• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
تبریک با این 3 امتیاز وضعیتمون باز هم توی جدول بهتر شد این برد رو مدیون سیوهای عالی دخیا هستیم جور ضعف دفاعی رو دخیا به تنهایی کشید

s@eed fto

Registered User
لایک‌ها
147
این گزارشگر احمق هم هی دیماریارو با ماتا اشتباه میگرفت ...
صدای ورزشگاه هم نمیومد آفتابم بود اینم که گزارشگری میکرد واااای اصلا یه جوری بود ...

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
بردیم
تبریک به همگی
کامران تو هم با دخیا آشتی کن دیگه:D
فوق العاده س این پسر
دیماریا محشر بود و فالکائو هم گلش خیلی حیاتی بود
رابین خوب نیود زیاد و همونطور که میلاد گفت ماتا هم بجز پاس گلی که به آنخل داد کار خاصی انجام نداد.
نیم ساعت آخر هم رافائل خوب بود بنظرم و کم اشتباه:)
بازم تبریک

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب خدا رو شکر بازی رو بردیم. اما این تیم جلو تیم های بزرگتر به مشکل میخوره. امروز اگه دخه آ نبود بی شک بازی رو نمیبردیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
منم تبریک میگم.
درباره حمایت های بی شائبم از دخیا در مواقع بد که نیاز نیس چیزی بگم، یادتونه دیگه؟! البته یکی دو نفر دیگه هم حمایت کردن.
رافائل نیمه دوم خیلی خوب بود، همینطور بلیند که تو کل 90 دقیقه واقعاً مؤثر بازی کرد، منتهی درخشش فوق العاده داوید و همچنین اولین گل فالکائو باعث شد دیده نشه این بازی خوبش.
یه نکته منفی که من دیدم اصرار ون حال به نگه داشتن راین توی زمین و تعویض فالکائوئه، تو بازی های قبلی هم با اینکه فالکائو بهتر بازی میکرد همیشه تعویض میشد و رابین میموند. شاید علت ناراحتیش بعد از تعویض هم همین بود.
در کل به جز 10 دقیقه آخر که بدجور رفتیم تو دفاع بد بازی نکردیم، ولی مهمترین چیز اینه که 3 امتیازو گرفتیم!
باز هم تبریک

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
بلافاصله کانال اسپرت پلاس رفت سراغ چلسی ارسنال با اینکه با برد چلسی ما چهارم میمونیم و بامساوی هم امتیاز ارسنال پنجم میشیم دوست دارم مساوی بشن

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بردیم
تبریک به همگی
کامران تو هم با دخیا آشتی کن دیگه:D
فوق العاده س این پسر
دیماریا محشر بود و فالکائو هم گلش خیلی حیاتی بود
رابین خوب نیود زیاد و همونطور که میلاد گفت ماتا هم بجز پاس گلی که به آنخل داد کار خاصی انجام نداد.
نیم ساعت آخر هم رافائل خوب بود بنظرم و کم اشتباه:)
بازم تبریک
واقعا هیچ بازیی رو بخاطر ندارم که یک دروازبان اینقدر تونسته باشه خوب عمل کنه یک پنالتی و 4 سیو عالی هر کدوم رو گفتم گله ولی دخیا درش آورد!

narunima

Registered User
لایک‌ها
289
چقد من و دوستان گفتیم دخیا گلر خوب و تراز اولی هست نه معمولی فقط جنبه ی روانی و اعتماد به نفس هست که باعث افتش شده بود وقتی تو اتلیتک مادرید بود جلوی بارسا همیشه وضع همین بود اشک بارسایی هارو در میاورد تازه اونم اون بارسا!!!!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
تبریک میگم برد رو خدمت دوستان

عجب کاری کرد امروز دخیا،واقعا عالی بود،قشنگ نجات داد تیم رو حتی شاید از باختن!!!

نمیدونم فن خال وقتی میبینه که دفاع سوتی زیاد داره و هنوز هماهنگ نیستن با 2 تا هافبک دفاعی بازی نمیکنه!!حداقل یه مقدار از بار روی خط دفاعی برداشته میشه.بلیند تو 20 دقیقه آخر قشنگ بریده بود و این هم طبیعیه،یه تنه جور وسط زمین رو داره میکشه،حداقل فلینی رو زودتر می آورد تو زمین

شاو هم که باز مصدوم شد،از ساق پا هم مصدوم شد تا اونجایی که مشخص بود،امیدوارم جزئی باشه مصدومیتش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان شاید از برد آرسنال و پایین اومدن تو جدول ناراحت بشن، ولی الان هفته هفتم هستش و تا آخر فصل خیلی مونده و مهمترین خطر باید گفت که چلسی هستش که اگه این بازی رو هم ببره خیلی از بقیه تیمها فاصله میگیره...
بهترین نتیجه برد آرسنال هستش از نظر بنده...
تاتنهام چطور، اگه بازیش رو ببره میاد بالای ما؟؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک میگم.
با اینکه کلی مصدوم و محروم داشتیم ولی نتیجه خوبی گرفتیم. داور هم که سنگ تموم گذاشت یه پنالتی الکی رو به اورتون هدیه داد. تو صحنه آهسته کاملا مشخض بود شاو اول توپ رو زد.
دخیا که عالی بود. به نظرم راحت میشه گفت بهترین دروازه بان لیگه.
فالکائو خوب شد یه گل زد. امیدوارم ادامه پیدا کنه. همین بازی موقعیت خوب باز هم داشت که یکی رو بد زد و کرنر شد و یکی دیگه رو هاوارد گرفت.
بازی ها هم برای 2 هفته تعطیله. امیدوارم بقیه مصدوم ها هم برگردن. مخصوصا جونز که کنار روخو میتونه زوج خوبی رو تشکیل بدن.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان من بازی آرسنال و چلسی رو هنوز ندیدم، ولی یک صحنه تو ورزش 3 گذاشتن از مصدومیت کورتوا که واسم خیلی عجیب هستش که اگه تو محوطه باشه باید پنالتی باشه واسه آرسنال(بازی رو ندیدم و نمیدونم چه اتفاقی افتاده)
00993317.jpg
زیر دو خمش رو گرفته...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
دوستان من بازی آرسنال و چلسی رو هنوز ندیدم، ولی یک صحنه تو ورزش 3 گذاشتن از مصدومیت کورتوا که واسم خیلی عجیب هستش که اگه تو محوطه باشه باید پنالتی باشه واسه آرسنال(بازی رو ندیدم و نمیدونم چه اتفاقی افتاده)
مشاهده پیوست 680949
زیر دو خمش رو گرفته...
نه میلاد، سانچز بی هوا رفت، توپ واسه کورتوا بود، الکسیس نتونست کنترل کنه خودشو رفت تو صورت این که باعث تعویضشم شد و نتونست ادامه بده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب اینجوری لیگ هم این آمار رو داده از مصدومیت تیمها در هفت هفته اول PL:
Injury-Age-Table-141001.jpg
مهمترین چیزی که من از این جدول احساس کردم جوونی تیم هستش که فوق العاده هستش...
http://injuryleague.com/

Last edited:

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
خخخخخخخخخخخخخ
00993321.jpg

بالا