Leon 2008
Registered User
به به چه پاسی داد دیماریا.عالی پاس دهد.فردوسی پور کف کرده از پاس گل دیماریا
سلطان کینگ رونی را می گی؟ [emoji12]سلطان هم گل زده تو بازی با نروژ!
بلهسلطان کینگ رونی را می گی؟ [emoji12]
Sent from my HUAWEI G700-U10
ارادتمندم اصلانجان. از اینکه به یادم بودی ممنونم و خوشحال. حقیقتش بخاطر مشغلهء زیادی که داشتم حتی یکی از بازیهای تیم را هم ندیدم. همانطور که در جریان هستی، ماههاست که هیچ نوشتهء جدیدی هم در وبلاگم ننوشتهام.@Old Ali
عی آقا همیشه تو دوران بحران جزو خونسردترین و منطقی ترین اعضای تاپیک بودی شما، خوشحال میشیم تو شادی ها هم شریک باشیم![]()
دوستان بعضی نظرها واقعا عجیبه! شما به ترکیب تیم نگاه بندازید: یانکو، کین، ورمیجل، جیمز، پاول، پریرا، ویلسون: اینها چقدر تجربه دارن؟ چندتا بازی واسه تیم اصلی تاحالا انجام دادن؟ چند درصد تیم رو این بازیکنها تشکیل میدن؟
بقیه بازیکنها رو هم نگاه بندازید: اندرسون، کاگاوا، چیچاریتو و ولبک مگه احتمال فروششون خیلی زیاد نیست؟ عدنان و ایوانز که تازه از مصدومیت برگشته چندتا بازی کرده بودن؟
فقط یدونه دخیا بازیکن فیکسمون بوده.
بازیکنان میلتون هرچقدر هم بد باشن که تجربه شون از بازیکنان آکادمی ما خیلی بیشتره. فن خال این بازی به بازیکنهایی بازی داد که احتمال فروش داشتن و همچنین بازیکنهایی از آکادمی که احتمال اضافه شدن به تیم اصلی رو داشتن. نمیشه با این بازیکنها بهش خورده گرفت وقتی تنها یک بازیکن فیکسمون رو بازی داد. من که با شجاعتش حال کردم! بنظر من فروش اندرسون، چیچاریتو و کاگاوا قطعی هستش البته اگه مشتری واسشون پیدا شه! حتی ولبک هم نشون داد که پتاتسیل فروش داره. عدنان نشون داد بهترین پست واسش وینگر چپ هستش و اصلا وسط زمین کارایی نداره. پاول ضعیف بود و احتمالا باز قرض داده میشه. ایوانز نشون داد که اصلا قابل اعتماد نیست و افتضاح بود. ویلسون و پریرا خیلی خوب بودن از وقتی به زمین اومدن. ریس جیمز و ورمیجل خیلی بد بودن.
من که فکر میکنم فن خال کار بدی نکرد که به این بازیکنان بازی داد.
جواب این سوال خیلی روشنه. شما به تاپیکی که فهیمترین، حرفهایترین، اصیلترین، دقیقترین و نهایتا باحالترین هوادارن فوتبال حضور دارند تشریف میآوریدمن نمیدونم چرا ینقدر تو این تاپیک پست میدم![]()