• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
کین در مورد تکلش روی زانو هالند (بازیکن سیتی): "من را کفری کرده بود. باید دهنش را می‌‌بستم. یک عوضی‌ به تمام معنا بود. لبخند موذیانه‌ای داشت و شدیداً آب زیر کاه بود و می‌‌خواستم که با این کارم به او بفهمانم که قضیه از چه قرار است. می‌‌خواستم به او آسیب برسانم و بالا سرش ایستادم و گفتم: بگیر که اومد، فاحشه.":D
در کتاب جدیدش به رئیس هم حمله کرده! دیگه نمیشه دهن کین رو بست این آدم رام نشدنیه! خشن ولی دوست داشتنی و با تعصب!
واسه تجدید خاطره اینم اون تکل خشن روی کین بر روی پای هالند که باعث محرومیت ۵ هفته ای و جریمه ۱۵۰ هزار یورویی شد
انصافا خیلی بد زده!
دانلود
take that bitch :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واسه تجدید خاطره اینم اون تکل خشن روی کین بر روی پای هالند که باعث محرومیت ۵ هفته ای و جریمه ۱۵۰ هزار یورویی شد
انصافا خیلی بد زده!
دانلود
take that bitch :D
حال کردم!!!!!:general707::general707::general707:
خوشم اومد که تو همون زمین حساباشون رو صاف میکردن قدیم که فوتبال قشنگتر و جذابتر بود...:general707:
الان خیلی فوتبال ماشینی شده از نظر من...:(
بازیکنها هم خیلی شکستنی شدن...:general509:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ایجنت رونالدو هم گفته که رونالدو در 40 سالگی در رئال از فوتبال خداحافظی میکنه، در صورتیکه اخبار و خود رونالدو چیز دیگه ای میگن...
دوستان یه نگاه به آمار رونالدو داشته باشید:
goal-plystats-056632d4-301e-497f-9d59-e566d8483000.jpg
واقعا فوق العاده هستش این پسر...

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
ایجنت رونالدو هم گفته که رونالدو در 40 سالگی در رئال از فوتبال خداحافظی میکنه، در صورتیکه اخبار و خود رونالدو چیز دیگه ای میگن...
مشاهده پیوست 683202
شایعست

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مشاهده پیوست 683202
یه چند تا رکورد جاودانه ی دیگه در لالیگا و رئال مونده که بزنه انصافا حیفه تاریخ سازی که شروع کرده رو نصفه کاره رها کنه
منم اگه جای رونالدو بودم کار نیمه تمامم رو تو رئال تموم می کردم و بعد به فکر بازگشت به خانه ی فوتبالیم می بودم!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه چند تا رکورد جاودانه ی دیگه در لالیگا و رئال مونده که بزنه انصافا حیفه تاریخ سازی که شروع کرده رو نصفه کاره رها کنه
منم اگه جای رونالدو بودم کار نیمه تمامم رو تو رئال تموم می کردم و بعد به فکر بازگشت به خانه ی فوتبالیم می بودم!
دقیقا منتظر همین هستش...
فعلا که انگار رکورد گل در بازی های اروپایی مونده... و چندتا دیگه که دقیقا نمیدونم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تقزیبا نزدیک به زدن چند تا رکورد مهم هست

فقط اگه بخواد رکورد تعداد گل در لالیگا رو بزنه فکر کنم باید مسی رو پشت سر بذاره

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
- هنریکوئز بعد از اینکه 6 گل در 7 بازی برای دیناموزاگرب به ثمر رسانده به تیم ملی شیلی دعوت شد.
- یونایتد خواهان تمدید قرارداد بلکت شده. دستمزد فعلی بلکت 2 هزار پوند در هفته س و یونایتد میخواد پیشنهاد 50هزار پوندی بهش بده!!!!(واقعا خیلی بی برنامه دستمزد میدن به بازیکنا!)
- هواداران اسپانیا هم خواستار قرار گرفتن دخیا تو دروازه تیمشون شدن.
- یکسری شایعات هم پیرامون بخدمت گرفتن هوملس قوت گرفته جدیدا.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چقدر زود با 3-2 عکس العمل رئال مادرید شد مشتری دخیا؟؟؟
البته بعید میدونم که این انتقال صورت بگیره...
مهمترین قضیه این هستش که دخیا از اتلتیک مادرید شروع کرده که با رئال نباید سازشی داشته باشه...

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
دیشب بلیند بد بازی کرد تو تیم ملی هلند،مثل اینکه به پست جدیدش تو تیم ما کاملا عادت کرده :دی و یا اینکه فن خال بلده چجوری ازش بازی بگیره

رابین بد نبود،می تونست بهتر از این هم باشه اما خب شانس باهاش یار نبود،البته یه پنالتی گرفت و خودش هم گل کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
فالکائو برای کلمبیا عالی بازی کرده. 1 گل زده و روی 2 گل دیگه نقش اساسی داشته. کمی خوش شانس بود اون 2 تا هم به نام خودش ثبت میشد.
گلش که روی یه ضربه سر فوق العاده به ثمر رسید.
اگه بتونه به فرم خوبش توی اتلتیکو برگرده میشه حتی روی آقای گلیش هم حساب کرد. آمار گلزنیش که از کاستا خیلی بهتره.

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
release clause کریس 1 میلیارد یورو(785 میلیون پوند) !!!

http://www1.skysports.com/football/...-1billion-euros-release-clause-at-real-madrid
بعضی از کامنتها هم جالبه!!!
رئال رو با همین قیمت میشه خرید و میتونی رونالدو و بیل و بقیه رو مفتی داشته باشی...:D
این اخبارها کشک هستن...
البته این رو هم باید گفت که پارسال شایعه خرید مسی توسط من سیتی با قیمت 200 میلیون بود که حتی داشت به حقیقت هم میپوسط که این فیرپلی مالی یه کارهایی کرد...:general405:(این پلاتینی خیلی مشکوکه:general405:)

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
این متن رو یکی برام فرستاد. فکر می‌کنم واقعی باشه.

روی کین از کاپیتان کانتونا می گوید
"در سال‌های اول حضور من در یونایتد، یک صندوقی برای بازیکنان وجود داشت که هر یک از ما حدود 800 پوند در آخر فصل برای کارهایی که برای مجله داخلی انجام داده بودیم (حضور در ویدیوهای باشگاه و غیره) دریافت می کردیم.
ما همگی حقوق های مناسبی دریافت می کردیم و 800 پوند برایمان مبلغ تاثیرگذاری نبود، بنابراین تصمیم گرفتیم تمامی این چک های 800 پوندی را جمع کنیم و در یک کلاه بگذاریم، و چک آخری که بیرون آمد، صاحبش برنده تمامی پول‌ها شود. ما تمامی چک‌ها را درون کلاه گذاشتیم، به جز چک چند بازیکن جوان تیم، فکر می‌کنم به جز بکهام و گری و فیل.

آن ها دوست نداشتند شرکت کنند. به تازگی وارد تیم اصلی شده بودند و پول اضافی برای خرج کردن نداشتند، اما اسکولزی و نیکی بات، چک‌هایشان را داخل کلاه گذاشتند. من فکر می کنم‌ سومین چک از آخر بودم، اما آخرین چک، اریک کانتونا بود. او نزدیک به 16 هزار پوند برنده شده بود. او روز بعد وارد شد، همه از هر طرف به او تیکه می پراندند؛ 'اریک، حرومزاده خوش‌شانس!'
اما او کسی را مامور کرده بود که چک‌ها را نقد کند و پول‌ها را دو قسمت کرد و بین نیکی بات و پل اسکولز تقسیم کرد، زیرا به زعم او به اندازه کافی جرات داشتند تا ریسک کنند با اینکه پول کافی برای اینکار نداشتند.
آن دو نفری هشت هزار پوند گیرشان آمد. من با خود فکر کردم، 'چه حرکتی!' هیچ کس این کار را انجام نمی داد."

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
کریس اگه منچستر یونایتد اونجوری که میگه براش مهمه،بیاد اظهار نظر کنه و جلو این مهملات رو بگیره! البته اگه این اراجیف رو واقعا ایجنتش گفته باشه!!
اراجیف نیست. هر بازیکنی چنین بندی تو قراردادش داره و برای کریس اینقدره. ربطی هم به عشق کریس به منچستر نداره.
من مشکلی تو صحبت های ایجنتش نمیبینم.

بالا