• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان داشتم از کانال + فامیلی مستند کلاس 92 رو میدیدم. یادش بخیر چه فینالی بود فینال 99
حیف امشب جامون خالیه تو مسابقات. به امید قدرتمند شدن بیشتر تیم در بازیهای اینده و قهرمانی های پیش رو

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
الان داشتم از کانال + فامیلی مستند کلاس 92 رو میدیدم. یادش بخیر چه فینالی بود فینال 99
حیف امشب جامون خالیه تو مسابقات. به امید قدرتمند شدن بیشتر تیم در بازیهای اینده و قهرمانی های پیش رو
سال اینده با قدرت برمیگردیم شاید با cr7

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی ارسنال و دورتموند رو که میدیدم فهمیدم چرا فنخال ولبک رو فروخت.
یه تک به تک خیلی عالی رو از دست داد . اون طرف ایموبیله یه تک به تک خیلی سخت تر رو گل کرد.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شما اگه به بازی بقیه ی بازیکنان آرسنال دقت کرده باشی می بینی ولبک از اکثرشون سر بود همون تک موقعیت آرسنال رو هم ولبک با سرعت و جاگیری خوبش به دست آورد
ولبک اگه در حد منچستر نباشه در حد آرسنال که هست!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بازی ارسنال و دورتموند رو که میدیدم فهمیدم چرا فنخال ولبک رو فروخت.
یه تک به تک خیلی عالی رو از دست داد . اون طرف ایموبیله یه تک به تک خیلی سخت تر رو گل کرد.
دو تک به تک خیلی عالی رو از دست داد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
صحبت های فردیناند راجع به اینکه در مورد جوانان به اندازه کافی سخت گرفته نمیشه و به همین دلیل اونطور که باید پیشرفت نمی کنن! جالبه بنظرم!
“بعضی جوانان باید پاهایشان را روی زمین نگه دارند و فروتن باشند. من هنگام رشد کردن مجبور بودم تا زمین ها را جارو کنم و توالت ها را تمیز کنم تا رتبه بالاتری پیدا کنم. جوانان امروزه به طور خودکار ارتقاء درجه پیدا میکنند. برای مثال ورود به رختکن تیم اصلی معمولا برای جوانان ممنوع بود و شما میبایست واقعا خودتان را اثبات میکردید تا بتوانید به آنجا راه پیدا کنید. اما امروزه اینگونه نیست. عدنان یانوزای از همان روز اول در رختکن یونایتد بود و این اتفاق کاملا عادی به نظر می رسید.این تقصیر او نبود. او نمی دانست که در طول فوتبال حرفه ای او مرحله بندی هایی وجود دارد ، مرحله هایی که مانند نردبان باید به آهستگی از آنها عبور کنید.”

از دید من قصد انتقاد یا تخریب عدنان رو نداشته! فقط خواسته از تعجب خودش بخاطر تغییرات فوتبال در زمان نوجوانی خودش نسبت به الان بگه!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
گویا فن خال بشدت به سبک بازی پریرا علاقه مند شده و در آینده ای نزدیک باشگاه پیشنهاد جدیدی بهش ارائه میده!
این بازیکن به نظرم فوق العادست. تو بازی با QPR هم رو نیمکت بود. امیدوارم نذارن بره مثل پوگبا.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
طرفداری - وین رونی کاپیتان جدید منچستریونایتد به ستایش از مربی سابق این تیم پرداخت.
به گزارش soccerway، مهاجم 28 ساله منچستریونایتد که همواره با فرگوسن روابطی پر فراز و نشیب داشته است، تمام شایعات پیرامون اختلافش با سر آلکس را رد می‌کند و می‌گوید روابط خوبی با مربی سابقش دارد. وی در مصاحبه با MUTV گفت:

"در آن زمان، من به عنوان یک بازیکن جوان در کنار چندین بازیکن جوان دیگر به ترکیب منچستریونایتد وارد شدم. او همه ما را کنار هم جمع کرد و ما را قهرمان لیگ قهرمانان کرد. من همیشه قدردان کارهای او هستم. سر آلکس بهترین مربی تاریخ بوده است و اینکه او در من استعداد دید و مرا به این باشگاه آورد، همیشه باعث افتخار من است.

او مرا با ماشین به الدترافورد آورد، در حالی که فقط من و او سوار ماشین بودیم. به یادم می‌آورم بسیار دلهره داشتم ولی او عالی بود و به من احساس راحتی داد. او بشدت برای باشگاه مهم بود. از او تشکر می‌کنم که به من اعتماد کرد و مرا از اورتون به اینجا آورد. به نظر من او یک انسان و مربی عالی بود. به طور قطع او نه فقط به من بلکه به همه ما کمک بسیاری کرد."

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
آنخل دی ماریا در گفتگو با Voetbal Primeur، از لویی فان خال برای خرید وی تشکر کرده است:
“فان خال یکی از مهمترین دلایل من برای پیوستن به منچستر یونایتد بود. او یکی از اولین کسانی بود که درمورد جذب من صحبت کرد. همیشه مربی حرف آخر را در خرید بازیکنانی که می خواهد می زند و من خیلی از فان خال ممنونم چرا که به خاطر او بود که من اکنون در یونایتد بازی می کنم.”

دی ماریا تأکید می کند که با هدف بهتر شدن به یونایتد آمده است:
“من هر روز سعی در بهتر شدن دارم و به همین دلیل به یونایتد آمدم. لازم بود که من زندگی خود را تغییر بدهم. من تمام تلاشم را خواهم کرد که درست بازی کنم. هر بازی تمام تلاشم را خواهم کرد و نشان خواهم داد که آمدنم به اولدترافورد بی ارزش نبوده است. منچستر یونایتد در تلاش برای رشد است. ما می دانیم که درحال حاضر لیگ برتر را خوب شروع نکرده ایم ولی این قبیل مسایل همیشه در فوتبال اتفاق می افتند.”

دی ماریا در مورد هموطنش روخو نیز می گوید:
“مارکوس روخو در جام جهانی نشان داده که بازیکن تواناییست. او آنجا واقعا خوب کار کرد و مستحق آمدن به اینجا بود. امیدوارم که مثل جام جهانی اینجا نیز هر روز تحسین برانگیز کار کند و او ویژگیهای خوب زیادی را برای یونایتد به ارمغان خواهد آورد.”

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیدم اینجا خبری نیست گفتم حداقل عکسهای تمرین این هفته رو بذارم یختون باز شه;)

مشاهده پیوست 671783
مشاهده پیوست 671785
مشاهده پیوست 671789
مشاهده پیوست 671790
مشاهده پیوست 671791
واقعا هوام عوض شد با دیدن این عکسها...:rolleyes:
چیه؟ تمرین چی بوده؟ کی بهتر کولی میده؟؟؟

بالا