• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
روخو، اونز(ایمالبنگ)، بلکت و رافائل بودن مهرداد، کجاش سه دفاعس؟!
داور احمق (حرف دلمو بزنم بن میشم) سه امتیاز مهم رو ازمون گرفت، اون شماره 9 آشغالشون 100 بار خطا کرد یه کارت زرد هم نگرفت، یعنی تف به این فوتبالیی که اینجوری بخوان ببرن
اصلان درست میگه، 4 دفاعه بازی میکردیم. گل دومی که داور بهشون هدیه داد شیرازه تیممون رو از هم پاشید. بنظر من بجای فالکائو باید رابین رو میاورد بیرون و رونی میرفت خط حمله و ماتا پشت مهاجمها. روی اخراج بلاکت هم مهاجم اونها موقع سر زدن شارژش کرد که داور خطا نگرفت و بلاکت هم به خونسردی خطا کرد و اخراج شد!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
حالا اشتباه داوری رو هم کنار بذاریم یه تیم نباید طوری باشه که وقتی بازی 3 1 جلو هست و میشه 3 2 یه دفعه از هم بپاشه و 4 تا گل بخوره.

واقعا باید یه فکری برای این سیستمش بکنه. نمیدونم تا کی میخواد به این سیستم 3 دفاعه ادامه بده اما به نظر من این سیستم تو لیگ برتر جواب نمیده
کل بازی با 4 دفاع بازی کردیم.

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
شکست فاجعه باری بود.خط اتش عالی بود تیم خوب بود دروازه ودفاعمون بعد مصدومیت اوانز پاشید بهم. من میرم سیگار بکشم حوصله هیچیو ندارم

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
جلو دروازه مون خرس وسط باهامون بازی کردن و 2 تا لایی هم زدن بهمون!!!
تو این شرایط که فقط جونز خوب بود تو دفاعمون اونم مصدوم شد تا با این بازیکنا سر کنیم!
باز اسمال یه تکل خوب زد نذاشت ششمی هم بخوریم!
تیم نباید با یه پنالتی اشتباه که براش گرفته میشه اینطوری بهم بریزه!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اونز چرا تعویض شده ؟ مصدوم شد ؟

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
دخیا یه دروازه بان خیلی خیلی معمولیه اصلا ناخن وندرسارم نمیشه
ژانویه حتما باید دوتا دفاع بخریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب ظاهرا دیدن هایلایتهای بازی جواب نخواهد داد...
باید دید که مشکل از کجا بوده، اوانز و بلکت ارزش اوردن اسم هم ندارن، چند بازی هستش که دارم میگم که این بلکت خیلی پف کرده...

narunima

Registered User
لایک‌ها
289
بلاکت مقصر 100% گل چهارم بود بازیکن خالی وسط زمینو ول کرد رفت بازیکنی کا کنار زمین بود اونم نزدیج خط میانی ۳ متری جلوش وایساد!!!! یعنی تو محلات و جام رمضانم کسی این کارو نمیکنه..... طرفم راحن به بازیکن خالی پاس دادو ......

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب ظاهرا دیدن هایلایتهای بازی جواب نخواهد داد...
باید دید که مشکل از کجا بوده، اوانز و بلکت ارزش اوردن اسم هم ندارن، چند بازی هستش که دارم میگم که این بلکت خیلی پف کرده...
میلاد به پست گذاشتم تو تاپیک کل بخونش، انقد داوری بد بود که هر تیمی بود تمرکزشو از دست میداد، درسته دفاعامون بد بودن، ولی علت اصلیش چیز دیگه ای بود

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
با این نتیجه ای که امروز رقم خورد باید امیدوار باشیم چلسی ببره!
ما با این دفاع که نمی تونیم قهرمان بشیم این فصل. پس حداقل چلسی بزنه تا فاصله ی ما با رقیبای اصلی مون برای سهمیه لیگ قهرمانان بیشتر نشه!
البته این نظر منه شاید دارم احساسی نظر میدم!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب آخه چرا اینطوری شد یه دفعه :( ،ما تازه دلمون رو خوش کرده بودیم تیم سر و سامون گرفته!!!این خط دفاع لعنتی الان دو فصله پاشنه آشیل تیم شده

بالا