• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
گل زدن کاگاوا دلیل نمیشه که خوب بازی کرده کاگاوا برای ماهم بارها گلزنی کرده
بارها؟ 6 بار در 57 بازی برای یونایتد گلزنی کرده فقط!
در صورتی که برای دورتموند در 72 بازی 30 گل زده!

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
برای یه هافبک زدن 6گل در 57 بازی تو پستی که برای ما بازی میکرد بد نیست بلکه خوبه...به اون شکل بخوای نتیجه بگیری باید بگی بکام بزرگ و گیگز با اون تعداد بازی های بالاشون تعداد گلشون...اخه دوستان یکم انصاف رو هم رعایت کنید

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
از الان برای فردا بهترین ارزوها رو دارم واسه تیم هرچند من یه حسی بهم میگه RvP فردا از شروع رو نیمکت خواهد بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینجا چه سوت و کوره!!!!!
انگار آرامش قبل از طوفانه؟؟؟o_O
امروز فالکائو و دیماریا ارزششون رو نشون میدن و نشون میدن که خیلی بیشتر از این حرفا میارزن...
خوب رئال هم امسال بدجوری افت کرده، ولی میدونم که برمیگرده و این شایعات رونالدو بی معنی میشه...
راستش اصلا دلم نمیخواد حداقل این فصل برگرده و بقول یکی از دوستان آرامش و بالانس تیم رو بهم بزنه...

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
ما فصل بعد باید قرارداد فالکایو رو قطعی کنیم و کلی پول خرجش کنیم پرداحت 60میلیون پوند برای cr7 یه جورایی عاقلانه نیست باید ببینیم فانخال اصلا چنین کاری میکنه یا به جاش چالو چوله هارو پرمیکنه درضمن اینا همش شایعست درسته رونالدو بارها از علتقش به الترافورد گفته اما هزاران بارهم گفته من در ریال ارامش دارم و راحتم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خوبی لیگ امسال تا اینجا اینه که جز چلسی بقیه ی حریفا ما رو همراهی کردن! لیورپول دیروز در خانه باخت سیتی و آرسنال هم فقط 1 امتیاز گرفتن
آرسنال در دو بازی گذشتش 2 امتیاز و سیتی هم فقط 1 امتیاز گرفته
اگه بازی امروز رو ببریم فاصله مون به جز چلسی با بقیه ی رقبا نزدیک تر میشه تیمهایی مثل سوانسي و استون ویلا که رتبه شون موقته به زودی میان پایین
حداقل شرایط جوری بشه که سهمیه ی لیگ قهرمانان رو این فصل از دست ندیم

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
به نظر من ونگال میتونه با فرصت دادن به جوان تر ها استعداد های اونها رو شکوفا کنه و آینده تیم رو تضمین و منچستر میتونه بدون رونالدو هم قهرمانیاش رو تکرار کنه از الان تیم باید به فکر جذب استعداد ها باشه همون الماسهای نتراشیده دیگه پول خیلی زیادی برای جذب ستاره ها خرج کردیم با اینکه هنوز یک سری از پست ها ضعف داریم.(در هر صورت من بدم نمیاد تو ژانویه یا فصل بعد رونالدو برای ما باشه)

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
فیل جونز بهترین بازیکن ماه آگوست شد.

“من فکر می کنم شروع با ثباتی داشتم.
نتایج البته ایده ال نبوده است اما ما تمام تلاشمان را خواهیم کرد تا شرایط بهبود بخشیده شود و در بازی روز یک شنبه پیروز شویم.”

phill.jpg

Last edited:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
Van Gaal sees Blind as defensive midfielder
گویا فن خال میخواد از بلیند در پست هافبک دفاعی استفاده کنه!

کلورلی هم انگار دیروز خیلی خوب بوده و نمره 6.8 رو کسب کرده که از جرارد بالاتر بوده!
من یکی که اگر کلورلی ژاوی هم بشه حسرت رفتنش رو نمی خورم. پس امیدوارم همونجا موفق بشه!

کاگاوا هم همونطور که گفتم خیلی خوب بوده دیروز و یک گل و یک پاس گل داده!

یه سری شایعات هم داره به گوش میرسه که یونایتد میخواد خوان ماتا رو به رم پیشنهاد بده تا انتقال استروتمن رو تسهیل کنه!( اصلا راضی به این انتقال نیستم با این شرایط)

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
یعنی اگه ماتا بره و انو مردک استروتمن بیاد واقعا ییده میشه تو تیم دو تا خرید خوب میکنن بلافاصله گند میزنن بهش نمیزارن یه مدت خوش باشیم.حالا اگه تعویض با بن عطیه و پول بود باز یچیزی:D مردک رو فروختن به بایرن با 26 تا

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان لاین باشگاه ترکیب رو اعلام کرد:
United team to play QPR: De Gea, Rafael, Rojo, Evans, Blackett, Blind, Herrera, Di Maria, Mata, Rooney, van Persie. Subs: Lindegaard, Shaw, Fletcher, Valencia, Januzaj, A Pereira, Falcao.
پ.ن: بنظرتون با توجه به ترکیب اعلام شده، 4 دفاعه بازی نمیکنیم؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
United team to play QPR: De Gea, Rafael, Rojo, Evans, Blackett, Blind, Herrera, Di Maria, Mata, Rooney, van Persie. Subs: Lindegaard, Shaw, Fletcher, Valencia, Januzaj, A Pereira, Falcao.
دقیقاً همینو میخواستم بگم !
خیلی خوبه با 4 تا دفاع سنتی!
خوشبختانه منم کارم اوکی شد میتونم ببینم بازی رو

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
نمیشه فالکائو ثابت باشه:(

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
فالكائو نيمكته كه.يه بازي از اول ميذاشت ببينيم چجورياس
مشخص بود بازی اول رو نیمکته نمیتونست فان پرسی رو نیمکت نشین فالکایو بکنه فکر کنم دقیقه70 بیارتش تو زمین و اگه تو اون دقایقی که بازی میکنه گل بزنه بازی بعد فیکسش میکنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ترکیب یه نقصی داره!!!!
سمت چپ کی بازی میکنه؟؟؟ دیماریا؟
بلکت میخواد دفاع چپ باشه؟ پس با همون 3 دفاع بازی میکنیم یا بلیند وسط زمین بازی میکنه و ماتا هم وسط زمین هستش...

بالا