• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مصاحبه رابین با اسکای راجع به خرید فالکائو و مصدومیتش :

"از آمدن او استقبال می کنم، چون تیم را قوی تر خواهد کرد. در تیم های بزرگ، همیشه باید به دنبال بهترین ها باشید که با فلسفه من هم سازگار است. فالکائو باید برای جایگاه ثابت در یونایتد بجنگد؛ من هم باید برای حضور در ترکیب ثابت، تلاش کنم. باید هر دو با وین رونی و جیمز ویلسون رقابت کنیم تا ببینیم کدام یک بازی خواهیم کرد."

شایعات ابتدایی خبر از آن می داد که فالکائوی 28 ساله برای این خریده شده که مصدویت زانوی فن پرسی او را برای مدت زیادی از فصل، خانه نشین خواهد کرد، ولی کاپیتان سابق آرسنال این صحبت ها را رد کرده است: "واقعا از اینکه مردم می توانند چنین شایعاتی را به مخیله شان راه دهند، متعجب شده ام. نمی دانم منشا این صحبت ها چیست، ولی حاضرم قسم بخورم قرار نیست برای هیچ گونه عملی به بیمارستان بروم."

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
جواب این سوال خیلی روشنه. شما به تاپیکی که فهیم‌ترین، حرفه‌ای‌ترین، اصیل‌ترین، دقیق‌ترین و نهایتا باحال‌ترین هوادارن فوتبال حضور دارند تشریف می‌آورید ;)
ضمنا چه جایی برای نوشتن بهتر از تاپیکی برای بزرگ‌ترین (و صد تا‌ ترین دیگه) باشگاه دنیا؟

قدمتان هم روی چشم ما و ارادت :)
مخلصیم آقا

ما اهل کوفه نیستم+ کل کل های ناشی از تعصبات الکی و کاذب :D

تیم ما هم اینقدر پولدار بود منم مهربون میبودم:D

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
رونالدو: مي‌خواهم روزي به منچستر برگردم

بازيکن تيم ملي پرتغال و دارنده ي دو توپ طلا تصريح کرده که تمايل دارد در آينده به منچستريونايتد بازگردد و مطمئن است که اين تيم انگليسي بزودي بر مشکلاتش غلبه خواهد کرد.
00943197.gif

به گزارش "ورزش سه"، رونالدو پیش از پوستن به رئال مادرید و با یک قرارداد 94 میلیون یورویی، از سال 2003 تا 2009 در منچستر به همه ی افتخارات ممکن دست پیدا کرد و آنطور که خود بارها گفته دوران لذت بخشی را در این باشگاه گذرانده است.

رونالدو در این باره میگوید:همه میدانند که من عاشق منچستریونایتد هستم . این را بارها گفته ام که این باشگاه در قلب من جای دارد. من دوستان و هواداران زیادی آنجا دارم و امیدوارم روزی دوباره به آنجا برگردم.البته اینجا در مادرید راضی هستم و 4 سال دیگر هم قرارداد دارم اما آنقدر خاطرات خوب از آنها دارم که دوست دارم روزی دوباره به اولدترافورد برگردم.

رونالدو همچنین درباره ی وضعیت فعلی منچستریونایتد گفت:من مطمئنم دوباره همان باشگاه بزرگی که بودند خواهند شد. آنها دارند از یک دوران بد عبور میکنند.سال پیش خیلی بد عمل کردند و امسال هم تا اینجا لغزش داشته اند اما فکرمیکنم با خرید دی ماریا و فالکائو پیشرفت میکنند.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
رونالدو: مي‌خواهم روزي به منچستر برگردم

بازيکن تيم ملي پرتغال و دارنده ي دو توپ طلا تصريح کرده که تمايل دارد در آينده به منچستريونايتد بازگردد و مطمئن است که اين تيم انگليسي بزودي بر مشکلاتش غلبه خواهد کرد.
00943197.gif

به گزارش "ورزش سه"، رونالدو پیش از پوستن به رئال مادرید و با یک قرارداد 94 میلیون یورویی، از سال 2003 تا 2009 در منچستر به همه ی افتخارات ممکن دست پیدا کرد و آنطور که خود بارها گفته دوران لذت بخشی را در این باشگاه گذرانده است.

رونالدو در این باره میگوید:همه میدانند که من عاشق منچستریونایتد هستم . این را بارها گفته ام که این باشگاه در قلب من جای دارد. من دوستان و هواداران زیادی آنجا دارم و امیدوارم روزی دوباره به آنجا برگردم.البته اینجا در مادرید راضی هستم و 4 سال دیگر هم قرارداد دارم اما آنقدر خاطرات خوب از آنها دارم که دوست دارم روزی دوباره به اولدترافورد برگردم.

رونالدو همچنین درباره ی وضعیت فعلی منچستریونایتد گفت:من مطمئنم دوباره همان باشگاه بزرگی که بودند خواهند شد. آنها دارند از یک دوران بد عبور میکنند.سال پیش خیلی بد عمل کردند و امسال هم تا اینجا لغزش داشته اند اما فکرمیکنم با خرید دی ماریا و فالکائو پیشرفت میکنند.
کریس زنک بزنم وودی ردیف کنه بیای ؟ :D:D خرجش یه تحریمه :D

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
واکنش هواداران یونایتد در توییتر به انتقال قرضی کلورلی:

1 “واقعا امیدوارم که دیگه به تیم برنگرده ، این پسر واقعا شوک آور بود”

“به دور از شوخی ، آمار همه چیز رو در مورد او نشون میده. در ۲۲ بازی آخر ۰ پاس گل داده و تنها ۱۰ موقعیت گل درست کرده”

“صبر کنید، کلورلی رفته است؟یا عیسی مسیح ، ممنونم !

“هیچ خبری بهتر از رفتن کلورلی نیست ، بخرش استون ویلا ، بخرش ! “

” کلورلی به استون ویلا رفته ، حیف که قرار داد او دائمی نیست”

“کلورلی رفته است ؟! خدای من ، فکر می کنم از خوشحالی گریه کنم “

“من از رفتن کلورلی بیشتر از تمام خرید های تابستانی یونایتد خوشحالم”

” خب ، بالاخره ما از شر او برای یک سال خلاص شدیم ، خانم ها و آقایان ، معجزه اتفاق افتاده است!”

” امروز بازهم خبر های بهتری منتشر شد ، کلورلی رفت !”

“کلورلی بای بای ، لطفا دیگر برنگرد!”

“اوه کلورلی دلم برای پاس هات تنگ میشه که توپ را ۱۰ یارد به جلو ببری و بعد اون رو به مدافعان در ۳۰ یارد عقب تر پاس بدی!”

این اخریه خیلی با حال بود

پ.ن:اینا که شوخی بود اما کلورلی یکی از بهترین استعدادهای آکادمی بود که قرار بود اسکولز بعدی باشه ایشالا حالا که رفته استون ویلا چندتا چک از روی کین میخوره و به فرم خوبش برمیگرده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بله دیگه همه واقف هستن به افتخارات ایشون:
Clever.JPG
راستش فقط فکر اینکه این میخواسته جای اسکولز رو بگیره یک توهین به تمام معنا به اسکولز هستش...
پاس گل نداشته این بشر تو 22 بازی آخرش!!
و در کل تاریخ بازیش برای منچستر 2 پاس گل داده!!!!
واقعا موندم این بشر چطور تو این تیم مونده بود و پوگبا رد شد رفت...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
Marcos Rojo has finalized his paperwork and traveled to Lisbon to collect his work permit . He ‘ll be in Manchester later today
خب مثل اینکه مشکل روخو هم حل شده و ویزاش رو گرفته و امروز میاد منچستر!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان ویدال باز مصدوم شده و باز از ناحیه زانو ...شانس اوردیم نخریدیمش...
بله انگار زانوش که مصدومیت مضمنی داشت تو تمرینات شیلی اوت کرده و نیاز به جراحی داره انگار!!!!!
واقعا ونگال چه قدرتی نشون تو نخریدنش، بخاطر مصدومیتش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگن که یووه آماده میشه که زمستون ماتا رو بگیره...:general304: به قبر پدرشون خندیدن!!!!!:general304:
اورا رو مفتی گرفتن، میخواستن نانی و هرناندز رو هم مفت تر از مفت بخرن و حاضر نبودن ویدال رو بفروشن(میخواستن در حقیقت بهمون بندازنش) حالا ماتا رو میخوان!!!!!!:general304::general304::general304::general304:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
من به شخصه فکر می کنم با اومدن دیماریا و فالکایو اوضاع تا حدود زیادی برگشت. اگر تا نیم فصل بتونیم به صدر جدول به همراه بردن تیم های بالانشین برسیم ژانویه کارمون واسه خرید های بهتر باز تره. دیگه از خداشونه. فکر کنم رفتن رییس کلا 500 میلیونی خرج برداشته واسه تیم. هم ضرر ها هم خرید ها گذشته و حال و اینده. اینا همش صحه به ارزش ایشون دارد.

Sent from my HUAWEI G700-U10

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
گل یه مطلب زده که برنده واقعی نقل و انتقالات کی هستش؟:
http://www.goal.com/en/news/1717/ed...o-james-why-jorge-mendes-was-the?ICID=HP_HN_1
به نظرتون؟
Jorge Mendes که ایجنت دیماریا و فالکائو و جیمز و چند بازیکن دیگه هستش!!!!!!
زده که 30 میلیون یورو امسال به جیب زده این آقا!!!!!!!
بچه کی میخواد من ایجنتش بشم؟؟؟;)
Jorge Mendes.jpg

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
شخصیت خیلی جالبی داره خورخه مندز!
تو یه کلاب شبانه کار می کرده که هنوزم کلاب داره!
بهش لقب قدرتمند ترین مرد فوتبال رو دادن!
خیلی دوست دارم بیشتر ازش بدونم ولی متاسفانه انگار اطلاعات زیادی ازش در دسترس نیست!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شخصیت خیلی جالبی داره خورخه مندز!
تو یه کلاب شبانه کار می کرده که هنوزم کلاب داره!
بهش لقب قدرتمند ترین مرد فوتبال رو دادن!
خیلی دوست دارم بیشتر ازش بدونم ولی متاسفانه انگار اطلاعات زیادی ازش در دسترس نیست!
نبایدم در دسترس باشه! نصف کاریزماش به خاطر همینه!
قدرتمندترین مرد فوتبال که هیچ کس چیز زیادی ازش نمیدونه....!
پ.ن: انقد بولد ننویس :D

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
نبایدم در دسترس باشه! نصف کاریزماش به خاطر همینه!
قدرتمندترین مرد فوتبال که هیچ کس چیز زیادی ازش نمیدونه....!
پ.ن: انقد بولد ننویس :D
تا آخر اینطوری نمی تونه مرموز بمونه.
به هر حال یه سری اطلاعات بدردبخور ازش درز می کنه!
البته اندرسون و به به هم پیشنهاد خود خورخه به سر آلکس بوده. گفته ببر پشیمون نمیشی:D
پ.ن: والا من خودم اکثر اوقات سختمه نوشته های بچه ها رو بخونم و باید بیشتر به مانیتور نزدیک بشم. مخصوصا اگر چند خط باشه که سخت تر هم میشه.ولی کسایی که بولد می نویسن راحت تر و حتی از فاصله دورتر نسبت به مانیتور می خونم. فونتشم که بزرگ نکردم از کادر بزنه بیرون
:)

Last edited:
بالا