• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
خلاصه متن اینه
اقای والنسیا من به عنوان یکی از طرفداران یونایتد از شما تشکر میکنم برای تلاشی که انجام دادی ولی همانطور که هر بازیکن دوران اوجی دارد دوران افت هم دارد البته من دوران اوج شما را به یاد نمیاورم. باشگاه پس از رونالدو شما را اورد تا شاید جای او را پر کنید اما نشد
این را میدانم که شما سرعت بالایی دارید ولی این کافی نیست چون اگر فوتبال فقط سرعت بود الان
اوسین بولت میبایست جای شما بود
خسرو حیدری هافپک راست تیم ملی ایران است کیلیپهای سانتر اورا در یوتیوب ببین و خجالت بکش
اینها را گفتم تا در نهایت بگویم لطفا از یونایتد برو

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
به نظر من تو فصل نقل و انتقالات خوب عمل کردیم،اولش یه خونه تکانی اساسی انجام دادیم و بعدش هم که خریدهای خوب،فقط یه ایرادی که میشه بهشون گرفت اینه که با همه تلاشی که کردن یه بک دفاعی درجه 1 نگرفتن،و اینکه رفتن ریو و ویدا و اورا همینطوری یه هویی اشتباه بود از نظر من،خب مثلا اوانز یا اسمالینگ چه برتری نیست به ویدا و ریو داشتن که تو تیم موندن اما اونا رفتن؟!!!شما وضعیتمون رو تو این چند بازی ببینید،به نظرتون اگه اورا جای بلکت بازی می کرد باز وضعمون این بود؟یا مثلا اگه تو این سیستم 3 دفاعه ویدا نقش دفاع وسط رو بازی می کرد،اجازه می داد که عمق دفاعمون اینقدر آسیب پذیر باشه؟درسته همشون افت کرده بودن و از شرایط آرمانیشون دور بودن،اما از این اسمالینگ و بلکت و اوانز که بهتر بودن باز! اینکه بیای یه دفعه دفاع تیم رو خالی از تجربه کنی،خب این مضرات رو هم به همراه داره دیگه.مساله بعدی رد نکردن بازیکن هایی مثل کلورلی و یانگ هست،باز والنسیا یه دوندگی داره و تو کارهای دفاعی میتونه به کمک تیم بیاد،یانگ این وسط چه حرکت مفیدی انجام داده تو این چند بازی؟!!

در کل نظر من اینه که این فصل نباید توقع قهرمانی از این تیم داشته باشیم،اگه بتونیم قهرمان بشیم که خیلی بهتره،اگه هم نشد که همون سهمیه هم کافیه برای این فصل،این تیم اگه براش مشکلی پیش نیاد و بازیکن های کلیدیمون هم یه مقدار کمتر مصدوم بشن،فصل بعد با هماهنگ شدن همین بازیکن ها و شاید اضافه شدن یکی دو مهره درجه یک دیگه،فصل کابوس واری رو میتونه برای بقیه تیم های لیگ جزیره بسازه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
یونایتد خواهان تمدید قرارداد داوید دخیا!
حقوق هفتگی دخیا 52 هزار پوند در هفته است که باشگاه برای او رقمی بین 80 تا 90 هزار پوند در نظر گرفته است!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب بالاخره نشون دادن که واسه دخیا هم ارزش قائل هستن...:)
راستی اباث جان کلورلی رفت قرضی استون ویلا دیگه...
یانگ هم درسته تو این 2 فصل خیلی بد بوده، ولی باز هم اگه یادتون باشه فصل اولی که تو تیم بود رئیس چه بازی ازش میگرفت...
شاید ونگال بتونه تو این فصل یانگ رو با اوج برسونه!!! (شاید)
با مصدومهای زیادی که داریم، فکر میکنم رد کردن یانگ هم اشتباه میتونست باشه...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
به نظر من تو فصل نقل و انتقالات خوب عمل کردیم،اولش یه خونه تکانی اساسی انجام دادیم و بعدش هم که خریدهای خوب،فقط یه ایرادی که میشه بهشون گرفت اینه که با همه تلاشی که کردن یه بک دفاعی درجه 1 نگرفتن،و اینکه رفتن ریو و ویدا و اورا همینطوری یه هویی اشتباه بود از نظر من،خب مثلا اوانز یا اسمالینگ چه برتری نیست به ویدا و ریو داشتن که تو تیم موندن اما اونا رفتن؟!!!شما وضعیتمون رو تو این چند بازی ببینید،به نظرتون اگه اورا جای بلکت بازی می کرد باز وضعمون این بود؟یا مثلا اگه تو این سیستم 3 دفاعه ویدا نقش دفاع وسط رو بازی می کرد،اجازه می داد که عمق دفاعمون اینقدر آسیب پذیر باشه؟درسته همشون افت کرده بودن و از شرایط آرمانیشون دور بودن،اما از این اسمالینگ و بلکت و اوانز که بهتر بودن باز! اینکه بیای یه دفعه دفاع تیم رو خالی از تجربه کنی،خب این مضرات رو هم به همراه داره دیگه.مساله بعدی رد نکردن بازیکن هایی مثل کلورلی و یانگ هست،باز والنسیا یه دوندگی داره و تو کارهای دفاعی میتونه به کمک تیم بیاد،یانگ این وسط چه حرکت مفیدی انجام داده تو این چند بازی؟!!

در کل نظر من اینه که این فصل نباید توقع قهرمانی از این تیم داشته باشیم،اگه بتونیم قهرمان بشیم که خیلی بهتره،اگه هم نشد که همون سهمیه هم کافیه برای این فصل،این تیم اگه براش مشکلی پیش نیاد و بازیکن های کلیدیمون هم یه مقدار کمتر مصدوم بشن،فصل بعد با هماهنگ شدن همین بازیکن ها و شاید اضافه شدن یکی دو مهره درجه یک دیگه،فصل کابوس واری رو میتونه برای بقیه تیم های لیگ جزیره بسازه
البته عباس جان انگار از یه چیزی بی خبری! بذار بگم خوشحالت کنم!
فقط قبلش آروم باش و قول بده که به خودت مسلط باشی!:D
کلورلی رفت استون ویلا!

بله داری درست میشنوی!
خود استاد تام رو عرض می کنم!
احتمالا چون رفتنش بعد از پایان زمان نقل و انتقالات انفاق افتاد شما متوجه نشدی!
:)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
البته عباس جان انگار از یه چیزی بی خبری! بذار بگم خوشحالت کنم!
فقط قبلش آروم باش و قول بده که به خودت مسلط باشی!:D
کلورلی رفت استون ویلا!
بله داری درست میشنوی!
خود استاد تام رو عرض می کنم!
احتمالا چون رفتنش بعد از پایان زمان نقل و انتقالات انفاق افتاد شما متوجه نشدی!
:)
:general707::general707: ای جان :general707::general707: ،اینطوری باشه که خیلی خوبه که!با حضور تامی در استون ویلا،تو 2 تا بازی که با استون ویلا داریم میانه زمینشون ضعیف میشه و ما هم نهایت استفاده رو می بریم از این موضوع :general404:

من کلا این 3 4 روز آخر از نقل و انتقالات بی خبر بودم،حتی جایی که بودم گوشیم آنتن نمی داد با رفقا تماس بگیرم ببینم چه خبره :general306: ،منبع اخباریم شده بود کانال 3 و شبکه خبر،خبر مصدومیت رابین و پیوستن فالکائو رو هم از همین منابع خبری شنیدم،اما خب بلیند و ولبک رو امروز خوندم خبرشون رو!اما خبری در مورد کلورلی ندیده بودم و دپرس بودم واقعا :D ،تا اینکه این خبر مسرت بخش رو دادین

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این چه خبریه ورزش 3زده...اخراج ماتا توسط ونخال بابا اینا دیوانه ان تمام خبرهاشون ساخته خودشونه
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1171123&title=ماتا_در_فهرست_اخراجي‌هاي_فن‌خال_قرار_گرفت
البته ظاهرا خبر مصدوم نبودن ویدالشون درست بود...
دیشب ویدال 90 دقیقه واسه شیلی بازی کرد...
خوب گل هم مطلب زده که منچستر داره حاضر به فروش ماتا میشه، با قیمت خیلی مسخره 25 میلیون یورو!!!!!!!
البته چند روز گذشته اخبار فروش چند بازیکن رو پشت سر هم رو گل زده که هیچ کدوم درست به نظر نمیرسه، با توجه به خریدهایی که تیم داشته، فروش بازیکن هم محتمل هستش ولی بازیکنهایی که نیاز بهشون هستش، فروشش بعید به نظر میرسه...

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
البته احتمال زیاد طبق معمول کلورلی نمیتونه مقابل تیمش(منچستر یونایتد) بازی کنه.
حالا اگه بازی کنه هم فکر نکنم فرقی به حالمون بکنه چون مثل همیشه بعیده بتونه کاری از پیش ببره!

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
از الان دارن حاشیه درست می کنند واسه تیم. چند تا برد خوب باید بیاریم دهن همه بسته شه. بچه ها با باخت مقابل اون تیمه mk چهارهیچ از جام اتحادیه حذف شدیم؟

Sent from my HUAWEI G700-U10

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از الان دارن حاشیه درست می کنند واسه تیم. چند تا برد خوب باید بیاریم دهن همه بسته شه. بچه ها با باخت مقابل اون تیمه mk چهارهیچ از جام اتحادیه حذف شدیم؟

Sent from my HUAWEI G700-U10
بله...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
همون بهتر که از جام اتحادیه کنار رفتیم این جام جز اتلاف وقت و انرژی چیز دیگه ای واسمون نداره ولی جام حذفی رو نباید به همین راحتی از دست بدیم خصوصا امسال که دیدارهای اروپایی هم نداریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
1409837045299_wps_52_nyon_switzerland_septembe-jpg.664378

فقط ابهت رئیس رو داشته باشید. رئیس کجایی که دلمون برات خیلی تنگ شده.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
گویا وارلا در لیست رئال مادرید برای لیگ قهرمانان قرار گرفته!
به احتمال بسیار زیاد بهش بازی نمیرسه تو لیگ قهرمانان ولی همین که اسمش تو لیست قرار گرفته یعنی یه چیزی ازش دیدن!
توصیف سایت باشگاه رئال در مورد وارلا:
“یک بازیکن بسیار کامل: قدرتمند، سریع و تهاجمی.
مدافعی که دوست دارد به جلو برود.او در نفوذ های خود از سمت راست عالی است و البته در دفاع نیز محکم کار می کند.”

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
Phil Jones has made more interceptions in the Premier League this season (17) than any other player
فیل جونز بیشترین قطع ارتباط توپ رو در میان تمام مدافعان لیگ داشته است!
یه آمار دیگه هم داره اینه که 100 درصد تکل هاش موفق بوده!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Phil Jones has made more interceptions in the Premier League this season (17) than any other player
فیل جونز بیشترین قطع ارتباط توپ رو در میان تمام مدافعان لیگ داشته است!
یه آمار دیگه هم داره اینه که 100 درصد تکل هاش موفق بوده!
آقا اون موقع که من میگفتم این بشر دوست داشتنیه هیشکی قبول نمیکرد!
اون موقع حیوان خطابش میکردم :D البته از نوع خانگی متعلق به سر الکس:D
و آیه آمد: آنگاه که باقی طرفداران حرف های سالیان گذشته ما را دریافتند، پیغامی بر آنان رسان:
I Knew it first :D

بالا