2 3 جا دیروز خوندم که یونایتد در نظر داره تا با یورگن کلوپ برای 2018 توافق کنه تا خیالش از جانشین فن خال راحت باشه!
بیشتر شبیه شایعه س ولی میتونه درست هم باشه!
یعنی فن خال به باشگاه گفته که فقط و فقط این 3 سال سرمربی تیم هستش و احتمالا بعدش بازنشسته میشه!
کلوپ مربی خوب و دوست داشتنی ای هستش ولی فکر کنم گیگز تو این 3 سال به تجربه و مهارت خوبی در مربیگری دست پیدا کنه و خودش بهترین گزینه باشه!
گیگز : سرمربی
اسکولز : مدیر اجرایی (اسکولزی دست و دلبازه و همش میخواد بازیکن بزرگ به باشگاه بیاره)
فن در سار : مربی دروازه بان ها
سولشیر : دستیار مربی
بکهام : مدیر بازاریابی و تبلیغات
اریک کانتونا : یه پستی حالا براش پیدا میشه!
روی کین : برای کین هم همینطور
همش عالی هستش به غیر از اسکولز، اسکولز نشون داده که آدم با ذوقی تو انتخاب بازیکن هستش(همینطور سولسشیائر) و بیشتر میتونه استعداد یاب باشگاه باشه و کانتونا که خودش رو بیشتر تو جامعه نشون داده و تبدیل به یک شخصیت تبلیغاتی هم شده و فیلم هم بازی کرده، میتونه مدیر باشه...
تنها مشکل اینه که کلاس 92 یک باشگاه رو خریده!!!!!!!
ونگال هم ظاهرا اعلام کرده که میخواد بعد از منچستر باز نشسته بشه، پس خیلی محتمل هستش که بعد از این قرارداد دیگه تمدید نکنه...
میدونی چی دوست دارم؟ دفاعمون هم بهتر نشد نشد، وگل بخوریم، ولی خیلی بیشتر گل بزنیم! ترجیح میدم 6-3 ببریم تا 3-0

مثل اون تیم یوگوسلاوی بود فک کنم، 244 بازی میکردن، هر بازی 8-9 تا میزدن 3-4 تا هم میخوردن
دقیقا موافق هستم!!!!!
ولی نمیخوام که با دفاع افتضاح مشکل گل خورده تو زمین خودی داشته باشیم و حذف بشیم...(همیشه یک تیمی مثل اینتر و چلسی پیدا میشه)
منظورم این نیست که بازی دفاعی مشکل داره، تازه از نظر من اگه بتونی دفاع اون شکلی انجام بدی خیلی هنر کردی، ولی وقتی دفاع نیست، بهتر هستش که بهترین حمله رو داشته باشی!!!!!