• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
فصل قبل تو همین تاپیک گفته بودم که ولبک بازیکن خوب و آینده داری هستش و حیفه از دست بدیمش ولی با وجود رابین، رونی و حالا هم فالکائو مطمئنا ولبک نمیتونست زیادی بازی کنه و حتی همون زمان اندک هم که بهش بازی میرسید توی پست غیر تخصصیش یعنی وینگر بازی میکرد، پس حق داشت که از تیم جدا بشه و جایی بره که بتونه در پست تخصصیش بازی کنه. اگه اشتباه نکنم ولبک از 9 سالگی در آکادمی یونایتد بود و حدودا 15 سال عضو تیممون. واسش آرزوی موفقیت میکنم مثل همه طرفداران یونایتد که از رفتنش تا حدی ناراحت شدن ولی واسش آرزوی موفقیت کردن بجای اینکه با انواع و اقسام حرفهای زشت بدرقه اش کنن!
پ.ن: زمانی که رابین از آرسنال جدا شد و به یونایتد اومد اکثریت طرفداران آرسنال به بدترین شکل ممکن به رابین حمله ور شدن که به تیم رقیب رفته ولی حالا اکثریت طرفداران یونایتد واسه ولبک آرزوی موفقیت کردن که تو شبکه های اجتماعی قابل بررسی هستش. درسته رابین و ولبک در زمان جداییشون از لحاظ کیفی تا حدی با هم متفاوت بودن ولی ولبک هم پیش هواداران یونایتد بازیکن کوچیکی نبود و خیلیها بهش اعتقاد داشتن و آینده دار میدونستنش. به هر حال تفاوت برخورد دو گروه هواداران واسه من جالب بود!
و یک نکته مهم که این جدایی رو قابل قبول میکنه وجود جیمز ویلسون جوونمون هستش. ویلسون مطمئنا آینده خیلی درخشانی پیش رو داره و اگه ولبک میموند مطمئنا گزینه انتخابی بعد از ولبک بود. بخاطر همین موضوعات هستش که من جدا شدن ولبک رو قابل قبول میدونم.

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فصل قبل تو همین تاپیک گفته بودم که ولبک بازیکن خوب و آینده داری هستش و حیفه از دست بدیمش ولی با وجود رابین، رونی و حالا هم فالکائو مطمئنا ولبک نمیتونست زیادی بازی کنه و حتی همون زمان اندک هم که بهش بازی میرسید توی پست غیر تخصصیش یعنی وینگر بازی میکرد، پس حق داشت که از تیم جدا بشه و جایی بره که بتونه در پست تخصصیش بازی کنه. اگه اشتباه نکنم ولبک از 9 سالگی در آکادمی یونایتد بود و حدودا 15 سال عضو تیممون. واسش آرزوی موفقیت میکنم مثل همه طرفداران یونایتد که از رفتنش تا حدی ناراحت شدن ولی واسش آرزوی موفقیت کردن بجای اینکه با انواع و اقسام حرفهای زشت بدرقه اش کنن!
پ.ن: زمانی که رابین از آرسنال جدا شد و به یونایتد اومد اکثریت طرفداران آرسنال به بدترین شکل ممکن به رابین حمله ور شدن که به تیم رقیب رفته ولی حالا اکثریت طرفداران یونایتد واسه ولبک آرزوی موفقیت کردن که تو شبکه های اجتماعی قابل بررسی هستش. درسته رابین و ولبک در زمان جداییشون از لحاظ کیفی تا حدی با هم متفاوت بودن ولی ولبک هم پیش هواداران یونایتد بازیکن کوچیکی نبود و خیلیها بهش اعتقاد داشتن و آینده دار میدونستنش. به هر حال تفاوت برخورد دو گروه هواداران واسه من جالب بود!
و یک نکته مهم که این جدایی رو قابل قبول میکنه وجود جیمز ویلسون جوونمون هستش. ویلسون مطمئنا آینده خیلی درخشانی پیش رو داره و اگه ولبک میموند مطمئنا گزینه انتخابی بعد از ولبک بود. بخاطر همین موضوعات هستش که من جدا شدن ولبک رو قابل قبول میدونم.
کاملا موافقم، خدا کنه فقط RVP و بقیه مهاجمها دچار افت و مصدومیت نشن(حداقل این فصل) که دلمون نسوزه واسه از دست دادن ولبک...
ویلسون 18 سال بیشتر نداره ولی همین الان هم خیلی عالی خودش رو نشون داده و میتونه با بازی در کنار این مهاجمهای فوق العاده بهتر پرورش پیدا کنه تا شاید یک مهاج حتی بهتر از هر 3تای دیگه بشه در آینده...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته من امیدوارم ولبک تو ارسنال هم موفق باشه اما من غیر از اون بازی با رئال مادردید ندیدم که ولبک کار فوق العاده ای بکنه و یه بازی خیلی مهم رو در بیاره

بارها موقعیت خراب کرد. بازی دیشب هم اگه موقعیت هاشو گل نمیکرد جای تعجب بود. گل اول رو که رونی و رحیم استرلینگ همه کارشو انجام دادن و لقمه اماده دادن
گل دوم هم رحیم استرلینگ پاس داد به یه بازیکن دیگه که اسمشو یادم نیست. اونم جلو دروازه پاس داد به ولبک و اگه تک به تک رو گل نمیزد جای سوال بود.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
البته من امیدوارم ولبک تو ارسنال هم موفق باشه اما من غیر از اون بازی با رئال مادردید ندیدم که ولبک کار فوق العاده ای بکنه و یه بازی خیلی مهم رو در بیاره

بارها موقعیت خراب کرد. بازی دیشب هم اگه موقعیت هاشو گل نمیکرد جای تعجب بود. گل اول رو که رونی و رحیم استرلینگ همه کارشو انجام دادن و لقمه اماده دادن
گل دوم هم رحیم استرلینگ پاس داد به یه بازیکن دیگه که اسمشو یادم نیست. اونم جلو دروازه پاس داد به ولبک و اگه تک به تک رو گل نمیزد جای سوال بود.
لامبرت بود!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها کسی از وضعیت ماتا خبر داره؟ بازی آخر یه شایعاتی در مورد مصدومیتش بود ,
اگه مصدومه می خوام از ترکیبم تو فانتزی لیگ بزارمش کنار

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

مهرداد جان گل اولش اصلاً آسون نبود، سرعت توپ زیاد بود و دیدی که با کجای پاش هم زد!
گل دومش هم تک به تک آسونی بود، البته زیادی آسون، از اونهایی که بازیکن زیاد وقت داره برای فکر کردن و ممکنه خرابش کنه، مثل تک به تک پارسال رابین جلوی آرسنال که چند ثانیه هم وقت داشت منتها زیادی فکر کرد و آخرش کوبید تو دست شزنی

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بچه ها کسی از وضعیت ماتا خبر داره؟ بازی آخر یه شایعاتی در مورد مصدومیتش بود ,
اگه مصدومه می خوام از ترکیبم تو فانتزی لیگ بزارمش کنار
:دی
مهدی ترکیب فنتسیت پوکیده ها! صبر کن تا شب قبل از شروع بازیا اون موقع تصمیماتو بگیر

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
الان خبر بد اومده بیرون، میرور زده که یانوزای آماده رفتن از تیم هستش!!!!!!
از هفته پیش تا الان فقط اخبار رفتن بازیکنان رو داریم میشنویم...
نمیدونم چیه قضیه ولی خیلی خبر رفتن بازیکن از تیم میاد، در حقیقت تیم خیلی حاشیه پیدا کرده!!!!!!
خبر رفتن RVP و ماتا و حالا هم خبر رفتن یانوزای...
فکر کنم تا وقتی بازیها دوباره از سر گرفته نشده این اخبار قطع نخواهد شد...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
MANCHESTER United manager Louis van Gaal is to hold talks with Adnan Januzaj.
According to the Daily Star, the 19-year-old midfielder became concerned over his future at Old Trafford
فکر نکنم اجازه بدن بره. مطمئنم فرصت بازی بهش میرسه اگر بمونه! این فصل یکم تجربه اش بره بالاتر و در کنار دیماریا پیشرفت کنه فصل بعد جایگاهش تقریبا ثابت میشه!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
آندره هررا و لوک شاو هم به تمرینات برگشتن.
از مصدومیت جونز ناراحت شدم واقعا ولی فکر نکنم تا موقعی که برگرده با وجود روخو و شاو و شایدم بکارگیری بلیند جای جونز مشکلی تو خط دفاعی پیدا کنیم. ولی انصافا جونز با ثبات ترین بازیکنمون تو 3 تا بازی اول بود! امیدوارم غافلگیرمون کنه و زود برگرده!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
express زده که اتلتیکو مادرید و والنسیا میخوان پیشنهاد 30 میلیون یورویی واسه ماتا ارائه بدن. گفته که یوونتوس هم قرضی می خوادش ماتا رو!!!
یعنی این یوونتوس انگار مفت خوری بهش مزه داده.
ماتا و عدنان هم به هیچ وجه نباید بردن!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
express زده که اتلتیکو مادرید و والنسیا میخوان پیشنهاد 30 میلیون یورویی واسه ماتا ارائه بدن. گفته که یوونتوس هم قرضی می خوادش ماتا رو!!!
یعنی این یوونتوس انگار مفت خوری بهش مزه داده.
ماتا و عدنان هم به هیچ وجه نباید بردن!
راستش ماتا الان اگه بخوایم حساب کنیم، میشه گفت اضافی هستش تو تیم اگه مصدوم نداشته باشیم...
فالکائو و RVP مهاجم بازی میکنند و رونی پشت سر اونها بازی میکنه، شاو و رافائل و والنسیا و یانگ کنار زمین بازی میکنن(جوونهایی مثل جیمز و لینگارد رو هم اضافه کنید بهشون) و میانه زمین در اختیار هررا و بلیند و دیماریا و فلچر و کریک هستش(تازه کریک و فلچر تعویضی هستن) و عملا جایی باری فیکس بازی کردن ماتا نمیمونه...
راستش اینجوری میتونم درکش کنم که چرا بخواد بره...
ولی اینها همه در صورتی هستش که تیم مصدوم نداشته باشه و قرار نیست که یک باشگاه بزرگی مثل منچستر تو لیگ سنگینی مثل PL فقط 11 تا بازیکن اصلی داشته باشه و نخواد تعویض بکنه اصلا...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
راستش ماتا الان اگه بخوایم حساب کنیم، میشه گفت اضافی هستش تو تیم اگه مصدوم نداشته باشیم...
فالکائو و RVP مهاجم بازی میکنند و رونی پشت سر اونها بازی میکنه، شاو و رافائل و والنسیا و یانگ کنار زمین بازی میکنن(جوونهایی مثل جیمز و لینگارد رو هم اضافه کنید بهشون) و میانه زمین در اختیار هررا و بلیند و دیماریا و فلچر و کریک هستش(تازه کریک و فلچر تعویضی هستن) و عملا جایی باری فیکس بازی کردن ماتا نمیمونه...
راستش اینجوری میتونم درکش کنم که چرا بخواد بره...
ولی اینها همه در صورتی هستش که تیم مصدوم نداشته باشه و قرار نیست که یک باشگاه بزرگی مثل منچستر تو لیگ سنگینی مثل PL فقط 11 تا بازیکن اصلی داشته باشه و نخواد تعویض بکنه اصلا...
والا میلاد جان ماتا از هررا و بلیند و فلچر و کریک یک سطح بالاتره. یعنی اونا باید نیمکت نشین ماتا باشن نه ماتا نیمکت نشین اونا. بنظر من باید ماتا یکی از فیکس هامون باشه چون واقعا از همه ی بازیساز هامون بهتره اونم با اختلاف! دیماریا هم که بشدت مخالفم بخواد وسط بازی کنه! دیماریا وقتی دیماریاس که وینگ بازی کنه, اونموقع غیر قابل کنترل خواهد بود.نمونش بازی آرژانتین آلمان!

بالا