• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
2 3
گیگز : سرمربی / اسکولز : مدیر اجرایی / فن در سار : مربی دروازه بان ها / سولشیر : دستیار مربی /
بکهام : مدیر بازاریابی و تبلیغات / اریک کانتونا : یه پستی حالا براش پیدا میشه! / روی کین : برای کین هم همینطور
می بینید چه تلاشی کردم که تو این چند روزه پنجاه صفحه رو خوندم!! کشتین منو شماها. چقدر می نویسین ماشاالله!
با این فهرست کاملا موافقم. فقط دو تا تغییر توش می بینم. تا اون موقع سولشیر هم خودش یکپا مدعی سرمربیگری خواهد بود. در این صورت باید بین اون و گیگز یک توافقی صورت بگیره.

دومی هم روی کین هست. راستش با کمال تاسف باید بگم که من دیگه احساس نمیکنم که اون خودش رو منچستری بدونه. این هم برمیگرده به خصوصیات اخلاقی تند و خاصش. کین بخاطر یک اختلاف نظر، سوء تفاهم و یا مطلبی به مراتب کوچکتر، میتونه به راحتی خاطرات، وفاداری ها و تعصبات قدیمی رو زیر پا بگذاره. هرچند کمی بچه گانه بنظر میاد اما انگار این وقتها با این کارش، مثلا تسویه حساب میکنه. اینجوریه دیگه.:general702:
هر چند نمی تونم بگم که دوستش ندارم. اونهم وقتی سر الکس اونقدر قبولش داشت که با هر شرایطی که بدن کین جواب می داد، سرالکس باهاش کنار میومد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا اون موقع که من میگفتم این بشر دوست داشتنیه هیشکی قبول نمیکرد!
اون موقع حیوان خطابش میکردم :D البته از نوع خانگی متعلق به سر الکس:D
و آیه آمد: آنگاه که باقی طرفداران حرف های سالیان گذشته ما را دریافتند، پیغامی بر آنان رسان:
I Knew it first :D
ای آقا، ما هم جزو طرفداراش بودیم که از اول!!!;):D
میگن که PSG هم به تیم های خواهان استروتمن پیوسته!!!!(احتمالا فقط برای لجبازی با تیم ما بخاطر دیماریا)
رویس هم انگار دوباره مصدوم شد!!!!!(فکر کنم این پسر فوتبالش تمام شد دیگه)

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آقا اون موقع که من میگفتم این بشر دوست داشتنیه هیشکی قبول نمیکرد!
اون موقع حیوان خطابش میکردم :D البته از نوع خانگی متعلق به سر الکس:D
و آیه آمد: آنگاه که باقی طرفداران حرف های سالیان گذشته ما را دریافتند، پیغامی بر آنان رسان:
I Knew it first :D
اصلان جان، تنها حیوانی که میشه جونز رو بهش تشبیه کرد، گودزیلاست :D

uploadfromtaptalk1410161882207.jpg

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مثل اینکه شایعات در مورد کنار گذاشتن ماتا درست هست،نمیدونم جریان چیه واقعا :( ،تو این بلبشویی که تیم تو فاز حمله داره ماتا خیلی میتونه به کمک تیم بیاد،ماتا نباشه رونی باید بیاد به جاش بازی کنه و با توجه به سیستم 2 مهاجم فن خال،احتمالا فالکائو و رابین کنار هم بازی میکنن!!!

در مورد هافبک ها هم،الان خلاقیت لازمه تو خط هافبک دیده میشه با حضور هررا و بلیند،اگه جونز رو به بزاره بک دفاعی،میتونه از قدرت تخریب توپ و قلدری خوبی که داره استفاده کنه و مشکل خط هافبک رو حل کنه،نمیدونم فن خال چرا حتی تو بازی های پیش فصل هم یه بار از جونز تو خط هافبک استفاده نکرد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
2 3 جا دیروز خوندم که یونایتد در نظر داره تا با یورگن کلوپ برای 2018 توافق کنه تا خیالش از جانشین فن خال راحت باشه!
بیشتر شبیه شایعه س ولی میتونه درست هم باشه!
یعنی فن خال به باشگاه گفته که فقط و فقط این 3 سال سرمربی تیم هستش و احتمالا بعدش بازنشسته میشه!
کلوپ مربی خوب و دوست داشتنی ای هستش ولی فکر کنم گیگز تو این 3 سال به تجربه و مهارت خوبی در مربیگری دست پیدا کنه و خودش بهترین گزینه باشه!
گیگز : سرمربی
اسکولز : مدیر اجرایی (اسکولزی دست و دلبازه و همش میخواد بازیکن بزرگ به باشگاه بیاره)
فن در سار : مربی دروازه بان ها
سولشیر : دستیار مربی
بکهام : مدیر بازاریابی و تبلیغات
اریک کانتونا : یه پستی حالا براش پیدا میشه!
روی کین : برای کین هم همینطور

مگه منچستر پرسپولیس بردارن مثل پرسپولیس بازیکنای قدیمی رو بهشون پست بدن درسته امثال گیگز و اسکولز و فندرسار خوبن ولی یکی مثل کانتونا زیاد نمیتونه جالب باشه این بابا حال و حوصله نداره دست بزن داره یه کلیپ ازش دیدم که بطری اب رو پرتاب میکنه میخوره به ..... مربیشون :D
به نظرم زوده گیگز بخواد سرمربی شه و کلوب و مورینیو میتونن گزینه های مناسبی باشن

قضیه استرتمن هم جدیه

رونالدو هم میخواد جداشه
وودی جان بسم الله

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
نه عباس جان فکر نمی کنم این شایعات برای رفتن ماتا درست باشه!
چرا میگم شایعه س؟ چون فقط روزنامه ها و رسانه های انگلیسی بهش اشاره کردن. و فقط کارشون گفتن اراجیف هستش(به استثنای اسکای و بی بی سی).
مگر اینکه یونایتد بخواد ماتا رو با یه بازیکن بهتر معاوضه بکنه! مثلا با ویدال!
البته یکم صبر کنیم همه چیز مشخص میشه!
الان حرف و حدیث دور و بر باشگاه زیاده. با چندتا برد متوالی از این حاشیه ها میاد بیرون!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مگه منچستر پرسپولیس بردارن مثل پرسپولیس بازیکنای قدیمی رو بهشون پست بدن درسته امثال گیگز و اسکولز و فندرسار خوبن ولی یکی مثل کانتونا زیاد نمیتونه جالب باشه این بابا حال و حوصله نداره دست بزن داره یه کلیپ ازش دیدم که بطری اب رو پرتاب میکنه میخوره به ..... مربیشون :D
به نظرم زوده گیگز بخواد سرمربی شه و کلوب و مورینیو میتونن گزینه های مناسبی باشن

قضیه استرتمن هم جدیه

رونالدو هم میخواد جداشه
وودی جان بسم الله
این فقط Dream Team بود کامران جان!
فکر کنم آرزوی هر منچستری باشه که کلاس 92 در راس امور باشگاه باشن و از مدیریت تا کادر فنی دست اونا باشه.هر چند که تقریبا غیر ممکن بنظر میرسه ولی امید دارم حداقل از 2 3 تاشون مثل گیگزی و اسکولز و سولسشیر نهایت استفاده رو ببریم!

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
این فقط Dream Team بود کامران جان!
فکر کنم آرزوی هر منچستری باشه که کلاس 92 در راس امور باشگاه باشن و از مدیریت تا کادر فنی دست اونا باشه.هر چند که تقریبا غیر ممکن بنظر میرسه ولی امید دارم حداقل از 2 3 تاشون مثل گیگزی و اسکولز و سولسشیر نهایت استفاده رو ببریم!
البته ارزوی بنده هم اینه لرد وودی بمونه و همین جور برامون بازیکن بخره :دی
بله خوب ارزی هر منچستری همین کادر مدیریته ولی خوب باید سنجیده عمل کرد مثلا سر مربی کردن گیگز به نظرم زوده تو سن ۵۰ سالگی میتونه با نهایت تجربه سکان منچستر رو به عهده بگیره

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
نه عباس جان فکر نمی کنم این شایعات برای رفتن ماتا درست باشه!
چرا میگم شایعه س؟ چون فقط روزنامه ها و رسانه های انگلیسی بهش اشاره کردن. و فقط کارشون گفتن اراجیف هستش(به استثنای اسکای و بی بی سی).
مگر اینکه یونایتد بخواد ماتا رو با یه بازیکن بهتر معاوضه بکنه! مثلا با ویدال!
البته یکم صبر کنیم همه چیز مشخص میشه!
الان حرف و حدیث دور و بر باشگاه زیاده. با چندتا برد متوالی از این حاشیه ها میاد بیرون!
امیدوارم همینطور باشه،البته تو گزارشا و مصاحبه هایی که هم فن خال و هم خود ماتا در روزهای آینده انجام میدن وضعیت این شایعه هم مشخص میشه که درسته یا نادرست ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آقا قضیه مسخره به نظر میرسه الان، ولی یک سری شایعات هست واسه رونالدو و همچنین ماتا، رونالدو واقعا با پرز مشکل پیدا کرده انگار ولی الان که نقل و انتقالات تمام شده این بحث ها فقط حاشیه سازی به نظر میرسه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مثل اینکه شایعات در مورد کنار گذاشتن ماتا درست هست،نمیدونم جریان چیه واقعا :( ،تو این بلبشویی که تیم تو فاز حمله داره ماتا خیلی میتونه به کمک تیم بیاد،ماتا نباشه رونی باید بیاد به جاش بازی کنه و با توجه به سیستم 2 مهاجم فن خال،احتمالا فالکائو و رابین کنار هم بازی میکنن!!!

در مورد هافبک ها هم،الان خلاقیت لازمه تو خط هافبک دیده میشه با حضور هررا و بلیند،اگه جونز رو به بزاره بک دفاعی،میتونه از قدرت تخریب توپ و قلدری خوبی که داره استفاده کنه و مشکل خط هافبک رو حل کنه،نمیدونم فن خال چرا حتی تو بازی های پیش فصل هم یه بار از جونز تو خط هافبک استفاده نکرد
چونز خودش همیشه میگفت دوست داره و ترجیح میده دفاع آخر بازی کنه، منتها سر الکس و مویس تو جاهای مختلف از جمله دفاع راست و هافبک دفاعی هم بازیش می دادن و خوب هم بود، ولی پست تخصصیش همین دفاعه و عالیه تو این پست! ضمناً الان دفاع نداریم که بخوایم جونز رو یه خط بیاریم جلو!

آقا قضیه مسخره به نظر میرسه الان، ولی یک سری شایعات هست واسه رونالدو و همچنین ماتا، رونالدو واقعا با پرز مشکل پیدا کرده انگار ولی الان که نقل و انتقالات تمام شده این بحث ها فقط حاشیه سازی به نظر میرسه...
متأسفانه رونالدو از وقتی رفته رئال هر بار که خواسته دستمزدشو زیاد کنه بهونه اورده که ناراحته و منچستر خونشه و .... بعد هم که تمدید میکرد راضی و خوشحال! به نظر من اصلاً تیم ما بهش نیازی نداره، درسته یه زمانی خیلی دوستش داشتم و همیشه هم براش احترام خاصی قائل بودم، ولی الان این یونایتد و این مربی به کسی مثل رونالدو احتیاج ندارن، اومدنش فقط بالانس تیمو به هم میریزه، روحیه تیمی رو خراب میکنه. و البته به نظر من دوران اوجش رو هم تقریباً پشت سر گذاشته

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

چونز خودش همیشه میگفت دوست داره و ترجیح میده دفاع آخر بازی کنه، منتها سر الکس و مویس تو جاهای مختلف از جمله دفاع راست و هافبک دفاعی هم بازیش می دادن و خوب هم بود، ولی پست تخصصیش همین دفاعه و عالیه تو این پست! ضمناً الان دفاع نداریم که بخوایم جونز رو یه خط بیاریم جلو!

متأسفانه رونالدو از وقتی رفته رئال هر بار که خواسته دستمزدشو زیاد کنه بهونه اورده که ناراحته و منچستر خونشه و .... بعد هم که تمدید میکرد راضی و خوشحال! به نظر من اصلاً تیم ما بهش نیازی نداره، درسته یه زمانی خیلی دوستش داشتم و همیشه هم براش احترام خاصی قائل بودم، ولی الان این یونایتد و این مربی به کسی مثل رونالدو احتیاج ندارن، اومدنش فقط بالانس تیمو به هم میریزه، روحیه تیمی رو خراب میکنه. و البته به نظر من دوران اوجش رو هم تقریباً پشت سر گذاشته

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453

یه جا خوندم موج دوم خرید های منچستر داره از راه میرسه.دقیق نگرفتم منظورشو ولی ظاهرا تابستان اینده کریس به خونه خودش برخواهد گشت

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه جا خوندم موج دوم خرید های منچستر داره از راه میرسه.دقیق نگرفتم منظورشو ولی ظاهرا تابستان اینده کریس به خونه خودش برخواهد گشت
همونطور که اصلان جان گفتن اینها همه شایعه بی سر و ته هستش، امکان اینکه رونالدو فصل دیگه سر از منچستر در بیاره زیر صفر هستش...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تولدش مبارک!
خیلی ها سگ و گربه رو به عنوان حیوون خونگی دوست دارن، ولی این بشر اصلاً یه چیز دیگس! عاشقشم!
حیف این فصل خیلی مصدوم شده، امیدوارم زودتر برگرده و یکم بازیکنای حریفو مصدوم کنه!
عاشق فیل جونزم! مخصوصاً وقتی تو پست تخصصيشه!
این مدارکم از اون موقعا!
@pavilion صد در صد تو ژانویه هم خرید هایی خواهیم داشت اما همونطور که میلاد گفت اومدن رونالدو حتی تو تابستون محتمل نیست.
موارد بسیار زیادی وجود دارن که چرا نمیشه این انتقال انجام شه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
رونالدو الان تقریبا داره سالی 28 میلیون یورو از رئال می گیره و از اونجایی که محاله یونایتد چنین دستمزدی + مبلغ هنگفتی برای خریدش از رئال بپردازه(شاید این محتمل تر از دستمزد بسیار بالا باشه) پس با این اوصاف حداقل برای تابستان آینده این انتقال تقریبا غیر ممکن بنظر میرسه ولی حتی اگر 2 سال آینده هم به منچستر اضافه بشه من معتقدم که تاثیرگذار خواهد بود و میتونه کمک های زیادی به باشگاه بکنه. هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ تبلیغات و درآمد.
الانم بروز این شایعات کاملا طبیعی هستش. چون یونایتد این تابستون سنت شکنی کرده و رقم بالایی رو خرج کرده روزنامه های زرد هم گفتن تا تنور داغه رونالدو رو هم بچسبونیم به یونایتد!
بعضی سایت ها هم گفتن کلید این انتقال فالکائو هستش و اصلا یونایتد برای این فالکائو رو گرفته که بتونه با رونالدو معاوضه کنه! یه همچین اراجیفی دیگه...

بالا