Mehdiwol
Registered User
باو اون که 7-1 شد!... آرسنالبازی با رم؟؟؟
باو اون که 7-1 شد!... آرسنالبازی با رم؟؟؟
46 میلیون پوند؟! احتمالا موادی که زدن ناخالصی داشته!باشگاه رم هم قیمت استروتمن رو 46 میلیون پوند اعلام کرده!
بوی پول به مشامشون رسیده بی انصافا!
چقدر این باشگاه های ایتالیایی تو خرید و فروش بازیکن مضخرفن!
حالا جالبه بازیهای لیگ برتر رو نشون میدن ولی تو اخبار نتایجش رو به کل بایکوت می کنن! واقعا مضحک و مسخره ست یه کارایی می کنن که ملانصرالدین هم توش می مونههمونظور که امیرجان گفت تی وی ایت پخش میکنه، البته کانال + هم که طبق معمول میده و من هم طبق معمول از همونجا میبینم(البته اگه امواج مزاحم مزاحم نشن)
تلویزیون هم ظاهراً یادشون اومده با انگلیس قهرن دوباره، تو اخبار ساعت 10 کوهنوردی معلولین رو هم نشون داد ولی حتی نتیچه بازیای جزیره رو هم نگفت!
رو هاتگرد!!؟؟کانال +
ـره، چند تا شبکن فک میکنم حق پخش همه بازیارو دارن، البته فرانسه و اسپانیاش رو آستر! هست. از وقتی بین اسپورنا داعون قانونی شدن از اینجا میبینم!رو هاتگرد!!؟؟کلا پریمیر لیگ و پخش میکنه؟؟
من شبکه ورزش ندارم بازیای منچستر و فقط با نت میبینم اصلا حال نمیده :general208: :general208:
البته به صورت قرضیبه نقل از بی بی سی اسپورت فیورنتینا و یوونتوس علاقشونو برای جذب ادنان یانوزای نشون دادن...
https://twitter.com/BBCSport/status/513475697462218752
tv8 ترکیه هم رایگان نشون میدهدوستان كسي ميدونه بازيه امروز منچسترو از كدوم شبكه پخش ميكنن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk