• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
من موندم اگه یه روز کریس برگرده شماره 7 رو از تن انخلیتو در میارن؟؟؟

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
تبریک
بازی خوب و روونی از تیم دیدیم همه تقریبا خوب بودن دیماریا که عالی بود :general601: بلیند هم خداییش خوب بود فنپرسی زمان بگذره بهتر میشه در کل بازیکنه موقعیت شناسیه رو فرمم نباشه یه بار که زهرشو بریزه کافیه مطمئنا در ادامه خیلی به کار میاد بالاخره یه بازیکنه ورد کلاسه ، رونی هم درسته 100 درصد نبود ولی بازم خوب بود هم گل زد هم رو گل دوم خوب کار کرد، یانوزای متاسفانه افت کرده دوتا موقعیت خوب خراب کرد ایشالا OK میشه، ماتا هم 98% پاس صحیح :general601: خوبه دیگه
qpr قدرت حمله نداشت واسه همین دفاع محک جدی نخورد یکی دوتا صحنه هم یکم ناهماهنگ بودن که ایشالا درست میشه در ضمن جونز و شاو برسند وضعیت بهترم میشه
شرمنده طولانی شد من کلا کم پست میزارم خواستم یه دفعه همرو بگم :)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به خاطر اینکه رونالدو همونقد که اسمش بزرگه Egoش هم بزرگه، به نظرم روحیه تیمی خراب میشه با اومدنش، در کل فکر میکنم جو رختکن به هم میریزه. میدونی؟ یه تیم نمیتونه چند تا سوپراستار داشته باشه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
شایعاتی که درباره خوان ماتا هست زیاد منطقی به نظر نمی رسه!چیزی که مشخصه اینه که تا نیم فصل که صد در صد جایی نمیره،خب تو این وقتی که هست فرصت داره که با نشون دادن توانایی هاش و بازی های خوبش تمام این شایعات رو بی ارزش بکنه،اگه خوب بازی کنه فن خال دیوانه نیستش که بخواد مهره به این خوبی رو از دست بده!!!اما اگه بخواد افت کنه و بازیش خراب بشه،میشه به ترانسفرش هم فکر کرد،اما خب به شخصه این احتمال رو کم می دونم!

Last edited:

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
حس همکاری و رفاقت در تیم کاملا مشهود بود و با این روحیه منچستر همیشه اوج گرفته همه با هم همکاری میکردن به جز یانوزای که آخرای بازی گند زد تو موقعیتی که ساخته بود.

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
به افتخار رونی برای قرار گرفتن کنار هانری و تبدیل شدن به سومین گلزن برتر تاریخ لیگ جزیره

123-jpg.669002

کی میتونه به آلن شیرر برسه آدم حسرت میخوره چرا تو یه تیم بزرگ نبوده ؟
ولی بازم پرچم رونی بالا که با این همه مشکلات بازیهای زیاد در پست غیر تخصصی افت خیزهاش ،اختلافاتش در تیم موند و به اینجا رسید.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مصاحبه لوئی فن حال:
ما 4 گل زدیم، بر خلاف باخت مقابل سوانزی و تساوی ها که تیم بهتری بودیم ولی نتوانستیم گل بزنیم. در این بازی گل زدیم و موقعیت های زیادی نیز خلق کرديم، من بابت گل ها خوشحالم و در نیمه دوم هم موقعیت های زیادی داشتیم.
(درباره سیستم 4 دفاعه)
به دلیل مصدومیت مدفاعان تیم (جونز و اسمالینگ) به سختی میشد با 5 دفاع بازی کرد، باید یک بازیکن راست پا (رافائل) در سمت راست زمین بازی می کرد.
مجبور شدم که با 4 دفاع بازی کنم، اما کیفیت بازیکنانم به من این اجازه را می داد.
(درباره اهداف باشگاه)
در آخر کار، امیدوارم مربی تیم قهرمان انگلیس باشم، حتی اگر این فصل هم نشد فصل بعد، اما میخواهم جام را به هواداران تقدیم کنم.
(درباره زبان بازیکنان)
همه بازیکنها در حال یادگیری انگلیسی هستند.
من میتوانم اسپانیایی هم صحبت کنم، پس گاهی اوقات بهتر است با زبان اسپانیایی صحبت کنم، اما همه بازیکنها تا آخر امسال انگلیسی یاد خواهند گرفت.
منبع: Goal.com

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کی میتونه به آلن شیرر برسه آدم حسرت میخوره چرا تو یه تیم بزرگ نبوده ؟
ولی بازم پرچم رونی بالا که با این همه مشکلات بازیهای زیاد در پست غیر تخصصی افت خیزهاش ،اختلافاتش در تیم موند و به اینجا رسید.
بزرگترین شاخصه شیرر دقیقاً همینه! یکی از علت های GREAT بودنش اینه که تو تیم های عالی نبوده و با این حال همچین رکوردی از خودش به جا گذاشته

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بزرگترین شاخصه شیرر دقیقاً همینه! یکی از علت های GREAT بودنش اینه که تو تیم های عالی نبوده و با این حال همچین رکوردی از خودش به جا گذاشته
بلکبرن و نیوکاسل رو به تنهایی نگه داشته بود سال 94-95 عامل اصلی قهرمانی بلکبرن بود! با این تعداد گل!

042.jpg

آخ اگه فرگی اینو می آورد منچستر!

بالا