• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
تبریک میگم.
نتیجه خوب بود ولی راضی نیستم. باید خیلی بهتر از اینا باشیم.
منم با شما موافقم نتیجه خوبی گرفتیم ولی خیلی زیبا بازی نکردیم هنوز بازیکن ها هماهنگ نیستن
انشاالله بازی به بازی بهتر میشیم این تازه اولشه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
زيبا بازي نکرديم؟ :eek:
جان ميتي اگر اين 1 سال اخير رو ميديدي با اين بازي کيف ميکردي :دي

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بلکبرن و نیوکاسل رو به تنهایی نگه داشته بود سال 94-95 عامل اصلی قهرمانی بلکبرن بود! با این تعداد گل!

مشاهده پیوست 669011

آخ اگه فرگی اینو می آورد منچستر!
وای وقتی این لیست بازیکنها رو میبینم چه خاطراتی واسم تازه میشه!!!!!
چه بازیکنهایی...:general501:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
دی ماریا: گلم به کیو پی آر شانسی نبود
او به خبرنگاران گفت:” بسیار خوشحالم که اولین گلم برای منچستریونایتد را در دیدار خانگی به ثمر رساندم. ما در تمام طول هفته تمرین کردیم و من روی چنین ضرباتی کار کرده بودم؛ به همین دلیل از گل شدن آن تعجب نکردم.”

خوان ماتا هم که گل چهارم منچستریونایتد را در این دیدار به ثمر رساند، گفت:” ما بسیار بهتر از بازی های اول کار کردیم. ما از ابتدای بازی برای گلزنی تلاش کردیم و با این بازیکنانی که داریم، می توانیم گل های زیادی بزنیم. امیدوارم این اولین گام برای پیروزی های بعدی باشد.”

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
تو ریتینگ مدافعان اوانز با 8.37 بهترین نمره و بهترین عملکرد رو داشته!
اما یه چیز خیلی جالب که بنظرم اومد اینه که تیم دیروز 975 پاس داده! تیکی تاکا هم فکر نمی کنم بیشتر از 800 تا باشه تعداد پاس هاش!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو ریتینگ مدافعان اوانز با 8.37 بهترین نمره رو بهترین عملکرد رو داشته!
اما یه چیز خیلی جالب که بنظرم اومد اینه که تیم دیروز 975 پاس داده! تیکی تاکا هم فکر نمی کنم بیشتر از 800 تا باشه تعداد پاس هاش!
دقیقا، 15-10 دقیقه آخر بازی توپ رو تو تمام نقاط زمین میچرخوندن و از دست ندادن، کاشکی بازی رو رکورد کرده بودم تا ببینم چقدر پاس پشت سر هم دادن بدون از دست دادن توپ...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خریدهای جدیدمون دیشب واقعا خوش درخشیدن کیفیت بازی شون نسبت به گوسفندهای قبلی که اشکمون رو در می آوردن کاملا مشخص بود! بازی خوب هررا و بلیند هم توی چشم بود
فالکائو هم اگه اون تک به تکش در اولین بازیش برای منچستر گل می شد واسه روحیه ش خیلی خوب بود بنظرم بازی بعدی رو مقابل لستر باید ثابت بازی کنه

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
رامون کالدرون رئیس سابق رئال گفته که رونالدو از بودن تو رئال خسته شده و احساس سر خوردگی می کنه و احتمال بازگشتش به منچستر یونایتد رو بسیار محتمل دانسته!
مهمترین دلیل ناراحتی رونالدو علی رغم تمدید قرارداد با حقوق سالیانه بسیار بالا, سیاست های اتخاذ شده از جانب شخص فلورنتینو پرز در نقل و انتقالات 2 فصل اخیر و فروش دیماریا و آلونسو و اوزیل عنوان شده!

Last edited:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
هنوز بحث راجع به بازی دیشب تو بسیاری از سایت های ورزشی و اجتماعی در جریان هستش!
تعریف و تمجید های بسیاری از هررا و دیماریا و بلیند صورت گرفته!
نکته ای که خیلی بهش اشاره شده تعداد پاس های تیم و درصد بالای صحیح بودن اونهاست!
بلیند با 96% , هررا با 92% , ماتا 97% , بلکت 98% و ایوانز با 92% بالاترین دقت رو در ارسال پاس داشتن و جالب اینه که همگی بالای 100 پاس دادن!
نکته ی دیگه هم اینه که با سابقه ای که فن خال تو لجبازی داشت جالب بود که به این زودی از سیستم 3 دفاعه به بازی با 4 دفاع رو آورد!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
فردیناند هم برد دیشب رو به یونایتد تبریک گفته و راجع به دلایل نتیجه نگرفتن تیم در فصل گذشته صحبت هایی کرده:
” مویس اشتباهات زیادی داشت. سر مسائل بی اهمیت وارد جدل با بازیکنان می شد. به طور مثال او می گفت شب قبل از مسابقه چیپس نخورید. این مساله مهمی برای ما نبود، اما فشار روانی زیادی بر روی ما می آورد. دست آخر ما مجور شدیم با رایان گیگز در این زمینه صحبت کنیم.” فردیناند ادامه می دهد: "مویس آدم خوبی بود. ولی ایده هایش به ما نمی خورد. مانند آب و روغن که با هم قاطی نمی شوند. او دید کوچکی داشت، انگار داشت اورتون را هدایت می کرد"

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ریو جان همه دیگه میدونن که مویس در حدی نبوده و نیست...
تو که میدونستی باید سعی میکردی این فصل رو هم تو تیم بمونی بهمراه ویدیچ تا افتخاراتتون رو با منچستر به پایان میرسوندید...

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
فردیناند هم برد دیشب رو به یونایتد تبریک گفته و راجع به دلایل نتیجه نگرفتن تیم در فصل گذشته صحبت هایی کرده:
” مویس اشتباهات زیادی داشت. سر مسائل بی اهمیت وارد جدل با بازیکنان می شد. به طور مثال او می گفت شب قبل از مسابقه چیپس نخورید. این مساله مهمی برای ما نبود، اما فشار روانی زیادی بر روی ما می آورد. دست آخر ما مجور شدیم با رایان گیگز در این زمینه صحبت کنیم.” فردیناند ادامه می دهد: "مویس آدم خوبی بود. ولی ایده هایش به ما نمی خورد. مانند آب و روغن که با هم قاطی نمی شوند. او دید کوچکی داشت، انگار داشت اورتون را هدایت می کرد"

اصلا فردیناند نماد تعصب منچستر بود
گفته هیچوقت نمیتوانستم از منچستر خداحافظی کنم
بنظر من با تعصب ترین بازیکنای تاریخ منچستر فردیناند و روبی کین و گیگز

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اصلا فردیناند نماد تعصب منچستر بود
گفته هیچوقت نمیتوانستم از منچستر خداحافظی کنم
بنظر من با تعصب ترین بازیکنای تاریخ منچستر فردیناند و روبی کین و گیگز
عزیز روی کین و گیگز به کنار، تاریخ باشگاه پر هستش از امسال اینها...(احتیاجی به اسم اوردن نیست)
این نشون میده که یک باشگاه چقدر بزرگ میتونسته باشه از ابتداش...:general211:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
رامون کالدرون رئیس سابق رئال گفته که رونالدو از بودن تو رئال خسته شده و احساس سر خوردگی می کنه و احتمال بازگشتش به منچستر یونایتد رو بسیار محتمل دانسته!
مهمترین دلیل ناراحتی رونالدو علی رغم تمدید قرارداد با حقوق سالیانه بسیار بالا, سیاست های اتخاذ شده از جانب شخص فلورنتینو پرز در نقل و انتقالات 2 فصل اخیر و فروش دیماریا و آلونسو و اوزیل عنوان شده!
البته کالدرون تو مصاحبش بیشتر به پرز کوبیده و رونالدو فقط بهونش بوده، واسه انتخابات بعدی میخواد رأی جمع کنه، زیاد جدیش نگیر :D

Last edited:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
عزیز روی کین و گیگز به کنار، تاریخ باشگاه پر هستش از امسال اینها...(احتیاجی به اسم اوردن نیست)
این نشون میده که یک باشگاه چقدر بزرگ میتونسته باشه از ابتداش...:general211:

اصلا مگه بزرگتر از منچسترم داریم؟؟؟
بنده به شخصه طرفدار سرسخت ا ث میلان و سر نرم رئالم هستم:D
اما منچستر هیچ احتیاجی به تعریف و حرف نداره
چون تاریخش مشخصه

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
پنج سال از رفتن کریستیانو رونالدو میگذره ، اما هنوز هواداران یونایتد هر بازی سرود "Viva Ronaldo" را می خوانند .

در بازی دیروز هم هواداران شعار رونالدو سر میدادند.

اعلام شده رونالدو از مادرید خسته شده

مورینیو هم گفته رونالدو باعث قهرمان نشدنشون تو لیگ اوروپا بوده زمان خود مورینیو

کم کم این رویا هم داره به وقوع میپیونده

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
الان اخبار ورزشی گفت موناکو امشب با فالکایو به پیروزی فکر میکنه پس یه بند قرارداد این بوده که فالکایو امسال واسه موناکو تو لیگ قهرمانان بازی کنه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
الان اخبار ورزشی گفت موناکو امشب با فالکایو به پیروزی فکر میکنه پس یه بند قرارداد این بوده که فالکایو امسال واسه موناکو تو لیگ قهرمانان بازی کنه
چه مسخره!

Sent from my HUAWEI G700-U10

بالا