• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جلوی تیمهای معمولی اینطوری بازی میکنن . وای به حال تیمهای قوی تر:l
لستر عجیب روحیه گرفت با زدن گل دوم که از هدیه های داور بود، و تماشاچیاشون واقعا به تیمشون روحیه ای دادن که اگه روبروی مخلوطی از بهترین بازیکنای دنیا هم قرار میگرفتن، بازی رو میبردن...
البته تیم ما هم بازی رو از دست داده بود...
دیگه اون جنم و قدرت و انگیزه زمانی که رئیس مربیمون بود رو نداریم...
یادتون هستش که وقتی من سیتی با اون نتیجه تو خونه ما جلو افتاده بود، رئیس گفت که نمیتونستم به بازیکنانم بفهمونم که بازی رو از دست دادن و میخواستن نتیجه رو برگردونن...
این انگیزه الان تو تیم اصلا پیدا نمیشه و تا تیم عقب میوفته روحیش رو از دست میده...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
http://www.stretford-end.com/united-statistics/game.php?id=535
یادم میاد بازی سر شب بود و تازه اول نیمه ی دوم رسیده بودم خونه و تلویزیون رو روشن کردم دیدم نتیجه 2 بر صفره، مات و مبهوت به تلویزیون خیره شدم، بازی تو وایت هارت لن بود و به نظر برگشت نتیجه، اگر محال نبود، خیلی دشوار بود.
درست یادمه گزارشگر بازی خیابانی بود و می گفت این تیم یونایتد توانایی عوض کردن هر نتیجه ای رو داره، بازی دقیقه ی 90 تو زمین حریف 5:2 تموم شد!
به نظرم شخصیتی مثل رئیس دیگه تو دنیای فوتبال تکرار نمیشه.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
http://www.stretford-end.com/united-statistics/game.php?id=535
یادم میاد بازی سر شب بود و تازه اول نیمه ی دوم رسیده بودم خونه و تلویزیون رو روشن کردم دیدم نتیجه 2 بر صفره، مات و مبهوت به تلویزیون خیره شدم، بازی تو وایت هارت لن بود و به نظر برگشت نتیجه، اگر محال نبود، خیلی دشوار بود.
درست یادمه گزارشگر بازی خیابانی بود و می گفت این تیم یونایتد توانایی عوض کردن هر نتیجه ای رو داره، بازی دقیقه ی 90 تو زمین حریف 5:2 تموم شد!
به نظرم شخصیتی مثل رئیس دیگه تو دنیای فوتبال تکرار نمیشه.
تو الدترافورد نبود؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
تو الدترافورد نبود؟
درسته اون بازی تو الدترافورد بود
یه جورایی اون بازیو با بازی سال 2001 قاطی کردم: http://www.11v11.com/matches/tottenham-hotspur-v-manchester-united-29-september-2001-8754/
این بازی حتی کار یونایتد سخت تر بود و اینکه 5 تا گل رو 5 بازیکن متفاوت به ثمر رسوندن نشون از استادی رئیس تو زمینه ی روانی داره. گل سوم رو تیم دقیقه ی 45 می خوره و گل اولش رو دقیقه ی 46 میزنه.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
نکته خوب بازی بعد اینه که بلکت فیکس نیست و قراره شاو اولین بازیش رو تو الدترافورد انجام بده

مصدومیت فیل جونز بد جور بهمون ضربه زد :general507:

miladst

Registered User
لایک‌ها
529
upload_2014-9-23_17-55-0.png
تا قبل رسیدن فیل جونز اگه این دفاع میزاشت بهتر نبود؟!
پ.ن: به نظر من رافائل جدای از قدرت بدنی پایین و جسه کوچیکش، اگه 500 تا بازی هم بکنه بازم تا ابد خام و بی تجربه میمونه درسته داور ع** اشتباه کرد ولی دقیقا همون لحظه که خورد زمین تا دیدم یهو بلند شد با سرعت(عین آماتور ها) رفت طرف اون بازیکن حریف خدا شاهده گفتم الانه که یه برخورد میکنه و پنالتی میده و ... خلاصه واسه همین والنسیا گذاشتم

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
شایعه شده که منچستر میخواد پیکه رو برگردونه!
مشکلمون رو دائمی و برای بلند مدت برطرف نمی کنه و فقط مقطعی هستش! تازه الان پیکه هم فیکس نیستش تو بارسا و کم کم داره از دوران اوجش فاصله می گیره!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشکلمون رو دائمی و برای بلند مدت برطرف نمی کنه و فقط مقطعی هستش! تازه الان پیکه هم فیکس نیستش تو بارسا و کم کم داره از دوران اوجش فاصله می گیره!
شایعه ای بیش نیست، بخاطر اینکه پیکه الان در حدی نیست که برای تیمی بازی کنه...

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
پیکه به نظرم اصلا به درد لیگ برتر نمیخوره خیلی کند شده و ضعیف کار میکنه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دوستان اندکی صبر سحر نزدیک است،این دفاع های جوونی که داریم شاکله اصلی دفاعمون رو در سال های آینده تشکیل میدن،البته اگه یه دفاع با تجربه کنارشون بود و بعضی اوقات سرشون داد می زد وضعشون بهتر می شد :دی،اما واقعا نسبت به تجربه و سنشون خوب کار میکنن،اتفاق بازی با لستر هم مطمئن باشید دیگه نمی افته :)

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان اندکی صبر سحر نزدیک است،این دفاع های جوونی که داریم شالکه اصلی دفاعمون رو در سال های آینده تشکیل میدن،البته اگه یه دفاع با تجربه کنارشون بود و بعضی اوقات سرشون داد می زد وضعشون بهتر می شد :دی،اما واقعا نسبت به تجربه و سنشون خوب کار میکنن،اتفاق بازی با لستر هم مطمئن باشید دیگه نمی افته :)
شالکه چیه؟:p

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
بنظر من یکی از بهترین گزینه ها واسه خط دفاع، سوبوتیچ هستش. از طرفی احتمال فروش سوبوتیچ برخلاف هوملس بیشتره. تازه اصلا هم معلوم نیست من سوبو رو دوست میدارم :D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
موقعی که کریک و فلینی برگردن تو خط هافبکمون هم ترافیک به وجود میاد،بلیند و کریک و فلینی و فلچر،در حالی که فن خال از 1 هافبک دفاعی استفاده میکنه،هافبک رو چه حرکتی میخواد براش بزنه؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
وازا در فیس این خطبه رو ایراد کردن

There seems to be a lot of people who have written us off because of Sundays result but I don't see it that way. When I look around our dressing room and see the quality we have and the managers unbelievable attention to detail I have no doubts this team will be successful.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
موقعی که کریک و فلینی برگردن تو خط هافبکمون هم ترافیک به وجود میاد،بلیند و کریک و فلینی و فلچر،در حالی که فن خال از 1 هافبک دفاعی استفاده میکنه،هافبک رو چه حرکتی میخواد براش بزنه؟
فلینی که فروشی هستش...
کریک هم که باید گفت با این سن داره به بازنشستگی نزدیک میشه...
فلچر هم که بازنشسته شده عملا...
ولی بلیند به تنهایی نمیتونه تمام فصل بازی کنه و نشون داده که بعنوان هافبک دفاعی هم نمیتونه موفق باشه و انگار استروتمن و یا کس دیگه ای گزینه اصلی ونگال هستش، پس زیاد تو این فکر نباشیم بهتر هستش...

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ظاهرا فن خال برای خرید استروتمن در نقل و انتقالات زمستانی جدی هست
فلینی یا ماتا رو می خواد در این معامله بفرسته رم بقیه رو هم سر میده! رم روی استروتمن 75 میلیون یورو قیمت گذاری کرده نمی دونم با چه فرمولی این قیمت رو درآوردن!
کلا با از دست دادن ماتا بخاطر استروتمن مخالفم فن خال یکم داره بیش از حد به بازیکنان هلندی توجه می کنه

بالا