• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
چشم طمع رئال به دروازه بان منچستریونایتد

پس از نمایش پرفروغ دیوید دخیا برابر اورتون و بازی های ضعیف کاسیاس در فصل جاری، روز به روز شایعات علاقه رئال مادرید برای جذب دروازه بان اسپانیایی شیاطین سرخ بیشتر میشود.
در این میان شنیده شده که لوئیس فن خال از عملکرد دخیا کامل راضی بوده و از مسئولان باشگاه خواسته تا قرارداد وی را هر چه سریعتر تمدید کنند.

رونالدو رو بدین روش فکر میکنیم اقای پرز :D
10356748_875117322506360_5644269129432577987_n.png

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رونی چطور اون تک به تک رو گل نکرد؟؟
این بازیکن دیگه قدرت تمام کنندگی سابق رو نداره از وقتی که تو منچستر از خط حمله یک پست عقب تر آوردنش اعتماد بنفسش در گلزنی رو از دست داده اون رونی برنده و تیز نیست
یه همچین توپهایی رو یک راست می چسبوند به تور دروازه هیچ وقت اون تک به تک دقیقه 91 مقابل میلان در لیگ قهرمانان 2007 یادم نمیره که در اوج حساسیت با دقت و بدون استرس گلش کرد امشب که کلا دستپاچه بود
مقابل سن مارینو هم چند تک به تک رو به راحتی هر چه تمام از دست داد الان با رکورد گلهای ملی بابی چارتون 6 تا فاصله داره در این 2 بازی به راحتی می تونست کمترش بکنه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
رونی امشب اصلا خوب نبود! نمیدونم چرا اینقدر دستپاچه بازی می کرد،توپ زیر پاش گم می شد و اون موقعیت آخر بازی هم که...

امیدوارم در ادامه فصل بشه همون رونی فصول پیش

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
مهدی جان بهتره بگیم چندین تک به تک رو گل نکرد واین کمی نگران‌کننده است. نمیدونم چشه. این که بیاد یک خط عقب‌تر بازی کنه که دلیل نمیشه اعتماد بنفسش رو از دست بده. بازی امروز کمی زنگ خطر رو برای رونی به صدا در میاره. و از اون مهم‌تر برای منچستر.

همین الان هم منچستر موقعیت‌سازی چندانی نداره. فکر کنید که همین‌ها رو هم بخواد با این نحوهء بازی، از دست بده. امیدوارم درخشش فالکائو جبران کنه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502

s@eed fto

Registered User
لایک‌ها
147
گاهی اوقات از من می پرسند چرا دیوید را به یونایتد باز نگرداندم و من درپاسخ می گویم:
" با 37 سال سن راهی برای بازگشت وجود نداشت. حضور او درپاریسن ژرمن نیز تنها یک انتقال تبلیغاتی برای شناخته شدن پاریسن ژرمن بود.هرچند دیوید در همان مدت کوتاه هم به خوبی بازی کرد.
اما نکته غیر قابل انکار علاقه من به دیوید است.من او را مانند پسر خود دوست دارم."

از کتاب خاطرات سر الکس فرگوسن
10344436_875968162421276_2641450735411944408_o.jpg

حیف شد تو اولترافورد خدافظی نکرد واقعا هر وقت کیلیپ خدافظشیو میبینم ناراحت میشم اشکاش خیلی سنگین و پر معنا بود.
به نظرتون 1روز رو نیمکت میبینمش؟؟؟؟؟

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
من هم از این سوت و کوری استفاده کنم و نکته ای را به چند نفر عزیز یادآوری کنم. برخی عزیزان در امضای خود برای "موسسهء محک" تبلیغ کرده‌اند که بسیار امر زیبا و انسانی است. تنها چیزی که دوست دارم به این عزیزان بگویم این است که بجای نوشتن "کودکان سرطانی" لطف کنید و بنویسید "مبتلا به سرطان".
این نکتهء بسیار مورد حساسیت اعضای محک و به خصوص بنیان‌گذار آن سرکار خانم قدس است. باز هم از کار زیبا و انسانی شما قدردانی می‌کنم.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شایعه شده دخیا حاضر به تمدید قرارداد نیست و رئال حسابی واسش دندون تیز کرده :|
کریک هم به تمرینات بازگشته و هفته ی آینده می تونه مقابل وست بروم بازی کنه
دیگه کم کم داشت قیافه ی این بشر یادم می رفت!

Last edited:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فعلا که دو سال قرارداد داره اگه اشتباه نکنم! اما خب باید به زودی تمدیدش کنن تا نپریده،دروازه بان خوب کمتر پیدا میشه تو این دوره زمونه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعه زیاد هستش مهدی جان شما توجه نکن...:cool:
رئال شاید دروازه بان نداشته باشه ولی چیزی که مشخص هستش، همیشه رئال دنبال بهترین میگرده تا بخره...
گزینه های زیادی هست واسش(نویر و چک) ولی قضیه این هستش که هیچ کدوم از باشگاههای تاپ اروپایی حاضر به فروش دروازه بان خوبشون نمیشن...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
نظر فرگوسن درباره خریدهای جدید:
لوک شاو:
ما میخواستیم شاو رو در 16 سالگی بخریم، اون رو به ما نمیفروختن، اما قرار بود در صورت فروش ما اولین کسانی باشیم که میدونیم، که وودوارد دنباله این کار رو گرفت، فکر میکنم با 38 میلیون یورو خریدیمش، پسر با استعدادیه، فوتبالیست خوبیه، همیشه دوست داره به جلو نفوذ کنه.
آندر هررا: هررا سه سال پیش در یوروپا لیگ با آتلتیک بیبلائو جلوی ما بازی کرد، خوب حالمون رو جا آوردن! ما مدت نسبتاً طولانی در نظر گرفتیمش، فصل پیش سعی کردن بخرنش که به هر دلیلی انجام نشد.
فالکائو: بزرگترین خریدمون که همه میخوایم ببینیم چی کار میکنه فالکائو هست، مسلماً مهارت گلزنی بسیار بالایی داره، مصدومیتش رو به سر برده و به نظرم خریدش به صورت قرضی کار درستی بوده.
روخو: من بازیش رو توی جام جهانی دیدم، فکر میکنم برای آرژانتین خیلی خوب بازی کرد، میتونه توی پست های دفاع وسط، وافع راست و وینگ بک بازی کنه.
دالی بلیند: از اون بازیکنای همه کارست که میتوه یک تیم رو بسازه، یک چیزی شبیه درن فلچر چند سال پیش، این تیپ بازیکن. یک بازیکن حرفه ای، منطقی و ساده بازی میکنه، از دفاع ها و هافبک های تهاجمی هم حمایت میکنه.
انتخاب شده از این مقاله در سایت گل
اختصاصی p.t
:D

narunima

Registered User
لایک‌ها
289

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
دم این دختر کوچوله گرم