• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آقا اینقدر این مزدوک بیچاره رو فحش ندین،آدم شریفی هست! البته نه در شغل خودش که گزارشگریه،تو یه شغل دیگه ;) :D

تا وقتی که گل رو نخورده بودیم خوب بودیم،بعد گل هم که معروفه میگن:"مورینیو از خدا چی میخواد؟فقط یه گل که جلو بیفته" ،پر کردن زمین از هافبک دفاعی و دفاع،کاری که مورینیو توش تخصص داره!

با این حال روز خوب دی ماریا،ماتا و رابین نبود وگرنه این چلسی که همه ازش غولی ساخته بودن رو خیلی راحت می شد برد،حیف شد واقعا

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
فن خال به والدز اجازه داده بیاد تو تمرینات یونایتد شرکت کنه و از کادر پزشکی تیم برای بهبودیش استفاده کنه. بغل والدز مک نیر هستش. اون بازیکن کناریش کی هست؟
استاد اوانز

Apple lob

Registered User
لایک‌ها
4,389
مورینیو رو من تو مربیگری خیلی قبول دارم ولی این هم فوتبال قشنگی نیست
دفاع اتوبوسی و خطی رو میتونید رو گل منچستر ببینید ولی بازم جواب نداد
بازی با سیتی به نظرم بهتره سیتی هم وضع خوبی نداره

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب!
مساوی شد بازی.
توی 90 دقیقه انصافاً بهتر بودیم، موقعیت های بیشتری ایجاد کردیم و با کمی دقت میتونستیم ببریم بازی رو! ولی همینکه با این چلسی نباختیم خوشحالم.
تیمی که ادعای قوی ترین تیم لیگ رو نیازی نیست با یه گل دو تا عافبک دفاعی بیاره، همینجوری هی خطا کنن بازیکناش و وقت تلف کردنشون مثل عربا باشه.
زور داشت باختن به همچین تیمی!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اين قضيه بيل واقعا جديه ؟
اگه اين جورى باشه ،،،
واقعا از فن خال ناميد ميشم
آقا امیر خبرگزاریهایی که این خبر رو کار کردن در شایعه سازی استادن. از طرفی اگه به من باشه خرید ایسکو رو به بیب ترجیح میدم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من پستامو خورد خورد میگم جبران شه در طول بازی پست ندادم :D
دفاع:
اسمالینگ بی شک بهترین دفاعمون بود و با اینکه اشتباه داشت ولی باتجربه تر عمل کرد و تو خیلی صحنه ها جمع کرد تیمو
روخو: پتانسیل داره ولی هنوز خیلی بی تجربس! اون صحنه اول بازی که هد زد بعدش به جای اینکه بره دروگبا رو بگیره رفت سمت اسمالینگ پاک نمیشه از ذهنم!
رافائل: تو حمله خیلی خوب بود، وسط زمین هم زیاد توپ گیری کرد، البته ناگفته نباد در مقابل آزار بازی میکرد که یکی از تکنیکی ترین وینگر های لیگه! من راضیم از عملکردش.
شاو: نیمه اول خوب نبود، نیمه دوم بهتر شد، هنوز جا کار داره تا ثابت کنه ارزش گرونترین دفاع چپ دنیا بودن رو داره!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
آخر بازی گیگزی اومده بود کنار زمین تیم بیشتر حمله میکرد بنظرم. البته تعویضهای دفاعی چلسی هم باعث شد این تیم عقب بکشه ولی حضور مربی کنار زمین بعضی وقتها خوبه ها. فن خال که همش یادداشت میکنه تا بعدا به حساب بازیکنهای بد برسه :D لااقل گیگزی گاهی وقتها بیاد کنار زمین سشوار رو روشن کنه.
راستی اون شادی بعد از گل رابین هم واقعا توپ بود، حال کردم :D

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
میدفیلد:D
عدنان: یه نکته خیییلی مثبت تو این بازیش این بود که اعتماد به نفسش برگشته بود، تو بازی قبل اگه یادتون باشه اصلاً رو به جلو حرکت نمیکرد، فقط توپو نگه میداشت و آخرش یا لو میداد یا پاس به عقب! ولی این بازی راحت تر بود و هرچند یه سری توپارو خراب کرد ولی در کل ترجیح میدم عدنانو یه بازیکن فانتزی که میتونه دفاع رو به بریزه ببینم، نه یا وینگر معمولی!
ماتا: خوب نبود :|
دی ماریا: نیمه اول افتضاح بود، نیمه دوم بهتر شد ولی در کل امروز اصلاً روزش نبود.
بلیند: مثل همیشه پشت پرده مؤثر بود، فقط مقربان میتونن تأثیرشو ببینن:D
فلیینی: به نظر من بهترین هافبکمون بود! خیلی خوب توپ گیری میکرد، واقعاً اذیت کرد ماتیچ و فابرگاس رو، توی حمله هم خوب شرکت میکرد.
در کل به نظرم تو این دو تا بازی یه جنبه دیگه از خودشو نشون داده که میشه بهش امیدوار بود!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حمله:
رابین: امیدوارم گلی که زد باعث شه اعتماد به نفسش توئ گل زنی برگرده! دو تا تک به تکی که خراب کرد اولیش رو محال بود تو روز خوبش خراب کنه و دومی هم اگه پاس میداد خیلی احتمال گل بود.
جیمی: خوبه آقا خوشگله دوسش دارم :D

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
حمله:
رابین: امیدوارم گلی که زد باعث شه اعتماد به نفسش توئ گل زنی برگرده! دو تا تک به تکی که خراب کرد اولیش رو محال بود تو روز خوبش خراب کنه و دومی هم اگه پاس میداد خیلی احتمال گل بود.
جیمی: خوبه آقا خوشگله دوسش دارم :D
اصلان خطرناک شدی :دی یادم باشه اگر رفتیم بازی رو با هم ببینیم کنارت نشینم:دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دوستان همه نظراتشون رو گفتن، و تقریبا همه با هم هم عقیده هستن که تیم بد نبود و بهتر از این هم میتونست نتیجه بگیره!!!
خوب من فقط به یک نکته واقعا مهم و حیاتی اشاره کنم:
کمبود بازیکن راست پا در نیمه جلوی زمین هستش...
آقا کلا تو این بازی ما 3 تا راست پا داشتیم که اسمالینگ و رافائل دفاع بودن و فلینی هم تو تنها موقعیتی که میتونست از پای راستش استفاده کنه، ثابت کرد که اونقدر هم قوی نیست تو این کار...
تو کل بازی دقت کنید که بازیکنهامون چقدر میخواستن که توپ رو بیارن روی پای تخصصیشون و ضربه بزنن، هم در کناره ها و هم پشت محوطه حریف که واقعا یک معضل هستش این قضیه...
نبود رونی و هررا خیلی میتونه به تیم ضربه بزنه...
کلا در کناره ها اصلا هماهنگ نیستیم و رافائل با یانوزای و شاو با دیماریا با اینکه بهتر شدن نسبت به وقتی که یانوزای در سمت چپ بود و دیماریا در سمت راست، ولی واقعا خیلی بیشتر از اینها باید بتونن نفوذ کنن...
کلا چلسی دفاع میکرد و بازیکنهای ما هم اونقدر خلاقیت نداشتن تو زمین...
ماتا هم که باید بگم که تو ژانویه بفروشن بره بهتر هستش(چون الان واسش خوب پول میدن)...
فلینی واقعا به تیم کمک کرد تو خیلی از صحنه ها و نشون داد به درد تیم میخوره...
بلیند هم خوب بود، با اینکه نتونست آنچنان بازیسازی بکنه(که دلیلش هم بازی بسته چلسی بود)
اسمالینگ خوب بود و روخو چند اشتباه بد داشت که مهمترینش رو دخیا در اورد...
دخیا عالی بود...
رافائل هم واقعا باید تکلیف خودش رو مشخص کنه که چه سبکی میخواد بازی کنه، وینگ بک یا وینگر، چون معمولا تو برگشت ها جا میمونه...
فنپرسی احتیاج به موقعیت داره تا بتونه از این وضعیت فشار خارج بشه(مثل فالکائو) و مشکل اینجاست که ما داریم تو همه بازیها گل میخوریم ابتدا و مجبور میشیم روبروی همه تیمهایی بازی کنیم که فقط برای دفاع کردن از گل عجیبی که زدن از روی اشتباهات دفاعیمون...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بالا