• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
@Old Ali
عی آقا همیشه تو دوران بحران جزو خونسردترین و منطقی ترین اعضای تاپیک بودی شما، خوشحال میشیم تو شادی ها هم شریک باشیم :)
ارادتمندم اصلان‌جان. از اینکه به یادم بودی ممنونم و خوشحال. حقیقتش بخاطر مشغلهء زیادی که داشتم حتی یکی از بازی‌های تیم را هم ندیدم. همانطور که در جریان هستی، ماه‌هاست که هیچ نوشتهء جدیدی هم در وبلاگم ننوشته‌ام.

البته پیگیر نتایج بودم و اگر چه از قبل انتظارش را داشتم که تیم قادر نیست کار شگرفی بکند، اما با اینهمه، البته دلخور شدم. هر چند خلاصهء اولین بازی را که دیدم واقعا حق منچستر نبود که برنده نشود. اما فوتبال است و هزار بازی.

ضمنا من تقریبا پنجاه صفحه عقب هستم. یعنی چون به نظریات دوستانم در اینجا اهمیت می‌دهم، حتما همهء نوشته‌ها را می‌خوانم و الان تازه به صفحه ۱۳۲۷رسیده‌ام! والبته گاهی از تعجی شاخ در می‌آورم، به نوعی هم جالب شده این تاخیر. چرا؟

نظریات تند و تیز، پیش‌بینی‌های قاطع. نتیجه‌گیری‌های بی‌برو برگرد. فحش و ناسزا برای اخباری که اصلا صحت ندارد. پیشنهاد می‌کنم هر کدام از ما، فقط نوشته‌های قدیمی خودش را بخواند تا کمی بیشتر خودش و اشتباهاتش را بشناسد. باور کنید این پیشنهادم می‌تواند تاثیری انکارناپذیر بر روی شناخت ما از خودمان داشته باشد. ما اغلب مشغول قضاوت کردن دیگران هستیم. علاقمندان به خواندن کتاب‌های روان‌شناسی اغلب تلاش دارند تا از این دانش برای تحلیل رفتار و شخصیت اطرافیانشان استفاده کنند. پس چه زمانی نوبت به خودمان می‌رسد؟

مدت‌ها پیش می‌خواستم این مطلب را برای دوستان و بخصوص «خیلی جوانتر‌ها» بنویسم. اینکه با کمک گرفتن از فوتبال، خودمان را بشناسیم. از نحوهء مواجهه‌مان با برد و باخت تیم‌مان، میزان تحمل‌مان را بسنجیم. و اینکه در زمان سختی چقدر می‌توانیم روی خودمان و باور‌هایمان کنترل داشته باشیم؟

خواندن بسیاری از نوشته‌های شما بخصوص وقتی سرنوشت ماجرا را پیشاپیش می‌دانی، خیلی جالب است. مطمئنم که اگر هر کدام از شما همین کار را بکنید، خیلی نکات نامعلوم و مجهول از شخصیت خودتان را کشف خواهید کرد. خوبی‌اش این است که چون خودمان خودمان را قضاوت خواهیم کرد، در صورت محکومیت، فقط یواشکی خجالت خواهیم کشید و کسی هم خبردار نخواهد شد!

ببخشید نوشته‌ام هیچ ربطی به فوتبال نداشت. بزودی در مورد تغییرات شگرف باشگاه خواهم نوشت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کسانیکه بازی رو دیدن. روخو برای ارژانتین چطور بازی کرد ؟

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
بنده فعلا دارم بکوب نوشته هاتون رو می خونم. این نوشتهء معین عزیز بسیار جالب و منطقی بنظرم اومد. بد نیست حالا که از تب و تاب اون باخت مفتضحانه بیرون آمده اید، یکبار دیگه این نوشته رو بخونید.
دوستان بعضی نظرها واقعا عجیبه! شما به ترکیب تیم نگاه بندازید: یانکو، کین، ورمیجل، جیمز، پاول، پریرا، ویلسون: اینها چقدر تجربه دارن؟ چندتا بازی واسه تیم اصلی تاحالا انجام دادن؟ چند درصد تیم رو این بازیکنها تشکیل میدن؟
بقیه بازیکنها رو هم نگاه بندازید: اندرسون، کاگاوا، چیچاریتو و ولبک مگه احتمال فروششون خیلی زیاد نیست؟ عدنان و ایوانز که تازه از مصدومیت برگشته چندتا بازی کرده بودن؟
فقط یدونه دخیا بازیکن فیکسمون بوده.
بازیکنان میلتون هرچقدر هم بد باشن که تجربه شون از بازیکنان آکادمی ما خیلی بیشتره. فن خال این بازی به بازیکنهایی بازی داد که احتمال فروش داشتن و همچنین بازیکنهایی از آکادمی که احتمال اضافه شدن به تیم اصلی رو داشتن. نمیشه با این بازیکنها بهش خورده گرفت وقتی تنها یک بازیکن فیکسمون رو بازی داد. من که با شجاعتش حال کردم! بنظر من فروش اندرسون، چیچاریتو و کاگاوا قطعی هستش البته اگه مشتری واسشون پیدا شه! حتی ولبک هم نشون داد که پتاتسیل فروش داره. عدنان نشون داد بهترین پست واسش وینگر چپ هستش و اصلا وسط زمین کارایی نداره. پاول ضعیف بود و احتمالا باز قرض داده میشه. ایوانز نشون داد که اصلا قابل اعتماد نیست و افتضاح بود. ویلسون و پریرا خیلی خوب بودن از وقتی به زمین اومدن. ریس جیمز و ورمیجل خیلی بد بودن.
من که فکر میکنم فن خال کار بدی نکرد که به این بازیکنان بازی داد.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من نمیدونم چرا ینقدر تو این تاپیک پست میدم:D
جواب این سوال خیلی روشنه. شما به تاپیکی که فهیم‌ترین، حرفه‌ای‌ترین، اصیل‌ترین، دقیق‌ترین و نهایتا باحال‌ترین هوادارن فوتبال حضور دارند تشریف می‌آورید ;)
ضمنا چه جایی برای نوشتن بهتر از تاپیکی برای بزرگ‌ترین (و صد تا‌ ترین دیگه) باشگاه دنیا؟

قدمتان هم روی چشم ما و ارادت :)

بالا