• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
- فن خال گفته که جایگاه رونی در ترکیب تیم من تضمین شده است! به ده خیا هم اشاره کرده و گفته داوید هم مثل کاپیتان در اکثر بازی ها فیکس خواهد بود!
- خبر رسیده که یوونتوس بیخیال ماتا شده و به فکر جذب پدرو افتاده. دلیلش هم خوشحال بودن ماتا تو یونایتده!
- فن خال تاکید کرد : ما دوست داریم رونالدو را برگردانیم.
"من موافق خرید او هستم ولی این اتفاقی است که باید روی قرارداد ها رخ بدهد نه در روزنامه ها و مطبوعات. این که رونالدو به الدترافورد بازگردد غیر ممکن نیست. زمانی که ما فالکائو را به خدمت گرفتیم من گفتم که بازیکنانی مانند رونالدو به تیم چیزهای زیادی اضافه میکنند ولی من بعید میدانم رئال او را از دست بدهد."
- چیچارتو گفته که علاقه ای به بازگشت به یونایتد نداره!
"هر بازیکنی دوست دارد در مادرید بازی کند, من بازیکن خوبی هستم و میخواهم بیشتر از یک فصل در اینجا بمانم. کریستیانو رونالدو به بهترین دوست من تبدیل شده است, ما هر دو وجه مشترکی داریم و آن انتقال از الدترافورد به اینجا است. ما با یکدیگر زیاد حرف میزنیم."
"فصل گذشته برای من خیلی سخت بود.مربی به من اعتماد نداشت. من وقتی آنجلوتی را که مربی چلسی بود دیده بودم او همیشه بازیکنانش را ترغیب میکند تا بهتر شوند و جایگاه خودشان را در تیم به دست بیاورند."

Last edited:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
کنفرانس فن خال پیش از بازی با لسترسیتی
لوییز فن خال درباره ی اینکه ایا فن پرسی و فالکائو میتوانند با هم بازی کنند یا خیر گفت
:
"من فکر نمی کنم که فالکائو با فن پرسی نتواند کنار بیاید همچنین رابین هم اینچنین مشکلی ندارد و میتوانند در کنار یکدیگر به خوبی بازی کنند. فالکائو مهاجم خوبی است من این را روزی که او را معرفی کردیم نیز گفتم. من همچنین از رابین خوشم می آید. او مهاجم فوق العاده ای است. ما وین رونی و همچنین عدنان را نیز در کنار جیمز ویلسون داریم, 5 بازیکن فوق العاده برای خط حمله ی یونایتد در دسترس هستند و من باید از بین آنها انتخاب کنم"

لوییز فن خال همچنین گفت که عدنان یانوزای باید کمی صبور باشد تا بتواند بازی های خوبی را به طور همیشگی از خودش نشان دهد و باید سعی کند تا خودش را برای کسب جایگاه در تیم اثبات کند و درخشش او در بازی تیم زیر 21 سال و هتریک او در این بازی نشان از تلاش عدنان برای اثبات خودش است.
عدنان باید با بازیکنان فوق العاده ای رقابت کند. او تصریح کرد:
"شما نمی توانید 15 نفر را به میدان بفرستید و فقط میتوانید با 11 نفر قدم در میدان بگذارید بنابراین عدنان باید با بازیکنان فوق العاده ای رقابت کند تا جایگاه خودش را کسب کند. وقتی ما با سیستم 3-3-4 بازی میکنیم عدنان شانس بیشتری برای بازی کردن دارد. و این همیشه به سیستم بازی ما ربط دارد.وقتی که من میخواهم سیستم بازی را تغییر دهم عدنان نیز میتواند بازی کند"

فن خال همچنین افزود که نگرانی های یونایتد درباره ی مصدومیت ها کاهش یافته است و کریس اسمالینگ به تمرینات تیمی بازگشته است. با این حال یونایتد در حال حاضر 6 مصدوم دارد.
"من به خاطر کیفیت بازیکنان مجبور بودم با سیستم های متفاوتی بازی کنم ولی حالا که بازیکنان با کیفیتی به تیم اضافه شده اند باید ببینیم که چه سیستمی بهترین عملکرد ما را به نمایش میگذارد و از آن استفاده خواهیم کرد.ولی سیستم بازی ما همیشه ثابت نخواهد بود و تغییر خواهد کرد. من در آژاکس بیشتر از 3-3-4 استفاده میکردیم ولی در تمرینات و در بازی های تیم دوم از سیستم 2-4-4 نیز استفاده میکردیم چون کیفیت بازیکنان را بهتر نشان میداد. این جریان مربوط به سال 1998 است و خیلی وقت از آن میگذرد"

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
- چیچارتو گفته که علاقه ای به بازگشت به یونایتد نداره!
"هر بازیکنی دوست دارد در مادرید بازی کند, من بازیکن خوبی هستم و میخواهم بیشتر از یک فصل در اینجا بمانم. کریستیانو رونالدو به بهترین دوست من تبدیل شده است, ما هر دو وجه مشترکی داریم و آن انتقال از الدترافورد به اینجا است. ما با یکدیگر زیاد حرف میزنیم."
"فصل گذشته برای من خیلی سخت بود.مربی به من اعتماد نداشت. من وقتی آنجلوتی را که مربی چلسی بود دیده بودم او همیشه بازیکنانش را ترغیب میکند تا بهتر شوند و جایگاه خودشان را در تیم به دست بیاورند."
من یادم نمیاد که چیچا تعریف کرده از تیم قبلیش و رفتن از این تیم رو سخت دیده باشه...
با اینکه برای همه بازیکنانی که از این تیم جدا میشن آرزوی موفقیت میکنیم، ولی فکر میکنم این یکی نمک خورده نمکدون شکونده...
این پسر تو منچستر واسه خودش اسمی دست و پا کرد و الان دو فصل هستش که حداقل خیلی افت کرده، تو 2 بازی که واسه رئال هم بازی هیچ کار نتونست بکنه و دقیقا همون بازی که تو منچستر میکرد رو انجام داد، فکر میکنم آخر فصل رئال که نمیخوادش هیچ، منچستر هم نخواهد خواستش...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
یه قضییه جالب پیش اومده. یونایتد باید تو بازی های پیش فصل تابستون سال آینده لباس نایک رو بپوشه نه آدیداس! چون قراردادش با نایک تا 31 جولای 2015 !!!
عجب تاریخی تنظیم کرده وودی:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دو مهاجمی که فروختیم جفتشون گل زدن! گل اول چیچاریتو واقعا قشنگ بود
مشخص میکنه که مهاجمهامون ضعیف نبودن، بلکه مویس تیم رو نابود کرده بود و موقعیت سازی نداشتیم تو این تیم...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مشخص میکنه که مهاجمهامون ضعیف نبودن، بلکه مویس تیم رو نابود کرده بود و موقعیت سازی نداشتیم تو این تیم...
چیچاریتو بازیکن با انگیزه و فرصت طلبیه هر وقت که وارد زمین می شد تحرک و تلاش داشت , مشکل اصلی از سیستم تیم مویس بود

بالا