• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
همونطور که میدونید ماتا در سایت رسمی خودش هر دوشنبه توضیحاتی رو بابت هفته ای که گذشت می نویسه!
این مطلب رو دیروز تو وب سایتش قرار داده که امید بخش بنظر میرسه.هم از نگرانی ها بابت مصدومیتش کاسته و هم اقرار می کنه که از شرایط راضی هستش!

“من از تعطیلات به خوبی لذت بردم و هر زمان که این چنین فرصت هایی به وجود بیاید راهی مکان های طبیعی زیبا می شوم که باعث آرامش من می شود.
البته ما چندین جلسه ی تمرینی برای آمادگی برای بازی در برابر کیو پی آر در اولدترافورد داشتیم و در این چند روز خوب کار کردیم.
تیم تا روز پنج شنبه کامل می شود و ما تمرینات خود را با جدیت انجام می دهیم تا نتایج خود را بهبود بخشیم.
در آخرین لحظات ما بازیکنی خرید کردیم که یک خرید عادی نیست بلکه یک مهاجم فوق العاده می باشد.او توانایی بالایی در گلزنی دارد و به نظرم فالکائو به درد سیستم یونایتد و دیگر بازیکنان می خورد.
به عنوان یک بازیکن یونایتد از وی استقبال می کنم و برایش در فصل رو به رو بهترین ها را آرزو می کنم.”

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
منم با نظر آرش موافقم. بنطر من ماتا در پست شماره 10 یعنی پشت مهاجم از رونی بهتره و خلاقیتش بیشتر. اگه بخوام از بین رونی و ماتا یکی رو انتخاب کنم واسه این پست من ماتا رو ترجیح میدم. و شاید این حرفم باب میلی خیلی از طرفداران یونایتد نباشه ولی اگه قرار به فروش باشه، من فروش رونی به فروش ماتا رو ترجیح میدم. البته این یک نظر شخصی هستش. البته فروش رونی در صورتی که واسه پست پشت مهاجم در نظر گرفته بشه وگرنه رونی واسه پست مهاجم عالیه.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
منم با نظر آرش موافقم. بنطر من ماتا در پست شماره 10 یعنی پشت مهاجم از رونی بهتره و خلاقیتش بیشتر. اگه بخوام از بین رونی و ماتا یکی رو انتخاب کنم واسه این پست من ماتا رو ترجیح میدم. و شاید این حرفم باب میلی خیلی از طرفداران یونایتد نباشه ولی اگه قرار به فروش باشه، من فروش رونی به فروش ماتا رو ترجیح میدم. البته این یک نظر شخصی هستش. البته فروش رونی در صورتی که واسه پست پشت مهاجم در نظر گرفته بشه وگرنه رونی واسه پست مهاجم عالیه.
معین رونی ناموسه! اصلا حرف از فروشش بشه قلبم وای میسه انصافا.
من نظرم اینه که فالکائو و رونی هر دو مهاجم باشن. حالا رونی می تونه یه step عقب تر بازی کنه ولی باز در نقش مهاجم. مطمئنن اگر از پشت با ماتا و هررا و بلیند و از جناحین هم با دیماریا و شاو و یا یانوزای تغذیه بشن میتونیم خیلی تاثیر گذار و خطرناک تر باشیم
.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
معین رونی ناموسه! اصلا حرف از فروشش بشه قلبم وای میسه انصافا.
من نظرم اینه که فالکائو و رونی هر دو مهاجم باشن. حالا رونی می تونه یه step عقب تر بازی کنه ولی باز در نقش مهاجم. مطمئنن اگر از پشت با ماتا و هررا و بلیند و از جناحین هم با دیماریا و شاو و یا یانوزای تغذیه بشن میتونیم خیلی تاثیر گذار و خطرناک تر باشیم
.
داداش من معذرت میخوام ;) دیگه تکرار نمیشه ;)
فقط امیدوارم ماتا رو نفروشیم خیلی بازیکن خوب و بی حاشیه ای هستش.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
داداش من معذرت میخوام ;) دیگه تکرار نمیشه ;)
فقط امیدوارم ماتا رو نفروشیم خیلی بازیکن خوب و بی حاشیه ای هستش.
:)
ماتا که صد البته عالیه! اگه ماتا رو بفروشیم بعد خودمون در به در دنبال یه بازیکن میگردیم تازه نه در حد ماتا و با قیمت فضایی!
رونی هم خودش بارها اذعان کرده که من دوست دارم در نقش مهاجم باشم. امیدوارم فن خال هم همین وظیفه رو ازش بخواد. ولی از اونجایی که حداقل تا ژانویه تو خط هافبک مشکل داریم باید با ماتا دست به دست هم بدن تا این ضعف رو بپوشونیم!
- خبر خوب بعدی هم اینه که رافائل به تمرینات برگشته!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ماتا رو 37 میلیون پوند خریدیدم، اونوقت 30 میلیون یورو بفروشیم؟:!! Yah right
میلاد: این سیستمی که گفتی تعویضی نمیخواد؟ اگه رابین و فالکائو مهاجم باشن رونی پشتشون، یه بازی دقیقه 80 عقب بودیم بازیکنا هم خسته یا مصدوم شدن کیو بیاریم تو؟ ویلسون 18 ساله رو؟؟
از بین رونی و رابین و فالکائو باید دو تاشون انتخاب شن و بسته به آمادگیشون روتیت شن.
من هم با معین موافقم، اگه، اگه قرار به رفتن باشه ترجیح میدم رونی بره، با همه احترامی که براش قائلم 300 هزار پوند در هفته کم پولی نیست! و فالکائو تمام کننده بهتریه از رونی، ماتا هم شماره 10 بهتر!
جزو قدیمیانو رونی و امیدوارم تو باشگاه خودمون بازنشسته شه و بعداً هم تو نقش دیگه ای کمک کنه به تیم، ولی از بین ماتا و رونی انتخاب من ماتائه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
من اصلا از فروش ولبک نارحت نیستم این بازیکن بشو واسه منچستر نبود تنها کاره مفیدش گل اول از ۸ گل به ارسنال بود:rolleyes:

یه سری از سایتا خبر زدن یونایتد با ۶۵ میلیون دنبال خرید رونالدو هست o_O

میتونه یه رویا باشه :general710:با این قیمت

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
البته من امیدوارم ولبک تو ارسنال هم موفق باشه اما من غیر از اون بازی با رئال مادردید ندیدم که ولبک کار فوق العاده ای بکنه و یه بازی خیلی مهم رو در بیاره

بارها موقعیت خراب کرد. بازی دیشب هم اگه موقعیت هاشو گل نمیکرد جای تعجب بود. گل اول رو که رونی و رحیم استرلینگ همه کارشو انجام دادن و لقمه اماده دادن
گل دوم هم رحیم استرلینگ پاس داد به یه بازیکن دیگه که اسمشو یادم نیست. اونم جلو دروازه پاس داد به ولبک و اگه تک به تک رو گل نمیزد جای سوال بود.
البته شق القمر نکرد. شما درست میگوئید مهردادجان. اما این هم هست که مهاجم در زمان درست، جایی که باید باشه، باشه. اساس گل اول با تیزهوشی وسرعت رونی زده شد. ولبک هم وظیفهء ذاتی یک مهاجم رو انجام داد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
والا میلاد جان ماتا از هررا و بلیند و فلچر و کریک یک سطح بالاتره. یعنی اونا باید نیمکت نشین ماتا باشن نه ماتا نیمکت نشین اونا. بنظر من باید ماتا یکی از فیکس هامون باشه چون واقعا از همه ی بازیساز هامون بهتره اونم با اختلاف! دیماریا هم که بشدت مخالفم بخواد وسط بازی کنه! دیماریا وقتی دیماریاس که وینگ بازی کنه, اونموقع غیر قابل کنترل خواهد بود.نمونش بازی آرژانتین آلمان!
ماتا رو 37 میلیون پوند خریدیدم، اونوقت 30 میلیون یورو بفروشیم؟:!! Yah right
میلاد: این سیستمی که گفتی تعویضی نمیخواد؟ اگه رابین و فالکائو مهاجم باشن رونی پشتشون، یه بازی دقیقه 80 عقب بودیم بازیکنا هم خسته یا مصدوم شدن کیو بیاریم تو؟ ویلسون 18 ساله رو؟؟
از بین رونی و رابین و فالکائو باید دو تاشون انتخاب شن و بسته به آمادگیشون روتیت شن.
من هم با معین موافقم، اگه، اگه قرار به رفتن باشه ترجیح میدم رونی بره، با همه احترامی که براش قائلم 300 هزار پوند در هفته کم پولی نیست! و فالکائو تمام کننده بهتریه از رونی، ماتا هم شماره 10 بهتر!
جزو قدیمیانو رونی و امیدوارم تو باشگاه خودمون بازنشسته شه و بعداً هم تو نقش دیگه ای کمک کنه به تیم، ولی از بین ماتا و رونی انتخاب من ماتائه.
این ترکیب رؤیایی هستش و نه واسه کل فصل و مطمئنا RVP و فالکائو نمیشه هر دوتا تو زمین باشن و رونی رو نیمکت(هر دوتا مهاجم نوک هستن) و فقط تو شرایط خاصی که تیم حتما باید حمله کنه و گل میخواد میشه یک ترکیب هجومی چید که رونی و فالکائو و RVP و دیماریا ماتا و شاید یانوزای رو تو زمین ببینیم...
خوب مثل اینکه با ماتا بیشتر حال میکنید، ولی من تو این ترکیب 2-5-3 زیاد جایی براش نمیبینم، وسط زمین به نظرم نمیتونه بازی کنه و همونطور که خودتون هم میگید بهترین پست واسش پشت مهاجم هستش، رونی هم با اینکه میگه دوست داره مهاجم باشه ولی تو بازی میبینیم که تو کل زمین سر میزنه و بیشتر دوست داره تو بازیسازی شرکت کنه...
والله چیزی که من داره دستگیرم میشه، اینه که ونگال میخواد از بلیند و دیماریا و هررا وسط زمین استفاده کنه و در حقیقت دیماریا قرار نیست وسط زمین بایسته بلکه میخواد بازیکن آزادی باشه و در حقیقت ترکیب تیم میشه 3-4-1-2 یا 3-4-2-1 که میشه 3 دفاع میانی و وینگرها که مشخص هستن و دو هافبک میانی که هررا و بلیند هستن و دیماریا و رونی پشت مهاج بازی میکنند حالا در وقت تیم خیلی تهاجمی میشه 3-2-3-2 همون 3-5-2 تهاجمی چید که من این ترکیب رو دوست دارم، یعنی استفاده از 2 هافبک میانی و دو مهاجم نوک و استفاده از دیماریا و رونی و ماتا پشت سرشون!!!!!!! تو این ترکیب حرکت از کنار نداریم و فقط تیم از عمق حمله میکنه که میشه با عوض کردن ماتا و بیرون اوردن یک مهاجم نوک و اضافه 2 وینگر مثل یانوزای و رافائل بازی رو به کناره ها برد با ترکیب 3-1-2-2-2...
این تمام ترکیبی هست که ونگال میتونه بچینه، حالا ببینیم چه میشه در طول فصل...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
express زده که اتلتیکو مادرید و والنسیا میخوان پیشنهاد 30 میلیون یورویی واسه ماتا ارائه بدن.
گفته که یوونتوس هم قرضی می خوادش ماتا رو!!!
یعنی این یوونتوس انگار مفت خوری بهش مزه داده.
ماتا و عدنان هم به هیچ وجه نباید بردن!
به هیچ وجه. اگر قرار باشه اینها برن، مثل اینه که بگیم دی ماریا رو خریدیم که خودش بازیسازی کنه؛ نفوذ کنه، پاس گل بده و گل هم بزنه. خدا رو چی دیدی شاید باید دروازه بانی هم بکنه.:confused:

چنین فروشی، اساسا اون خریدها رو بی اثر میکنه.

پ.ن. راستی من این نوشته های بولد شدهء شما رو به چند طریق امتحان کردم. (می بینید که). فونت 3، 4 و 5 که بنظر من 4 منطقی تره. فکر نمی کنید بجای بولد، از بزرگتر کردنش استفاده کنید، کمی بهتر باشه. این بولد، خیلی تو چشم میزنه:cool:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
راستش ماتا الان اگه بخوایم حساب کنیم، میشه گفت اضافی هستش تو تیم اگه مصدوم نداشته باشیم...
فالکائو و RVP مهاجم بازی میکنند و رونی پشت سر اونها بازی میکنه، شاو و رافائل و والنسیا و یانگ کنار زمین بازی میکنن(جوونهایی مثل جیمز و لینگارد رو هم اضافه کنید بهشون) و میانه زمین در اختیار هررا و بلیند و دیماریا و فلچر و کریک هستش(تازه کریک و فلچر تعویضی هستن) و عملا جایی باری فیکس بازی کردن ماتا نمیمونه...
راستش اینجوری میتونم درکش کنم که چرا بخواد بره...
ولی اینها همه در صورتی هستش که تیم مصدوم نداشته باشه و قرار نیست که یک باشگاه بزرگی مثل منچستر تو لیگ سنگینی مثل PL فقط 11 تا بازیکن اصلی داشته باشه و نخواد تعویض بکنه اصلا...
وقتی شروع به خواندن نوشتهء شما کردم بلافاصله دیدم که با حرفتون موافق نیستم و به جوابش فکر کردم. اما دو خط پایین تر (که قرمزش کردم) خود شما چنان دلیل محکم و منطقی رو ذکر کردید که دیگه به پاسخ من نیاز نیست.
اینجا فقط مطلب باقی مونده، فیکس بودن هست که باز هم نمیشه مطمئن بود چه کسی مصدوم، چه کسی از آمادگی به دور و چه کس فیکس خواهد بود. تعداد بازی ها هم ماشالله اونقدر زیاد هست که به همه بازی میرسه، فراوون.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
من اصلا از فروش ولبک نارحت نیستم این بازیکن بشو واسه منچستر نبود تنها کاره مفیدش گل اول از ۸ گل به ارسنال بود:rolleyes:

یه سری از سایتا خبر زدن یونایتد با ۶۵ میلیون دنبال خرید رونالدو هست o_O

میتونه یه رویا باشه :general710:با این قیمت
Cristiano Ronaldo is ‘on track’ to join Ángel Di María and Radamel Falcao at Manchester United next summer
از اونجایی که کریس و دیماریا خیلی به هم علاقه داشتن تو مادرید و خیلی هماهنگ بودن, اگه یکم بخوایم آرمانی و خوشبینانه بهش نگاه کنیم میشه از تشویق دیماریا برای پیوستنش به یونایتد توسط رونالدو برداشت کرد که ممکنه رونالدو چون میخواد برگرده به یونایتد, دیماریا رو تشویق کرده تا بیاد بعدشم خودش بهش ملحق شه! فقط حدس و گمانه البته!:general105:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
رونی هم با اینکه میگه دوست داره مهاجم باشه ولی تو بازی میبینیم که تو کل زمین سر میزنه و بیشتر دوست داره تو بازیسازی شرکت کنه
آخ آخ برادر. مدینه گفتی و کردی کبابم.
تقریبا یکسال قبل بود که من از جناب رونی تمنا می‌کردم که بیاد وسط و بازیسازی رو به عهده بگیره. همین الان هم بهترین نفر برای این کار خود رونیه و توی تیم، من کسی رو بهتر از اون نمی‌بینم.
مشکلی که الان برای منچستر باقی مونده، همچنان نبود اون بازیساز (یا بقول شما جوون‌ها) پلی‌میکر هست. بعد از اسکولزی دیگه نداشتیم، با این خرید‌ها هم، هنوز نداریم. فلچر اگر به اوج گذشته‌اش برگرده (که برنمی گرده) شاید می‌تونست، اما باید واقع بین بود. ما هنوز خلا بزرگی داریم که سر الکس هم نتونست براش چاره‌ای پیدا کنه و با نبوغش، ترکیدن این دمل رو به تاخیر انداخت.

همونطور که شما هم اشاره کردید رونی دائم داره برمیگرده و اونقدر شهوت بازی با توپ رو داره که گاهی میاد تا خط دفاع، که توپ رو بگیره و یک کله، راه بیفته بتازه تا جلوی دروازه. خوب تو که اینقدر توپ دوست داری، همون وسط بایست، هی بگیرش، هی پخشش کن. قربونت بشم.

من نمی‌دونم این چه اصراری هست که رونی هی می‌گه دوست داره که بره نوک بازی کنه. یعنی حتما می‌خواد گل بزنه. لامصب این بشر یک درصد رو هم واسهء مغز کنار نگذاشته و صددرصد با دلش بازی می‌کنه (از این نظر من رو یاد کینگ اریک می‌ندازه). و این تفاوتش با اسکولزی هم هست. اما من اعتقاد داشتم (و هنوز هم دارم) که ما جانشین اسکولز رو داریم و تو تیممون هم حضور داره: وین رونی. اگه...
پ. ن. ببخشید من پیرمرد زود اسامی رو فراموش می‌کنم، شما آرش بودید یا میلاد؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخ آخ برادر. مدینه گفتی و کردی کبابم.
تقریبا یکسال قبل بود که من از جناب رونی تمنا می‌کردم که بیاد وسط و بازیسازی رو به عهده بگیره. همین الان هم بهترین نفر برای این کار خود رونیه و توی تیم، من کسی رو بهتر از اون نمی‌بینم.
مشکلی که الان برای منچستر باقی مونده، همچنان نبود اون بازیساز (یا بقول شما جوون‌ها) پلی‌میکر هست. بعد از اسکولزی دیگه نداشتیم، با این خرید‌ها هم، هنوز نداریم. فلچر اگر به اوج گذشته‌اش برگرده (که برنمی گرده) شاید می‌تونست، اما باید واقع بین بود. ما هنوز خلا بزرگی داریم که سر الکس هم نتونست براش چاره‌ای پیدا کنه و با نبوغش، ترکیدن این دمل رو به تاخیر انداخت.

همونطور که شما هم اشاره کردید رونی دائم داره برمیگرده و اونقدر شهوت بازی با توپ رو داره که گاهی میاد تا خط دفاع، که توپ رو بگیره و یک کله، راه بیفته بتازه تا جلوی دروازه. خوب تو که اینقدر توپ دوست داری، همون وسط بایست، هی بگیرش، هی پخشش کن. قربونت بشم.

من نمی‌دونم این چه اصراری هست که رونی هی می‌گه دوست داره که بره نوک بازی کنه. یعنی حتما می‌خواد گل بزنه. لامصب این بشر یک درصد رو هم واسهء مغز کنار نگذاشته و صددرصد با دلش بازی می‌کنه (از این نظر من رو یاد کینگ اریک می‌ندازه). و این تفاوتش با اسکولزی هم هست. اما من اعتقاد داشتم (و هنوز هم دارم) که ما جانشین اسکولز رو داریم و تو تیممون هم حضور داره: وین رونی. اگه...
پ. ن. ببخشید من پیرمرد زود اسامی رو فراموش می‌کنم، شما آرش بودید یا میلاد؟
میلاد عزیزم...:cool:
پیر پاتال تر از بنده نیستی!!;)
کلا ترکیب رویایی خیلی فرق داره با چیزی که اتفاق میوفته...
الان میخوام فقط رقیب پیدا کنم تو فیفا!!!!! بدون شک هم منچستر رو میگیرم!!!!!:D:D:D:D:D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
علی جان گل گفتی،
البته به نظر من علت اینکه رونی میخواد نوک بازی کنه تعداد گل هاش هست و اینکه میتونه رکوردهایی رو جابجا کنه (هم تو انگلیس، هم تو یونایتد)
البته اگه بیاد عقب تر عمر مفید فوتبالش هم زیاد میشه، یه مهاجم نهایت تا 32-3 سالگی بتونه تو سطح اول بازی کنه، ولی یه هافیک تا 36-7 سال همم جا داره.
همون اتفاقی که برای گیگزی افتاد از یه وینگر تبدیل به یه هاقبک شد و تا 40 سالگی هم بازی کرد!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این ترکیب به نظرم خوب باشه ولی باید دید در عمل چجوری جواب میده (به نظر من)
مهاجم : ----------------فالکائو و فن پرسی
پشت سرشون: -----ماتا - رونی- دی ماریا
هافبکا :--------------------بلیند - هررا
دفاع هم :------------رافائل - روخو - شاو

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
express زده که اتلتیکو مادرید و والنسیا میخوان پیشنهاد 30 میلیون یورویی واسه ماتا ارائه بدن. گفته که یوونتوس هم قرضی می خوادش ماتا رو!!!
یعنی این یوونتوس انگار مفت خوری بهش مزه داده.
ماتا و عدنان هم به هیچ وجه نباید بردن!
ماتا لقمه ی بزرگتری از یه همچین تیمهاییه 37 میلیون پوند اونم زمانی که نیمکت نشین چلسی بود گرفتیم حرف زدن از پیشنهاد 30 میلیون یورویی یه توهینه!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
هررا و رافائل تو توئیتر و اینستاگرام اعلام کردن که به تمرینات برگشتن.
میگن لوک شاو هم مصدومیتش برطرف شده و میتونه بازی کنه.
امیدوارم مصدومیت جونز هم جدی نباشه چون در حال حاضر بهترین مدافع مون هست.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
فن پرسی امشب چقدر کم تحرک و بد بازی می کنه سن جفت مهاجمامون بالاست نهایت 2-3 فصل دیگه برامون خوب جواب بدن باید از همین الان با آینده نگری به فکر مهاجم جوان تر باشم

بالا