• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
میگن که یووه آماده میشه که زمستون ماتا رو بگیره...:general304: به قبر پدرشون خندیدن!!!!!:general304:
اورا رو مفتی گرفتن، میخواستن نانی و هرناندز رو هم مفت تر از مفت بخرن و حاضر نبودن ویدال رو بفروشن(میخواستن در حقیقت بهمون بندازنش) حالا ماتا رو میخوان!!!!!!:general304::general304::general304::general304:
انگار خرید قبلی خوب واسه ایتالیایی ها مزه کرده! ماتا که لقمه ی بزرگتر از دهنشونه اگه بخوایید ماتا رو بگیرید با یه چند حرکت مافیایی بزنید تا بودجه ش رو جور کنید:D
رئیس حرف جالبی در مورد ایتالیایی ها زده : "اگر يک ايتاليايي به من بگويد در اين بشقاب پاستا است، باور نمي کنم مگر اين که خودم آن را چک کنم."

Last edited by a moderator:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود دوستان،آقا این لحظات آخر نقل و انتقالات رو از دست دادم!خیلی حسرت خوردم که بعد مدت ها یه هیجان درست و حسابی در فصل نقل و انتقالات تو تیم محبوبم اتفاق افتاد و من بی خبر بودم،چه طوفانی کرده وودی :دی

قضیه مصدوم شدن رابین چیه؟ولبک چرا رفتش؟!!!!امیدوارم 2 سال دیگه عین پوگبا حسرت نخوریم سر رد کردنش

یه سری حرفا هم هست فردا میگم الان خسته ام

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سایت رسمی باشگاه وین رونی ، فیل جونز و بلکت را به عنوان نامزدهای کسب جایزه بهترین بازیکن ماه آگوست باشگاه معرفی کرده!
best of the worst!
جونز باید ببره، تنها کسی که این چند هفته اول خوب بود جونز بود

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درود دوستان،آقا این لحظات آخر نقل و انتقالات رو از دست دادم!خیلی حسرت خوردم که بعد مدت ها یه هیجان درست و حسابی در فصل نقل و انتقالات تو تیم محبوبم اتفاق افتاد و من بی خبر بودم،چه طوفانی کرده وودی :دی

قضیه مصدوم شدن رابین چیه؟ولبک چرا رفتش؟!!!!امیدوارم 2 سال دیگه عین پوگبا حسرت نخوریم سر رد کردنش

یه سری حرفا هم هست فردا میگم الان خسته ام
جات خالی بود شدید! خیلی خوش گذشت :)
رابین حالش خوبه. نگرانش نباش!
دنی هم رفت دیگه، بازیکن خوبی بود، بعید میدونم سوپراستار شه هیچوقت، ولی به درد تیم میخورد، متأسفانه با بودن رابین و رونی و فالکائو بازی نمیرسید بهش و دنبال جایی بود که بتونه بازی کنه، مسلماً رقابت با ژیرو و سانوگو آسون تره ;D
بدی اصلیش اینه که از بچگیش منچستری بود :( این رفتنشو تلخ تر میکنه، به هر حال قبلاًَ گفتم، بازم میگم که براش آرزوی موفقیت دارم!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
استروتمن هم دلش میخواد به منچستر بیاد!!!!!
دیلی میرور زده که استروتمن هم دلش میخواد به ونگال بپیونده در ژانویه...
ببینیم این تیم رو چه میکنه ونگال با این خریدها!!!!
امیدوارم که دفاع های خیلی تاپمون بهمون ضربه نزنند...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
2 3 جا دیروز خوندم که یونایتد در نظر داره تا با یورگن کلوپ برای 2018 توافق کنه تا خیالش از جانشین فن خال راحت باشه!
بیشتر شبیه شایعه س ولی میتونه درست هم باشه!
یعنی فن خال به باشگاه گفته که فقط و فقط این 3 سال سرمربی تیم هستش و احتمالا بعدش بازنشسته میشه!
کلوپ مربی خوب و دوست داشتنی ای هستش ولی فکر کنم گیگز تو این 3 سال به تجربه و مهارت خوبی در مربیگری دست پیدا کنه و خودش بهترین گزینه باشه!
گیگز : سرمربی
اسکولز : مدیر اجرایی (اسکولزی دست و دلبازه و همش میخواد بازیکن بزرگ به باشگاه بیاره)
فن در سار : مربی دروازه بان ها
سولشیر : دستیار مربی
بکهام : مدیر بازاریابی و تبلیغات
اریک کانتونا : یه پستی حالا براش پیدا میشه!
روی کین : برای کین هم همینطور

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
2 3 جا دیروز خوندم که یونایتد در نظر داره تا با یورگن کلوپ برای 2018 توافق کنه تا خیالش از جانشین فن خال راحت باشه!
یعنی فن خال به باشگاه گفته که فقط و فقط این 3 سال سرمربی تیم هستش و احتمالا بعدش بازنشسته میشه!
کلوپ مربی خوب و دوست داشتنی ای هستش ولی فکر کنم گیگز تو این 3 سال به تجربه و مهارت خوبی در مربیگری دست پیدا کنه و خودش بهترین گزینه باشه!
اسکولز : مدیر اجرایی (اسکولزی دست و دلبازه و همش میخواد بازیکن بزرگ به باشگاه بیاره)

موافقم. بچه های کلاس 92 باید تیمو به ارث ببرن

Sent from my HUAWEI G700-U10

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
استروتمن هم دلش میخواد به منچستر بیاد!!!!!
دیلی میرور زده که استروتمن هم دلش میخواد به ونگال بپیونده در ژانویه...
ببینیم این تیم رو چه میکنه ونگال با این خریدها!!!!
امیدوارم که دفاع های خیلی تاپمون بهمون ضربه نزنند...
میدونی چی دوست دارم؟ دفاعمون هم بهتر نشد نشد، وگل بخوریم، ولی خیلی بیشتر گل بزنیم! ترجیح میدم 6-3 ببریم تا 3-0 :D
مثل اون تیم یوگوسلاوی بود فک کنم، 244 بازی میکردن، هر بازی 8-9 تا میزدن 3-4 تا هم میخوردن :D

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
میدونی چی دوست دارم؟ دفاعمون هم بهتر نشد نشد، وگل بخوریم، ولی خیلی بیشتر گل بزنیم! ترجیح میدم 6-3 ببریم تا 3-0 :D
مثل اون تیم یوگوسلاوی بود فک کنم، 244 بازی میکردن، هر بازی 8-9 تا میزدن 3-4 تا هم میخوردن :D
ببرن بمیرنو و ببرن!

Sent from my HUAWEI G700-U10

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همش عالی هستش به غیر از اسکولز، اسکولز نشون داده که آدم با ذوقی تو انتخاب بازیکن هستش(همینطور سولسشیائر) و بیشتر میتونه استعداد یاب باشگاه باشه و کانتونا که خودش رو بیشتر تو جامعه نشون داده و تبدیل به یک شخصیت تبلیغاتی هم شده و فیلم هم بازی کرده، میتونه مدیر باشه...
تنها مشکل اینه که کلاس 92 یک باشگاه رو خریده!!!!!!!
ونگال هم ظاهرا اعلام کرده که میخواد بعد از منچستر باز نشسته بشه، پس خیلی محتمل هستش که بعد از این قرارداد دیگه تمدید نکنه...
دقیقا موافق هستم!!!!!
ولی نمیخوام که با دفاع افتضاح مشکل گل خورده تو زمین خودی داشته باشیم و حذف بشیم...(همیشه یک تیمی مثل اینتر و چلسی پیدا میشه)
منظورم این نیست که بازی دفاعی مشکل داره، تازه از نظر من اگه بتونی دفاع اون شکلی انجام بدی خیلی هنر کردی، ولی وقتی دفاع نیست، بهتر هستش که بهترین حمله رو داشته باشی!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان یک متن به زبان انگلیسی برای انتونیو والنسیا اماده کردم چطور میتونم به دستش برسونم و مطمین باشم که میخونه؟
ها؟
موفق شدی به من هم راهش رو بگو که چندتا متن واسه یانگ و اوانز و فلچر بدم...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دوستان یک متن به زبان انگلیسی برای انتونیو والنسیا اماده کردم چطور میتونم به دستش برسونم و مطمین باشم که میخونه؟

ها؟
موفق شدی به من هم راهش رو بگو که چندتا متن واسه یانگ و اوانز و فلچر بدم...
اگه تو شبکه های اجتماعی فعاله از اون راه میتونی بدستش برسونی! حالا یا خودت( اگه فعالی) یا اینکه با یه فن اسم و رسم دار منچستری هماهنگ کن بگو این رو میخوام برسونم بدستش! چه کنم!
ضمناً توصیه میشه عکس بگیری از متن انگلیسی همراه متن بفرستی! چون مثلاً توئیتر 140کرکتر بیشتر نمیشه نوشت!
خواستی باهام هماهنگ کن! من امروز وقت دارم کمکت کنم!
آموزش سانتر از جناحین؟ :دی

بالا