ساوتهمپتون چی میگه?کل ولخرجیهای تابستون تیمهای دست و دل باز:
مشاهده پیوست 661658
نگاه که میکنم، نسبت به خرجی که تو چند سال اخیر نداشتیم، باید گفت که آنچنان خرجی نداشتیم نسبت به بقیه تیمهایی که هر فصل همچین خرجی میکنند...
البته یه چیز دیگه هم که هست، باید گفت پرطرفدارترین و ثروتمندترین باشگاه جهان باید هم بیشتر بتونه خرج کنه، و نه اینکه فقط به رئیس متکی باشه...
واقعا نقل و انتقالات چلسی و رئال مادرید(به مرحمت دیماریا) و همچنین اتلتیکو مادرید جالب هستش و نشون میده که چقدر در فروش بازیکن موفق بودن...
خوب بازیکن فروخته دیگه...ساوتهمپتون چی میگه?
خوش اومدی فرزین جانیه تشکر میکنم از همه بچه هایی که دیشب وا دیروقت بیداد بودن همراه من و اخبار رو کامل پوشش میدادن صمیمانه ممنونم دوستات هیچ تاپیک هوارادارانی مثل تتپیک ما نبوده و نشون دادیم We United...
من دیشب پست ها وحبرهای زیادی رو منتشر کردم تو این تاپیک و بعضی از پست هامم یکم تند وتیز بود اگه کسی از نحوه صحبت من دلخور شده بدونید عمدی توش نبوده و عذر میخوام از همتون
مورد بعدی اینکه من تازه تو این فروم اومدم از بچگی عاشق منچستر بودم و طرفدار 1000اتیشه منچسترم اسمم فرزین هست و خوشبختم در کنارتونم
خوش اومدی آقا فرزین عزیزیه تشکر میکنم از همه بچه هایی که دیشب تا دیروقت بیدار بودن همراه من و اخبار رو کامل پوشش میدادن صمیمانه ممنونم دوستان هیچ تاپیک هوارادارانی مثل تاپیک ما نبوده و نشون دادیم We United...
من دیشب پست ها وخبرهای زیادی رو منتشر کردم تو این تاپیک و بعضی از پست هامم یکم تند وتیز بود اگه کسی از نحوه صحبت من دلخور شده بدونید عمدی توش نبوده و عذر میخوام از همتون
مورد بعدی اینکه من تازه تو این فروم اومدم از بچگی عاشق منچستر بودم و طرفدار 1000اتیشه منچسترم اسمم فرزین هست و خوشبختم در کنارتونم
خبر که خیلی خوبه ولی یک بدی هم داره! اگه اشتباه نکنم قرارداد تام امسال سال پایانیش هست و بالطبع آخر فصل استون ویلا میتونه رایگان تام رو بگیره درحالیکه تا قبل از اینکه اورتون روز گذشته درخواست انتقال قرضی کلورلی رو بده، تام داشت با 8 میلیون پوند که 1 میلیون پوندش به خودش میرسید، می رفت استون ویلاکلورلی رسما قرضی رفت استون ویلا!!!!
http://www.goal.com/en/news/11/tran...verley-joins-aston-villa-on-loan?ICID=HP_BN_1
دوست من قرارداد هم تموم بشه یعنی بازیکن ازاده بدون اجازه باشگاه خرجا بخواد میتونه بره اما هرجا بره باید حسابش بامنچستر تصفیه بشه که توسط باشگاه جدیدپرداخت میشهخبر که خیلی خوبه ولی یک بدی هم داره! اگه اشتباه نکنم قرارداد تام امسال سال پایانیش هست و بالطبع آخر فصل استون ویلا میتونه رایگان تام رو بگیره درحالیکه تا قبل از اینکه اورتون روز گذشته درخواست انتقال قرضی کلورلی رو بده، تام داشت با 8 میلیون پوند که 1 میلیون پوندش به خودش میرسید، می رفت استون ویلااون پیشنهاد اورتون اگه نبود الان 7 تا به جیب زده بودیم ها!
البته اگه در مورد قرارداد تام اشتباه میکنم لطفا دوستان اصلاح کنن.
ضمناً بی بی سی هم انتقال قرضی کلورلی رو تایید کرد.
واقعا این وودوارد عالیه. قشنگ کارش رو بلدهچه جالب، دیلی میرور زده که شرایط قرارداد قرضی هستش با پتانسیل رسمی کردن در ژانویه با مبلغ 7.5 میلیون پوند و منچستر میتونه همون موقع بازیکن رو از استون ویلا پس حتی بگیره!!!! پس خیالت راحت معین جان که منچستر سود هم کرده!!!
و گل هم از آمار فوق العاده این بازیکن زده که 79 تا بازی کرده واسه منچستر که 63 تا از اول بوده و 5تا گل زده واسه تیم و نتونسته پاس گل بده!!!!!!!