منم با شما موافقم نتیجه خوبی گرفتیم ولی خیلی زیبا بازی نکردیم هنوز بازیکن ها هماهنگ نیستنتبریک میگم.
نتیجه خوب بود ولی راضی نیستم. باید خیلی بهتر از اینا باشیم.
وای وقتی این لیست بازیکنها رو میبینم چه خاطراتی واسم تازه میشه!!!!!بلکبرن و نیوکاسل رو به تنهایی نگه داشته بود سال 94-95 عامل اصلی قهرمانی بلکبرن بود! با این تعداد گل!
مشاهده پیوست 669011
آخ اگه فرگی اینو می آورد منچستر!
دقیقا، 15-10 دقیقه آخر بازی توپ رو تو تمام نقاط زمین میچرخوندن و از دست ندادن، کاشکی بازی رو رکورد کرده بودم تا ببینم چقدر پاس پشت سر هم دادن بدون از دست دادن توپ...تو ریتینگ مدافعان اوانز با 8.37 بهترین نمره رو بهترین عملکرد رو داشته!
اما یه چیز خیلی جالب که بنظرم اومد اینه که تیم دیروز 975 پاس داده! تیکی تاکا هم فکر نمی کنم بیشتر از 800 تا باشه تعداد پاس هاش!
فردیناند هم برد دیشب رو به یونایتد تبریک گفته و راجع به دلایل نتیجه نگرفتن تیم در فصل گذشته صحبت هایی کرده:
” مویس اشتباهات زیادی داشت. سر مسائل بی اهمیت وارد جدل با بازیکنان می شد. به طور مثال او می گفت شب قبل از مسابقه چیپس نخورید. این مساله مهمی برای ما نبود، اما فشار روانی زیادی بر روی ما می آورد. دست آخر ما مجور شدیم با رایان گیگز در این زمینه صحبت کنیم.” فردیناند ادامه می دهد: "مویس آدم خوبی بود. ولی ایده هایش به ما نمی خورد. مانند آب و روغن که با هم قاطی نمی شوند. او دید کوچکی داشت، انگار داشت اورتون را هدایت می کرد"
عزیز روی کین و گیگز به کنار، تاریخ باشگاه پر هستش از امسال اینها...(احتیاجی به اسم اوردن نیست)اصلا فردیناند نماد تعصب منچستر بود
گفته هیچوقت نمیتوانستم از منچستر خداحافظی کنم
بنظر من با تعصب ترین بازیکنای تاریخ منچستر فردیناند و روبی کین و گیگز
البته کالدرون تو مصاحبش بیشتر به پرز کوبیده و رونالدو فقط بهونش بوده، واسه انتخابات بعدی میخواد رأی جمع کنه، زیاد جدیش نگیررامون کالدرون رئیس سابق رئال گفته که رونالدو از بودن تو رئال خسته شده و احساس سر خوردگی می کنه و احتمال بازگشتش به منچستر یونایتد رو بسیار محتمل دانسته!
مهمترین دلیل ناراحتی رونالدو علی رغم تمدید قرارداد با حقوق سالیانه بسیار بالا, سیاست های اتخاذ شده از جانب شخص فلورنتینو پرز در نقل و انتقالات 2 فصل اخیر و فروش دیماریا و آلونسو و اوزیل عنوان شده!
عزیز روی کین و گیگز به کنار، تاریخ باشگاه پر هستش از امسال اینها...(احتیاجی به اسم اوردن نیست)
این نشون میده که یک باشگاه چقدر بزرگ میتونسته باشه از ابتداش...:general211:
چه مسخره!الان اخبار ورزشی گفت موناکو امشب با فالکایو به پیروزی فکر میکنه پس یه بند قرارداد این بوده که فالکایو امسال واسه موناکو تو لیگ قهرمانان بازی کنه