• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
لیورپول باخت
تاتنهام باخت
اورتون هم باخت
سیتی 1 امتیاز گرفت
فقط آرسنال برد
فاصله مون با تیمهای رقیب حداقل واسه سهمیه بیشتر نشد
چیز زیادی از دست ندادیم جز غرورمون که با خوردن 5 گل بهش ضربه وارد شد!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
لیورپول باخت
تاتنهام باخت
اورتون هم باخت
سیتی 1 امتیاز گرفت
فقط آرسنال برد
:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خب اورتون هم باخت
تاتنهام هم باخت
سیتی هم مساوی کرد با چلسی
لیورپول هم دیروز باخت
فقط این هفته آرسنال قسر در رفت!
با این اوصاف میتونستیم چند رتبه بیایم بالا و و بالاتر از لیورپول و سیتی قرار بگیریم ولی الانم خیلی بد نشد چون فاصلمون بیشتر نشد حداقل!
لیورپول باخت
تاتنهام باخت
اورتون هم باخت
سیتی 1 امتیاز گرفت
فقط آرسنال برد
چقدر جالب! :D پستهاتون چقدر شبیه همه ;)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
چقدر جالب! :D پستهاتون چقدر شبیه همه ;)
آره واسه خودم خیلی جالب شد
تا پستو شروع کردم به نوشتن یه پست جدید اومد بدون اینکه ببینم چیه پستمو تکمیل کردم
بعد پست جدید رو چک کردم .... اِ این چقدر شبیه پست منه! خواستم پستمو ویرایش بزنم و از پست آرش نقل قول کنم که منم می خواستم همینو بگم
گفتم بی خیال این همه نوشتم بفرستم هر چی شد , شد!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
لوییس فن خال اعتقاد دارد ناتوانی منچستر یونایتد در حفظ توپ «اشتباه اصلی» آن‌ها در شکست 5-3 برابر لسترسیتی بوده است. فن‌خال اذعان می‌کند که این شکست غیر قابل‌ قبول است.

«ما کنترل کاملی داشتیم. چطور ممکن است که این بازی را از دست بدهید؟ لستر پیش از این هم در بازی‌های قبلی نشان داده بود که از یک شخصیت قوی برخوردار است. اما وقتی حساب کار 1-3 است شما باید با حفظ توپ بیشتر بازی را تا دقیقه‌ی 90 بکشانید، اما نمی‌توانید این کار را انجام بدهید. این همیشه در فوتبال ممکن است. من سال‌های زیادی‌ست که کار می‌کنم، در نتیجه این تجربه را یک بار در بارسلونا هم داشته‌ام، نمی‌توانید تصورش را بکنید، اما اتفاق می‌افتد.»
«من نمی‌خواهم به اشتباهات فردی انتقاد کنم، اما در بازی رخ می‌دهند. ما توپ را نگه نداشتیم، اعتقاد دارم این اشتباه اصلی ما بود. ما موقعیت‌های زیاد خلق کردیم. ما گل‌های محشری زدیم. این یک امتیاز مثبت است، اما بازی را باختیم، این مهم‌ترین چیز است و لذا شما نمی‌توانید از بابت آن امتیاز مثبت خوشحال باشید.»

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
های لایت بازی رو دیدم دخیا واقعا در حد منچستر نبود باید به فکر یه گلر در این سن و سال باشیم راحت میتونست رو ۲ تا گل تاثیر بزاره و مانع گل خوردن بشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لاینمن خمار بوده!!!!:D
ولی بیخیال نکته های منفی امروز بشیم، فالکائو چه پاس گلی داد و حیف که اون ضربش به تیر خورد و دیماریا یک چیپ خوشکل زد و روی گل سوم تاثیر مستقیم گذاشت...
RVP هم گل زد و رونی هم تونست خودش رو تو این نشون بده، ولی ترجیه میدم هم رونی و هم ماتا تو زمین باشن...(حیف که با این ترکیب نمیشه)...

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
های لایت بازی رو دیدم دخیا واقعا در حد منچستر نبود باید به فکر یه گلر در این سن و سال باشیم راحت میتونست رو ۲ تا گل تاثیر بزاره و مانع گل خوردن بشه
دخیا بازیش بگیر نگیر داره! نظرتون چیه ژانویه پیتر چک رو بخریم! :D
ولی لامصب این دخیا با همه سوتیهای گاه گاهیش دوس داشتنیه ;)

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
کامران بعد از گل دوم کل تیم بهم ریخت. یعنی از لحاظ روحی 11 بازیکنمون بهم ریختن! ده خیا هم مثل اونا!
قبول دارم که میتونست در شرایط ایده آل رو 2 موقعیت تاثیرگذار باشه ولی فکر نمی کنم منصفانه باشه که بگیم رو 2 گل مقصر بود!
تازه نزدیک بود پنالتی دوم رو هم بگیره!:)
مقصر اصلی دفاع و بعد هم داوری بود!
ما الان اصلا وضعیت دفاعمون خوب نیست و اتوبان شده و آمار گل های خورده ی ده خیا هم رفته بالا و بعضی هامون از چشم ده خیا می بینیم این گل های خورده رو!
حتی من سایت های خارجی هم نگاه انداختم انتقادی به ده خیا نشده بود!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم تنها گلی که میشه تا حدودی روی اون دخیا رو مقصر دونست، گل چهارم بود که عملا عکس العملی نشون نداد و گرنه روی گل های دیگه که 2تا پنالتی و ضربه سر تو سه کنج و اون ضربه از نزدیک کامبیاسو نمیشه چیزی به دخیا گفت...
فکر میکنم از بازی بعدی باید منتظر حضور شاو باشیم و روخو بره به دفاع میانی(بهتر بازی میکنه تو این پست) و دوباره بازی 4 دفاعه...
البته باید دید که کی میتونیم منتظر بازگشت بقیه دفاع ها بود...
الان فقط روخو و اسمالینگ رو داریم واسه بازی بعدی!!!!!!

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
خب صحنه را دیدم،این دفاع و وضعیتی که که الان داره درصد زیادیش به خاطر بی تجربگیشون هست،مثلا تو گل سوم بود اگه اشتباه نکنم بلکت یه تنه خورد عین مرده افتاد اونور :D ،اینجاست که باید گفت ایکاش ویدیچ رو نمی فروختیم!البته با ای کاش و این حرفا چیزی عوض نمیشه،اما خب فقدان یه دفاع با تجربه تو خط دفاعمون به چشم میخوره،شما الان خط دفاعی تیمای بزرگ رو نگاه کنید حداقل یه بازیکن با سن بالای 30 سال و با تجربه توشون می بینید،این خودش پوئن مثبتیه برای خط دفاع

یه بخشی هم البته به هماهنگ نبودن دفاع ها بر میگرده،این مشکل احتمالا در بازی های آینده رفع بشه با تمرین بیشتر

در پایان جا داره دسته جمعی یه حمد و سوره برای عمه محترم جناب داور بخونیم :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@hamedovic5405 @A1C1E

آقا یه هایلایت پُر پَر و پیمون ردیف کنید ببینیم چرا اینطوری شد!
درود!
الان ديدم!
فول مچ خوش حجم :دى هست!
http://forum.noorbala.com/threads/لیگ-برتر-15-2014-لستر-سیتی-5-3-منچستر-یونایتد.42/
البته ناگفته نماند در نظر داريم بخشى مخصوص هايلايت هاى اکستندد راه بندازيم از چند هفته ديگه!

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود!
الان ديدم!
فول مچ خوش حجم :دى هست!
http://forum.noorbala.com/threads/لیگ-برتر-15-2014-لستر-سیتی-5-3-منچستر-یونایتد.42/
البته ناگفته نماند در نظر داريم بخشى مخصوص هايلايت هاى اکستندد راه بندازيم از چند هفته ديگه!
دیگه هایلایتش رو دیدم،برای خودش فول مچی بود :دی 13 دقیقه بودش!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دیگه هایلایتش رو دیدم،برای خودش فول مچی بود :دی 13 دقیقه بودش!!!
از کجا؟؟؟
سرعت نتم افتضاح هستش و نمیتونم منتظر بمون تا فردا که بخوام این فول متچ رو دانلود کنم...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
لکن The NET is A Disappointment...
من خودم با فیلترشکون دانلود کردم البته،خیلی جالبه با ای پی ایران سرعتش خیلی پایینه!!البته امروز کلا بدون فیلتربشکون سرعت پایین بود

@hamedovic5405 آقای "ویچ" ببین کجای راه رو اشتباه رفتی که حالا ما باید اینطوری تاوان پس بدیم :D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
من خودم با فیلترشکون دانلود کردم البته،خیلی جالبه با ای پی ایران سرعتش خیلی پایینه!!البته امروز کلا بدون فیلتربشکون سرعت پایین بود

@hamedovic5405 آقای "ویچ" ببین کجای راه رو اشتباه رفتی که حالا ما باید اینطوری تاوان پس بدیم :D
مشکلات نت ايران رو گردن ما ننداز!! :دى
من هيچ رابطه اى با کپتان ان کشتى ندارم اقا! :دى

Last edited:
بالا