• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در رده ی موقت چهارم باقی موندیم لامصب چقدر هم امتیازات نزدیکه با تیم 15 جدول فقط 3 امتیاز اختلاف داریم!
دلیل اصلی دیگه ای هم داره، نزدیک بودن تیمها در PL ...
که در لیگهای دیگه همچین چیزی وجود نداره، واسه همین هستش که PL جذابترین و زیباترین لیگ هستش...

MANUTD77

Registered User
لایک‌ها
658
دلیل اصلی دیگه ای هم داره، نزدیک بودن تیمها در PL ...
که در لیگهای دیگه همچین چیزی وجود نداره، واسه همین هستش که PL جذابترین و زیباترین لیگ هستش...
دوست من ازنیم فصل دوم هرفصل 5تیم اول فاصلشون با پایینی ها زیاد میشه ...لیگ انگلیس باکیفیت ترین لیگ هست اما واسه فاصله هنوز زوده...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام بچه ها
های لایت دیدم
دیماریا شده قلب تپنده تیم
چندتا گل زده برامون تاحالا؟
بوی اقای گلی تیمو می ده
دخیا عالی بود. قشنگ از صورتش معلومه ساپورت روحی روانی بشه عالی کار می کنه. بچس هنوز ولی مطمئنا عالی میشه. سه فصلی هست فکر کنم روش سرمایه گذاری کردیم. مطمئناً سال ها راحتیم.

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
گویا شاو دوباره از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده!
یعنی از همه نظر بد شانسیم! از داوری گرفته تا مصدومیت های بی شمار و پی در پی!

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مصاحبه فن خال:
” مثل بازی با وستهام نیمه اول خوبی بود .موقعیت های زیادی خلق کردیم ولی از بین آن ها فقط یک گل زدیم و بعد یک پنالتی به حریف دادیم . اورتون تا دقیقه اخر نیمه اول موقعیتی نداشت ولی خوشبختانه دخیا پنالتی را گرفت . من فکر می کردم که نیمه دوم برای ما اسانتر باشد چون حریف می خواست حمله کند و ما می توانستیم توپ را نگه داریم و گل بزنیم ولی اینطور نشد . تغییراتی دادم تا به سازماندهی مان کمک کنم ولی علی رغم این تغییرات حریف در 15 دقیقه پایانی بهتر کار کرد .

دخیا امروز فوق العاده بود . وقتی بازیکنان زیادی در محوطه جریمه قرار دارند کار دروازه بان سخت می شود . رفلکس هایش خیلی خوب بود . از نمایشش بسیار راضی هستم .امیدوارم این نمایش اعتماد بنفسش را بیشتر کند .

فالکائو به این گل نیاز داشت . من با او صحبت کردم و گفتم که دارد بیش از حد تلاش می کند . او بازیکنی است که در هر بازی گل می زند . حالا نخستین گلش را زد و اوضاعش بعد بازی های ملی بهتر می شود .

در کنفرانس هایم گفتم که دی ماریا یک بازیکنی است که اهل کار تیمی می باشد . وقتی گل می زنید و پاس گل هم می دهید دیگر می شود چه توقعی از یک بازیکن داشت ؟ ولی با این حال هنوز هم می تواند بهتر از این بشود . ما وقتی توپ را نداریم باید تعادل را به تیم بیاوریم و بدنبال راه حلی برای این هستیم . دی ماریا دارد تا حدی در این مورد به ما کمک می کند . دارد در زمینه کارهای تدافعی تلاش می کند ولی با این حال تعادلی که در نیمه دوم به نمایش گذاشتیم باید بهتر شود . وقتی توپ را داریم باید ان را نگه داریم ولی این کار را نکردیم . برای همین نیمه دوم برای هوادارها، بازیکن ها و البته مربی سخت بود .

بعد بازی به شاگردانم گفتم که ما خیلی خوب بازی نمی کنیم ولی الان در جدول چهارم هستیم اگر خوب کار کنیم چه اتفاقی می افتد ؟

کمی عجیب است که هر بار نیمه اول خوبی داریم ولی در نیمه بعد نمی توانیم ان نمایش را تکرار کنیم . باید نمایش نیمه اول را در کل 90 دقیقه ارائه کنیم . هفته پیش هم در نیمه دوم افت کردیم . شاید ده نفره شدن یکی از دلایل ان باشد ولی به بازیکن هایم گفتم که بازی کردن با ده نفر مقابل یازده نفر نباید یک بهانه باشد چون اتفاقا وقتی ده نفره هستید جمع شدن و حفظ سازماندهی اسانتر است .”

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تبريک ميگم
به سختي برديم
ارزش پنالتي اي که دخيا گرفت اينجا معلوم ميشه که بينز تمام پنالتي هاي قبلي خودش رو گل کرده بوده و 14 تا پنالتي پشت سر هم گل کرده بوده

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
حالا که دیگه تبریکات تموم شد بیاید نظر بدین ببینیم این مشکل خط دفاعی رو چجوری میشه حل کرد واقعا؟! ببینید الان دفاع های ما نبردهای تن به تن رو تقریبا خوب انجام میدن،تو کار گروهی با هم ضعیف هستن بیشتر،این مشکل رو چجوری باید حل کرد؟آیا گذر زمان و در کنار هم بازی کردن هماهنگشون میکنه؟یا باید یه فکر دیگه ای برداشت؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حالا که دیگه تبریکات تموم شد بیاید نظر بدین ببینیم این مشکل خط دفاعی رو چجوری میشه حل کرد واقعا؟! ببینید الان دفاع های ما نبردهای تن به تن رو تقریبا خوب انجام میدن،تو کار گروهی با هم ضعیف هستن بیشتر،این مشکل رو چجوری باید حل کرد؟آیا گذر زمان و در کنار هم بازی کردن هماهنگشون میکنه؟یا باید یه فکر دیگه ای برداشت؟
دقیقاً گذر زمان و تجربه بازی کنار هم لازمه، فعلاً که مصدوم داریم، ولی با اومدن جونز باید از بین بقیه یه نفر انتخاب شه و 2 تا سنتربکمون ثابت شن.
یکی از علل اصلی ناهماهنگی اینه که ناچار بودیم هربازی عوض کنیم این دو نفر (یا سه نفر اوایل فصل) واسه همین مچ نمیشن با هم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دقیقاً گذر زمان و تجربه بازی کنار هم لازمه، فعلاً که مصدوم داریم، ولی با اومدن جونز باید از بین بقیه یه نفر انتخاب شه و 2 تا سنتربکمون ثابت شن.
یکی از علل اصلی ناهماهنگی اینه که ناچار بودیم هربازی عوض کنیم این دو نفر (یا سه نفر اوایل فصل) واسه همین مچ نمیشن با هم.
کاملا موافقم...:general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601:
کاشکی این مصدومیتها به تیم اجازه نفس کشیدن بده...
الان فرصت داریم هنوز، که بتونیم تیم رو جمع کنیم، وقتی تو هیج جامی غیر از PL نیستیم باز هم خودش یه خوبی هستش...
واسه ما این فرصت خوبی هست که بتونیم یک تیم رو از پایه بسازیم، مخصوصا دفاع ها که اگه جوون باشن میتونن واسه چندین سال تیم رو بیمه کنن...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ساعت بازی رو فراموش کرده بودم و اشتباها به دخترم قول داده بودم که ببرمش بیرون. خوشبختانه تا برگشت به خونه، اصلا یادم نبود که ساعت بازی کی هست وگرنه تمام روز خوبی که داشتیم خراب می‌شد (چون نمی‌تونستم زیر قولم بزنم) فقط می‌بایست حرص بخوردم و حیف می‌شد.
وقتی برگشتم خونه و تلویزیون رو روشن کردم دیدم دقیقه 80 بازیه!!!! ناگفته پیداست که خشکم زد، همونطور وایستاده بازی رو نگاه کردم. ما جلو بودیم و اورتون بود و دخئا. چند دقیقه که گذشت دیدم دستم بشدت درد گرفته، نگاه کردم دیدم تقریبا کنترل تلویزیون رو دارم له می کنم!

تبریک تبریک تبریک. دخئا چیکار کرد! من بیش از واکنش‌هاش، مبهوتم که اون اصلا چطور دو تا شوت آخری رو دید. اصلا جای دیدن نداشت چه برسه به واکنش. بازم تبریک

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
احتمالا اینی که میگه "بسیچ" همون "بشیچ" نیست؟
کی واسه اینا ترجمه میکنه؟
یه گزارشگر احتمالا به یه زبانی نباید تسلط داشته باشه؟؟؟؟؟
ما فعلا از گزارشگران محترم می‌خواهیم که کمی، تنها کمی به زبان فارسی تسلط داشته باشن، بقیه‌اش پیشکش ;)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
مصاحبه فن خال:
بعد بازی به شاگردانم گفتم که ما خیلی خوب بازی نمی کنیم ولی الان در جدول چهارم هستیم اگر خوب کار کنیم چه اتفاقی می افتد ؟
چه جملهء قشنک و باحالی :general601:

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
مصاحبه دیماریا با MUTV :
"ترک یک باشگاه بزرگ مانند رئال مادرید و آمدن به یک تیم بزرگ دیگر مثل منچستر یونایتد باعث می شود شما پیشرفت کنید و به شما در این راه کمک می کند. انتقال من یک لحظه بسیار مهم بود و من در این جا بسیار خوشحال هستم.
هر روز که می گذرد احساس می کنم که فصل آرامی خواهم داشت و به خوبی این فصل را پشت سر می گذارم. من یک خانواده دارم و آن ها در این شهر بسیار خوشحال هستند.

از روزی که من به منچستر آمدم مردم استقبال گرمی به عمل آورده اند، در درون زمین هر جا که می روم، پشت ضربه کرنر یا ضربات ایستگاهی مرا مورد تشویق قرار می دهند. من در طول بازی احساس می کنم که همه آن ها درست پشت من هستند و شما با این وجود احساس شادی می کنید. همه چیز امیدوار کننده است و من برای سال های طولانی به منچستر آمده ام."

بالا