AslanSalarkia
همکار بازنشسته
خخخ!
دی ماریا چه پرروپررو از همه کولی میگیره!
دی ماریا چه پرروپررو از همه کولی میگیره!
Last edited:
من یادم نمیاد که چیچا تعریف کرده از تیم قبلیش و رفتن از این تیم رو سخت دیده باشه...- چیچارتو گفته که علاقه ای به بازگشت به یونایتد نداره!
"هر بازیکنی دوست دارد در مادرید بازی کند, من بازیکن خوبی هستم و میخواهم بیشتر از یک فصل در اینجا بمانم. کریستیانو رونالدو به بهترین دوست من تبدیل شده است, ما هر دو وجه مشترکی داریم و آن انتقال از الدترافورد به اینجا است. ما با یکدیگر زیاد حرف میزنیم."
"فصل گذشته برای من خیلی سخت بود.مربی به من اعتماد نداشت. من وقتی آنجلوتی را که مربی چلسی بود دیده بودم او همیشه بازیکنانش را ترغیب میکند تا بهتر شوند و جایگاه خودشان را در تیم به دست بیاورند."
داشتم تایپ میکردم که دیدم نوشتی!!!!عجب گل قشنگی چیچا زد واسه رئال!
تا حالا واسه یونایتد از این گل ها نزده بود![]()
مشخص میکنه که مهاجمهامون ضعیف نبودن، بلکه مویس تیم رو نابود کرده بود و موقعیت سازی نداشتیم تو این تیم...دو مهاجمی که فروختیم جفتشون گل زدن! گل اول چیچاریتو واقعا قشنگ بود
بازی با رم؟؟؟نتیجه این بازی لاکرونیا-رئال منو یاد یه نتیجه ی خاطره انگیزی انداخت!
چیچاریتو بازیکن با انگیزه و فرصت طلبیه هر وقت که وارد زمین می شد تحرک و تلاش داشت , مشکل اصلی از سیستم تیم مویس بودمشخص میکنه که مهاجمهامون ضعیف نبودن، بلکه مویس تیم رو نابود کرده بود و موقعیت سازی نداشتیم تو این تیم...