مصاحبه فن خال:
” مثل بازی با وستهام نیمه اول خوبی بود .موقعیت های زیادی خلق کردیم ولی از بین آن ها فقط یک گل زدیم و بعد یک پنالتی به حریف دادیم . اورتون تا دقیقه اخر نیمه اول موقعیتی نداشت ولی خوشبختانه دخیا پنالتی را گرفت . من فکر می کردم که نیمه دوم برای ما اسانتر باشد چون حریف می خواست حمله کند و ما می توانستیم توپ را نگه داریم و گل بزنیم ولی اینطور نشد . تغییراتی دادم تا به سازماندهی مان کمک کنم ولی علی رغم این تغییرات حریف در 15 دقیقه پایانی بهتر کار کرد .
دخیا امروز فوق العاده بود . وقتی بازیکنان زیادی در محوطه جریمه قرار دارند کار دروازه بان سخت می شود . رفلکس هایش خیلی خوب بود . از نمایشش بسیار راضی هستم .امیدوارم این نمایش اعتماد بنفسش را بیشتر کند .
فالکائو به این گل نیاز داشت . من با او صحبت کردم و گفتم که دارد بیش از حد تلاش می کند . او بازیکنی است که در هر بازی گل می زند . حالا نخستین گلش را زد و اوضاعش بعد بازی های ملی بهتر می شود .
در کنفرانس هایم گفتم که دی ماریا یک بازیکنی است که اهل کار تیمی می باشد . وقتی گل می زنید و پاس گل هم می دهید دیگر می شود چه توقعی از یک بازیکن داشت ؟ ولی با این حال هنوز هم می تواند بهتر از این بشود . ما وقتی توپ را نداریم باید تعادل را به تیم بیاوریم و بدنبال راه حلی برای این هستیم . دی ماریا دارد تا حدی در این مورد به ما کمک می کند . دارد در زمینه کارهای تدافعی تلاش می کند ولی با این حال تعادلی که در نیمه دوم به نمایش گذاشتیم باید بهتر شود . وقتی توپ را داریم باید ان را نگه داریم ولی این کار را نکردیم . برای همین نیمه دوم برای هوادارها، بازیکن ها و البته مربی سخت بود .
بعد بازی به شاگردانم گفتم که ما خیلی خوب بازی نمی کنیم ولی الان در جدول چهارم هستیم اگر خوب کار کنیم چه اتفاقی می افتد ؟
کمی عجیب است که هر بار نیمه اول خوبی داریم ولی در نیمه بعد نمی توانیم ان نمایش را تکرار کنیم . باید نمایش نیمه اول را در کل 90 دقیقه ارائه کنیم . هفته پیش هم در نیمه دوم افت کردیم . شاید ده نفره شدن یکی از دلایل ان باشد ولی به بازیکن هایم گفتم که بازی کردن با ده نفر مقابل یازده نفر نباید یک بهانه باشد چون اتفاقا وقتی ده نفره هستید جمع شدن و حفظ سازماندهی اسانتر است .”