2 تا بازی هست فلاینی داره به داد تیم میرسه. من بهش امیدوام. درسته کنده اما امروز هم چندین و چند بار توپ گیری کرد و روی گل هم که نقش اول بود.
موافقمفن پرسی کاملا خودشو تخلیه کرد!
این 1 امتیاز زیاد به کارمون نمیاد ولی همین که به چلسی نباختیم خودش کافیه ولی با کمی دقت می تونستیم بازی رو ببریم
چلسی تقریبا هم سطح ما بود
فرق بارسا و منچستر مهم نیس مهم فرق لا لیگا و لیگ برتره. تو لالیگا کلا سه تا تیم دارن واسه جام می جنگن.دوستان فرق منچستر با بارسلونا الان تو چيه ؟
خو اونام يه ساله جام نگرفتن'
دوتا سرمربيم عوض كردن ،،،
تيم ه خو بالا پايين داره تازه من نظرم اينه كه سهميه ميگيرن ،،،
واقعا نیمه دوم حرف خاصی نداشتیم. البته چلسی هم خیلی صاحب بازی نبود و روی اون کرنر و اشتباه اقای رافائل و فان پرسی گل خوردیم.
من الان واقعا برام سواله که چرا فان پرسی باید 90 دقیقه بازی کنه ؟
چرا رافائل باید تو بازیهای حساس گند بزنه به تیم ؟ و باز هم بازی کنه
چرا با وجود مهره های خوب در خط میانه و حمله تیم سر در گم بازی میکنه.
تا کی باید صبر کرد تا این تیم به اون امادگی ارمانی برسه
به هر حال امشب هم تمام شد و بازی رو هم باختیم اونم در خونه
آخه میلاد جان رابین دو سال پیش رو یادت بیار، خیلی نادر بود تک به تک خراب کنه. رابین واقعا افت کرده، امیدوارم این گل باعث بشه روحیش رو بدست بیاره و دوباره بشه همون قاتل شیک پوش همیشگی.هیچکس به اندازه مزدک عقده ای از این گل ناراحت نشد...
فکر میکنم فنپرسی بازی ضعیف و مقصر بودن روی گل رو با این گل جبران کرد...
واقعا باید گفت که موقعیت آنچنانی هم براش ایجاد نکردن و اون تک به تکش رو هم خراب کرد...
موافقم. ما یک دفاع راست خوب و مطمئن هم میخوایم. رافائل واقعا تو دفاع مطمئن نیست. کولمن خیلی خوبه و یجورایی در دسترس. کاش فن خال به سیدو جانکو هم اعتماد میکرد و چند بازی بهش بازی میداد شاید خوب از کار در میومد.خداکنه نیم فصل این رافائل رو رد کنن بره
الان تنها چیزی که بهش نیاز نداریم همین بشره! یه بلیط براش بگیرید از همون راهی که اومده برگرده! همین دخیای خودمون رو بتونیم نگه داریم کافیه
فن خال به والدز اجازه داده بیاد تو تمرینات یونایتد شرکت کنه و از کادر پزشکی تیم برای بهبودیش استفاده کنه. بغل والدز مک نیر هستش. اون بازیکن کناریش کی هست؟
آخه میلاد جان رابین دو سال پیش رو یادت بیار، خیلی نادر بود تک به تک خراب کنه. رابین واقعا افت کرده، امیدوارم این گل باعث بشه روحیش رو بدست بیاره و دوباره بشه همون قاتل شیک پوش همیشگی.