• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
کینگ اریک کانتونا می فرمایند :" حالا دیگه فالکائو میتونه خوشحال ازین دنیا بره،او بعد از پیوستن به منچستر یونایتد موفق شد به بالاترین قله فوتبال برسد و اگر او جای دیگری میرفت یک قدم رو به عقب برای او در فوتبالش حساب میشد."

"Falcao now can die happy, he've reached the summit of football after signing for Manchester United, and the signing of the non-Manchester United would be a step backward."
-Eric Cantona

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من همیشه عاشق کانتونا بودم . اخلاقشم دوست داشتم کلا با بازیکن های جنگنده حتی بیشتر از تکنیکی ها حال میکنم هر چند کانتونا همه ویژگی هار و با هم داشت اما هافبکی که الان اگه تو تیم بود خیالمون از وسط زمین راحت بود و نصف فشاری که الان رو دفاع میاد اگه اون بود نیومد بدون شک روی کین هست با احترام فراوان به اسکولز . من روی کین رو به خاطر تعصب و جنگندگی دوست داشتم کلا اخلاق یسری از بازیکنها خیلی شبیه هم هست جنگنده و خشن و متعصب به معنای واقعی .سیمئونه روی کین لوییزانریکه ادگار داویدز و ....
میگم این فالکائو از لحاظ ظاهری و استیل بازی شباهت داره به نیستلروی امیدوارم گلزنیهاش هم شباهت داشته باشه نیستلروی از تک موقعیت هایی که براش پیش میومد گل میساخت یادم میاد بازی با لورکوزن بود تو المان اگه اشتباه نکنم که دو گل زد اخر بازی موقعیت های منچستر رو که نوشت همون دوتا بود

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
فان پرسی جراحی پاشو تکذیب کرده و شایعه اعلام کرده
Robin van Persie had confirmed that news about him needing an operation is 'nonsense'. [fox sports via @football_oranje]

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
چطور رئال خریدتش؟
آنچنان بازیکنی نبوده که تو تیم اصلی بهش بازی نرسیده، ولی سر از رئال در اورده؟
قرضی رفته برای یک سال. فکر کنم قراره تو تیم ب رئال بازی کنه تا ببینن پیشرفتش چطوره!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
Daniel Taylor یکی از خبرنگاران گاردین بین جملات مقالش نوشته که رابطه خورخه مندز و وودوارد به حدی صمیمی شده که الان عکس های خانوادگی با هم رد و بدل می کنن!:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
Daniel Taylor یکی از خبرنگاران گاردین بین جملات مقالش نوشته که رابطه خورخه مندز و وودوارد به حدی صمیمی شده که الان عکس های خانوادگی با هم رد و بدل می کنن!:D
پس منتظر رونالدو و رودریگز و چند بازیکن دیگه باشیم زمستون؟؟؟:D:D:D:D
ولی خودمونیما، گفتم که منچستر باید خرج کنه تا بتونه تیمش رو مدعی کنه، ولی اینقدر تو ذهنم نبود!!!!!
واقعا رو سفیدمون کرد وودی!!!!!!:general601::general601::general601:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
Miguel Delaney تو یکی از آخرین مطالبش گفته :

یونایتد بعد از اینکه اول تابستان خواسته راجع به هوملز مذاکره کنه ولی دورتموند به هیچ وجه قصد فروش نداشته دوباره موقع فروش کاگاوا پیشنهاد 20 میلیون پوند به علاوه شینجی دادن که باز اونا رد کردن.
استروتمن فقط بخاطر مصدومیتش هنوز بازیکن یونایتد نشده و اگه اماده باشه تو ژانویه براش اقدام میکنن.
برای کاروالیو تو روزای اخر پیشنهاد معاوضه با اندرسون و پول دادن که هم اسپورتینگ و هم بازیکن رد کردن.
برا دی یونگ تو روزای اخر پرس و جو کردن ولی به جایی نرسیده.
ویدال هم گزینه اول بوده ولی اخر سر بخاطر نگرانی بابت زانوش حاضر نشدن قیمت بالا بدن. اگه یووه راضی میشده مثل فالکائو قرضی با بند خرید یا قیمت زیر 30 تا بده پیشنهاد میدادن.
بعد شکست مقابل سوانسی بین کادر فنی و وودوارد جلسه برگزار شده و فن خال روی تقویت تیم تاکید کرده که منجر به اضافه شدن 4 بازیکن شده .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگن که یووه به دنبال خرید والنسیا افتاده در زمستون...
باید دید که والنسیا میتونه خودش رو بهتر کنه یا بفروشیم بره...
گل یه مطلب زده که ولبک به منچستری ها طعنه انداخته، ولی وقتی ترجمه متن رو میخونی، میفهمیم که ولبک از دوران فوتبالش تو منچستر تعریف کرده و گفته که خوب بوده وضعیتش تو منچستر و الان وقت یک عوض کردن یک مرحله دیگه از زندگیش هستش و همچنین گفته که یک قهرمانی داره(دقت کنید 1 مدال قهرمانی داره!!!!)و میخواد به قهرمانی هاش اضافه کنه...
http://www.goal.com/en/news/9/engla...man-utd-arsenal-a-club-on-the-up?ICID=HP_HN_3
شرمنده برو بچ آرسنالی، این اصلا کل کل نیستش، مشکل من با نویسنده مطلب هستش...
آرسنالی ها برن حالشو ببرن که یک مهاجم جوون از مکتب فرگوسن تونستن جذب کنند.

Last edited:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
پس منتظر رونالدو و رودریگز و چند بازیکن دیگه باشیم زمستون؟؟؟:D:D:D:D
ولی خودمونیما، گفتم که منچستر باید خرج کنه تا بتونه تیمش رو مدعی کنه، ولی اینقدر تو ذهنم نبود!!!!!
واقعا رو سفیدمون کرد وودی!!!!!!:general601::general601::general601:
فوق العاده کار کرد. نشون داد که فقط تو جذب اسپانسر فوق العاده نیست بلکه اگر باشگاه بهش بگه بازیکن میخوایم بهترین ها رو از چنگ سایر تیم ها میکشه بیرون!
من هنوزم از قیمت دیماریا دفاع می کنم. این رقم برای این بازیکن هیچی نیست واقعا. خیلی از تیم ها بیشتر از این رقم رو برای بازیکن هایی که نصف آنخل هم توانایی ندارن پرداخت کردن و میکنن و خواهند کرد!
فالکائو هم که چندتا مشتری دست به نقد داشته ولی انگار خودش یونایتد رو ترجیح داده. وودی هم شاهکار کرد و با این شرایط آوردش به تیم!
بلیند که 2 سال پشت سر هم بهترین بازیگن لیگ هلند شده و تو جام جهانی هم یکی از بهترین ها بود رو فقط با 17 میلیون یورو آورد!
در کل واقعا عالی عمل کرد!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دیماریا و روخو تو ترکیب اصلی هستن و دیماریا طبق معمول داره کولاک می کنه!
پ.ن : پاس گل داد که واقعا یه گل میارزید. معرکه س این پسر!

Last edited:
بالا