دیگه گفتن حقوق هفتگی 346 هزار پوند هستش الان سوژه ای واسه کل کل پیدا کردن. اسکای رو هم چک کردم که صحبتی از مبلغ انتقال نکرده ولی فکر کنم بی بی سی و میرور و گاردین رو دیگه همه قبول داشته باشن و جزو منابع قابل قبول باشن. واقعا انتقال فالکائو با 6 میلیون پوند عالی هستشمرسی معین جان بابت اطلاعاتت، اینارو تو اپیک کل کل هم بذار! دور برداشتن ما داریم 346 هزار پوند پول میدیدم در هفته!
خوب اول تبریک بگم به غیرتت آرش جان که تا اون ساعت نگذاشته بخوابی...:general601:To clear up, clubs are allowed to apply for an extension to complete deals if they are struggling to finalise them in time before the deadline. So, to quote Mr Woodward for the bazillionth time today.
الان تو همین پیج که شما دادی میلاد جان نگاه کردم 19 نفر از تیم رفتن که 7 تا قرضی و 12 نفر هم دائمی که خیلی خوشحال کننده س بنظرم.در ضمن از قرضی ها هم بنظرم چیچا و نانی دائمی میشن. به این خونه تکونی نیاز داشتیم هر چند که هنوزم باید در زمینه ی پاکسازی فعال باشیم چون 4 5 نفر از بنجل های اصلی هنوز ترک نکردن تیم رو!خوب گل هم یک مطلب زده از تمام انتقالات و قیمتهاشون واسه PL بدک نیست ببینید...:
http://www.goal.com/en/news/11/tran...e-transfers-ins-outs-summer-2014?ICID=HP_BN_4
فقط با نقل و انتقالات چلسی حال کردم که لوئیز رو 50 تا انداخت به PSG ...
امسال ظاهرا بالای 110 میلیون پوند از حساب باشگاه رفته(هنوز مبلغ قرارداد بعضی از بازیکنها مثل کاگاوا رو نزده) که آنچنان هم زیاد به نظر نمیرسه با درآمدهایی که تیم داشته...
پس میشه به بازار زمستونی هم امیدوار بود...
آرسنال هم حدود 60 میلیون پوند از حسابش رفته که میشه گفت از ولخرج ترین باشگاهها بوده تو 2 سال اخیر...
ویل کین رو نفروختیم. قرضی ها هم به کنار. اونایی که فروختیم همون حدود 30 میلیون پوند میشه. ولبک، کاگاوا، بوتنر، اورا، لارنس و bebe .امیر جان من فکر میکنم خروجیهامون بیشتر از 30 میلیون پوند بودن: 16 تا ولبک + 6/3 یا 8 تا کاگاوا + 3 تا بوتنر + 1 اورا + 3/7 ویل کین + ... هرناندز + ... لاورنس. حالا واسه انتقال قرضی مایکل کین و پاول هم پول گرفتیم یا نه نمیدونم!
کلا من سایتی پیدا نکردم که مبلغ انتقالها و حقوق هفتگی رو ذکر کرده باشه.