• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
این نام اولین بار توسط شما اشتفاده شد بنظر! کرست شانه! :دی
دقیقاً نمیدونم مال چه تمرین یا تستیه و چه فایده ای داره! ولی به همون کرست شانه یه طناب متصل میشه و طرف با تمام توانش سعی میکنه در حالی که طناب به جایی متصله بدوه!
یه چیزی تو این مایه ها!
zp_503693723_SM_1847_B1_16AEC4_2537.jpg
این تمرین فکر میکنم برای استارت های سریع باشه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
فالکائو ابراز امیدواری کرده که برای چندین سال تو یونایتد بمونه!
یانوزای هم تمام شایعات راجع به ناراحت بودن از شرایط فعلیش و جدایی احتمالیش رو رد کرده و گفته تو یونایتد خوشحالم!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
توضیحات فن خال راجع به سیاستش تو نقل و انتقالات:

“ما پنج بازیکن خریدیم و یک بازیکن هم به صورت قرضی اینجاست، شاید بتونیم فصل بعد بخریمش – او فالکائو است. ما به 14 بازیکن اجازه دادیم بروند، حالا من چطوری جای آن ها را پر می کنم؟ این دشوار نیست، وقتی شما به 14 بازیکن اجازه دادید بروند و تنها 6 بازیکن جای آن ها را می گیرند، ما به آموزش جوانان هم نیاز داریم و آن چیزی است که سیاست منچستر یونایتد هم می باشد. وقتی به بازیکنان اجازه ندهید راهی باشگاه های دیگر شوند، پس شما هیچ وقت اجازه ندارید که به یک بازیکن جوان شانس بدهید، و دلیل این سیاست این است که به جوانان فرصتی اهدا کنیم.”
“اما سوال اینجاست که وقتی به آن ها فرصتی می دهید، ریسک بیشتری وجود دارد، البته، اما من فکر می کنم این تنها راهی است که در منچستر یونایتد این کار را انجام دهیم، باشگاهی که همیشه بازیکنان وطنی در تیمش داشته است. بنابراین آن تنها راهی است که این کار را انجام دهید.”
“بیشتر از هشت جایگاه خالی است و این جایگاه ها متعلق به جوانان است. من در حال حاضر از کلی از جوانان در پیش فصل و همچنین در ابتدای فصل استفاده کرده ام. بنابراین من همیشه مشتاقم به جوانان فرصت بدهم اما آن ها باید از فرصتشان استفاده کنند.
“من نمی توانم این کار را برایشان انجام دهم، آن ها باید خودشان این کار را انجام دهند. سیاست ما این گونه است. اینجا امکانش هست و همه جوانان باید از آن مطلع باشند. من معتقدم منچستر یونایتد به همین دلیل آمد دنبال من.”
فن خال در مورد خرید فالکائو گفت: “من هیچ تردیدی ندارم چون فالکائو برای من یکی از بهترین مهاجمان جهان است. وقتی رکوردش را می بینید باورتان نمی شود. امروز در جلسه تمرینی او یک بار توپ بهش رسید و اون توپ گل شد، بنابراین او این را در اولین جلسه تمرینی اش تایید کرد.”
“وقتی من این را گفتم فشار زیادی به او وارد کردم و این خوب نیست چون من میدونم این که از باشگاه دیگری به منچستر یونایتد در یک پروسه جدید بیایید کار بسیار دشواری دارید. این یک سلسه مراتب جدید است که در رختکن وجود دارد پس این آسان نیست و به همین دلیل است که من زمان خواستم، چون من از قبل میدانستم که این اتفاق می افتد.”
“من به همه بازیکنان شانسی دادم تا قابلیت هایشان را به من اثبات کنند. هنگامی که شما راجع به دنی ولبک سوال می کنید، دنی از 9 سالگی تا الان اینجا بود. و او بعد از ساندرلند سه فصل بازی کرد. اما او رکورد رابین ونپرسی یا وین رونی را نداشت که آن استاندارد من است. دلیل این که ما گذاشتیم او برود فالکائو است. اما همچنین جوانانی هستند که می توانند جایش را پر کنند.
پس از این که از مربی سوال شد آیا بازیکنان به تصور او نزدیک تر خواهند شد؛ او به این که بازیکنان چگونه خودشان را با لاین آپ او مطابقت می دهند امیدوار بود. او توضیح داد: “من خیلی امیدوارم چون آن ها باید فلسفه ما را اجرا کنند و اجرای این فلسفه کار ساده ای نیست. ما تا حالا شاهدش بودیم اما فکر می کنم بازیکنانی که انتخاب کردیم باید بهتر این کار را انجام دهند، در غیر این صورت ما نباید این بازیکنان را می خریدیم.”

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یک خبری تو ورزش 3 زده مبنی بر شرایط دائمی شدن قرارداد فالکائو، در شرایط عادی هیچ وقت به ورزش3 اهمیت نمیدم ولی این اگه حقیقت داشته باشه که وودی دوباره یه جادوگری کرده تو خرید فالکائو!!!!!!
متن:
به گزارش "ورزش سه "، رادامل فالکائو در روز پایانی پنجره‌ی نقل و انتقالات تابستانی با یک قرارداد یک‌ساله‌ی قرضی از موناکو به منچستر یونایتد آمد. حال گفته می‌شود در صورتی که این بازیکن در ۱۵ بازی برای شیاطین سرخ به میدان برود و ۵ گل به ثمر برساند با یک قرارداد دایمی به ارزش ۳۵ میلیون پوند به این تیم خواهد پیوست. بنا به گزارش‌ها دستمزد او پس از کسر مالیات ۱۱/۲ میلیون پوند خواهد بود و ۲/۴ میلیون پوند هم پاداش برای او در نظر گرفته شده است.

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
داداش پس تا بیشتر از این سه نشده حذفش میکنم

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوبه! لوئی اعلام کرده میریم برای 3 تا تیم برتر، فالکائو امید به قهرمانی داره...
من هم که نظرم از همه مهمتره باهاشون موافقم :D

Last edited:

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
خوبه! لوئی اعلام کرده میریم برای 3 تا تیم برتر، فالکائو امید به قهرمانی داره...
من هم که نظرم از همه مهمتره باهاشون موافقم :D
خیلی ممنون که به موقع خبر میدی :general601:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
وقتی ریو و ویدا هر دو همزمان از تیم جدا شدن، فکر می کردم باشگاه از قبل برای جایگزینی، برنامه ی مدونی داره ولی متاسفانه نداشت.
کار فن خال خیلی سخته باید به هر قیمتی درصد نفوذ از خط میانی به یک سوم دفاعی رو کاهش بده و به صفر نزدیک کنه در غیر این صورت، تو هر بازی شاهد از دست دادن نتیجه به آسون ترین وجه ممکن خواهیم بود.

واقعا یه زمانی تیم روی شونه های دو تا غول ایستادگی می کرد

C5684D6EB8B3408FB76FCA97C5742D05.ashx

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مصاحبه فن خال قبل از بازی راجع به وضعیت مصدومین :
فلینی آماده نیست ، کریک هنوز آماده نشده است اما تمرین های دویدنش را آغاز کرده است که بعد از گذشت 8 هفته غیر قابل باور است. شاو تنها به اندازه ی چند دقیقه می تواند بازی کند و هنوز آماده نیست که از ابتدا در ترکیب قرار بگیرد. سم جانسون در آرنجش احساس ناراحتی میکند ، کریس اسمالینگ به اندازه کافی آماده نیست ولی او فردا برای اولین بار با تیم دوم تمرین خواهد کرد. جیمز ویلسون هنوز به مرز آمادگی نرسیده است و ریس جیمز نیز آمادگی بازی کردن ندارد و مصدوم است. فیل جونز نیز مصدومیتی دارد که در بازی های ملی دچار آن شده است. اشلی یانگ و جسی لینگارد نیز مصدوم هستند . پس تا اینجا ما 9 مصدوم داریم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مصاحبه فن خال قبل از بازی راجع به وضعیت مصدومین :
فلینی آماده نیست ، کریک هنوز آماده نشده است اما تمرین های دویدنش را آغاز کرده است که بعد از گذشت 8 هفته غیر قابل باور است. شاو تنها به اندازه ی چند دقیقه می تواند بازی کند و هنوز آماده نیست که از ابتدا در ترکیب قرار بگیرد. سم جانسون در آرنجش احساس ناراحتی میکند ، کریس اسمالینگ به اندازه کافی آماده نیست ولی او فردا برای اولین بار با تیم دوم تمرین خواهد کرد. جیمز ویلسون هنوز به مرز آمادگی نرسیده است و ریس جیمز نیز آمادگی بازی کردن ندارد و مصدوم است. فیل جونز نیز مصدومیتی دارد که در بازی های ملی دچار آن شده است. اشلی یانگ و جسی لینگارد نیز مصدوم هستند . پس تا اینجا ما 9 مصدوم داریم.
خوب کی مصدوم نیست؟؟؟؟
کی میخواد بازی کنه؟

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
خوب کی مصدوم نیست؟؟؟؟
کی میخواد بازی کنه؟
یه جدول گذاشته بود تو یکی از سایتها که مصدومین هر تیم رو مشخص کرده بود!
با اقتدار در صدر بودیم!
فقط امیدوارم تو بازی های آینده مصدوم ندیم به هیچ وجه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کاگاوا واسه دورتموند گل زد!
انگار فقط کلوپ بلده از این بازیکن بازی بگیره. حتی رئیس هم نتونست اونطور که باید از شینجی بازی بگیره!
دلیلش این بود که هیچ وقت تو پستی که خوب بکار گرفته نشد، ولی هافبک میانی با فیزیک کاگاوا تو انگلیس اصلا جوب نمیداد، کریک و کلورلی رو میگذاشتن ولی کاگاوارو نمیگذاشتن تو پستی خوب بود بازی نمیدادن...

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
گل زدن کاگاوا دلیل نمیشه که خوب بازی کرده کاگاوا برای ماهم بارها گلزنی کرده

بالا