• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو عکس من به اون بازیکن اورتون خیلی مشکوکم، که روی زمین هستش وقتی دخیا توپ رو با هنرنمایی دفع میکنه!!!!!
ببینید چطور داره توپ رو دنبال میکنه...
فکر میکنم که بعداز دفع توپ دخیا مصدومیتش تازه شروع شد...:D
بدبخت کرگر، بعداز ظهرش خراب شده بدجور...:general304::D:p

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
تو عکس من به اون بازیکن اورتون خیلی مشکوکم، که روی زمین هستش وقتی دخیا توپ رو با هنرنمایی دفع میکنه!!!!!
ببینید چطور داره توپ رو دنبال میکنه...
فکر میکنم که بعداز دفع توپ دخیا مصدومیتش تازه شروع شد...:D
بدبخت کرگر، بعداز ظهرش خراب شده بدجور...:general304::D:p

اون بازیکن اون زیر چیکار میکنه؟؟:D:D
دوس داشته از اون زاویه دفع توپ رو ببینه

Loading p n ....

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
پسر من هایلایتش رو از نوربالا دانلود کردم دوباره ببینم صحنه رو :دی ،اصلا دید نداشت نسبت به توپ،حقیقتا تو فوتبال امروز کدوم دروازه بانی همچین توپی رو میتونه در بیاره از دروازه؟!!چیزی پیدا کردین لینکش رو بزارین ما هم ببینیم :D

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
آرش آمار بلیند رو هم بذار اگه میتونی
متاسفانه چیز زیادی نشد پیدا کنم ازش
44passes 88% pass accuracy 100% aerial duels won 2 interceptions
آمارش خوب بوده ولی همونطور که گفتم فوق العاده نبود. البته شرایط بازی دیروز متفاوت با بازی ها دیگه بود. 2 تا توپ گیری عالی داشت که یکیش یه تکل خیلی خوب بود!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مصاحبه دخیا بعد از بازی :
(در مورد واکنشهای خوبش) “به نظرم ما بازی واقعا خوبی رو به نمایش گذاشتیم. در ده دقیقۀ پایانی حریف خیلی فشار آورد. ولی تونستم موقعیتها رو مهار کنم و از این بابت خوشحالم. به نظرم واکنش خوبی بود. توپ رو نمی دیدم، فقط دستم رو در مسیر توپ قرار دادم.”

(اهمیت مهار پنالتی بینز) “مهمترین واکنش من کدام بود؟ شاید مهار پنالتی. هر مهاری حائز اهمیت است ولی تیم خیلی خوب بازی کرد. به نظرم بازیکنان جوانتر از این قبیل بازیها درس خواهند گرفت. اکنون لازم هست که تیم و سرمربی به آینده چشم داشته باشند.”

(در مورد هواداران و خواندن نام دخیا بعد پایان بازی) “این یکی از بهترین بازیهای من در منچستر یونایتد بود و به واقع از بابت این مهارها، بابت پیروزی و همچنین برای تیم خوشحالم. صحبت کردن در مورد جمعیت ورزشگاه دشوار است. وقتی که آنها نام شما را اینچنین می خوانند باور نکردنی است.”

(تمجید از خط دفاعی تیم) “من پنالتی های بینز را قبل بازی نگاه کرده بودم ولی گاهی باید خوش اقبال نیز باشید. من تصمیم گرفتم که به سمت راست خود شیرجه بزنم و پنالتی را مهار کردم. به نظر من تمامی واکنشهای دروازه بانها برای پیروزی در بازی مهم هستند ولی به نظرم خط دفاع چهار نفره واقعا واقعا خوب بازی کرد. پدی خیلی جوان هستش ولی بسیار خونسرده و روی توپ قوی و با تسلط هست. به نظرم او و مارکوس روخو مدافعین واقعا خوبی هستند.”

(اهمیت سه امتیاز) “به نظرم این سه امتیاز حیاتی بود، امتیازهایی واقعا مهم برای تیم تا به جمع ۴ تیم اول برسد. اکنون لازم است که به تیمهای ملی ملحق بشویم ولی باز خواهیم گشت و به آینده چشم خواهیم داشت.”

(تمجید از گلزنی دی ماریا و فالکائو در کسب پیروزی) “وقتی که ما بازیکنی مثل دی ماریا را به خدمت میگیریم و وقتی که او جلوی شما بازی می کند، تیم حس بهتری خواهد داشت. این عامل تفاوت است. او یک بازیکن تاپ است و گلهای زیادی به ثمر می رساند. امیدوارم که این گل یکی از گلهای متعدد فالکائو در آینده باشد. او یک تمام کنندۀ مهلک ذاتی است و گلزنی در خون او جریان دارد. امیدوارم که او گلهای خیلی بیشتری به ثمر برساند.”

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
dd.jpg

واکنش رابین و لوکاکو و همچین تماشاچیان خیلی جالبه تو این عکس.:)
بعد از سیو کردن پنالتی شاو دخیا رو بغل کرد و بوسیدش. و بعد از این صحنه هم رابین دخیا رو در آغوش گرفت و بوسید.:D

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
Someone asked
How do u know united is the Biggest club in the
world,
I said; "AC milan didnt qualify for europe and no one talks
about it. Dortmund is 3 points from bottom, no one talks about it.
Monaco has started so badly this year no one noticed.
Madrid lost 2 consecutive la liga games it wasn't on the front pages of newspapers.
PSG are 8 points behind leaders Marseille.I doubt if many know this but Everton have won just 1 match this season, no one cares (neither do I) Szczesny of Arsenal was shown a Red card too last week but you wont hear of it.
BUT as little as MAN UTD players eating in a restaurant gets on every ones lips. Anything we do makes headline and sells papers".

https://www.facebook.com/premierleague?fref=nf

پ.ن:عالی بود یعنی :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشاهده پیوست 681551

واکنش رابین و لوکاکو و همچین تماشاچیان خیلی جالبه تو این عکس.:)
بعد از سیو کردن پنالتی شاو دخیا رو بغل کرد و بوسیدش. و بعد از این صحنه هم رابین دخیا رو در آغوش گرفت و بوسید.:D
یعنی چی؟؟؟؟؟
بازیکنهای مارو گی هم کردی؟؟؟؟!!!:eek:o_O:D:D:D:p
Someone asked
How do u know united is the Biggest club in the
world,
I said; "AC milan didnt qualify for europe and no one talks
about it. Dortmund is 3 points from bottom, no one talks about it.
Monaco has started so badly this year no one noticed.
Madrid lost 2 consecutive la liga games it wasn't on the front pages of newspapers.
PSG are 8 points behind leaders Marseille.I doubt if many know this but Everton have won just 1 match this season, no one cares (neither do I) Szczesny of Arsenal was shown a Red card too last week but you wont hear of it.
BUT as little as MAN UTD players eating in a restaurant gets on every ones lips. Anything we do makes headline and sells papers".
https://www.facebook.com/premierleague?fref=nf
پ.ن:عالی بود یعنی :D
...WOOOWWW, Thats The Truth​

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مک نیر مصدوم شده و 3 هفته دوره درمانش طول میکشه!!!!!:general208:
واقعا دیگه این مصدومیت ها داره مسخره شو در میاره. قطعا یه دلیلی داره.
باز خوبه یه وقفه افتاد بین بازیا وگرنه معلوم نبود دیگه کیو باید بزارن اون وسط!!!

شاو هم مصدومیتش جدی نیست مثل اینکه

بالا