• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
منچستری ها نباید ناامید بشید تیم داره پیشرفت میکنه رفته رفته نیمه دوم منچستر واقعا خوب بازی کرد. حداقل مثل سال پیش 3 تا از سیتی نخوردید اونم تو خونه خودتون اونم یازده نفره.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه نکته مهم:
پیگرینی چقد مربی ضعیقیه؟!!!
جلو تیم 10 نفره یونایتد، با اون وضع دفاعی که ما داشتیم، مهاجم نوکش رو کشید بیرون هافبک دفاعی اورد تو، انقد آدم ترسو؟!!!
باور کن اگه تو شرایط مشابه مربی ما همچین کاری میکرد خیلی راحت بحش میدادم بهش :D
راستش سیتی هم وضعیت خیلی جالبی نداشته این فصل و تمرکزی که کردن رو CL واسشون جواب نداده...
واسه همین پیگرینی اینقدر ترسو بود، توجه کن اصلان جان که این کاری که کرد بعد از اون موقعیت فنپرسی و رونی و فلینی بود و اگه من هم بودم و اینجور تیمم بازی میکرد، حتما به دفاع تیمم میرسیدم...
1 گل اختلاف خیلی شکننده هستش...
باید ببینیم که این تیم در دفاع چقدر طول میکشه که هماهنگ بشه...
مشکل اینجاست که ما اونقدر روی دفاع زوم کردیم که حمله رو فراموش کردیم...
این خط حمله هم خیلی ضعیف داره بازی میکنه...
فنپرسی خیلی خیلی ضعیف شده و هافبکها هم نمیتونن موقعیت سازی زیادی انجام بدن...
حالا نمیدونم چرا ماتا نبود ولی هررا مصدوم بود و باید بگم که بازیسازی تیممون رو هررا تا الان انجام داده بود که تو این چند بازی نبودش واقعا مشخص هستش...
درسته فلینی و بلیند خوب کار کردن ولی بازیسازی انجام ندادن تقریبا...
باید ببینیم که استروتمن میتونه خلاقیت رو به تیم برگردونه...
رونی امشب یه جوری تیم رو تونست به جلو ببره که امیدوارم کرد...
کاشکی این مصدومیتها به تیم یه نفس بده، خبر روخو رو بجویید دوستان...
دوستان باید این رو هم در نظر بگیرن که نتیجه بدی نگرفتیم ما نسبت به چند بازی قبلیمون روبروی سیتی...
به دوستان بر نخوره ولی ما با رئیس هم جلوی سیتی یه نتیجه باخت 1-6 و اگه اشتباه نکنم 1-4 داشتیم...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
راستش سیتی هم وضعیت خیلی جالبی نداشته این فصل و تمرکزی که کردن رو CL واسشون جواب نداده...
واسه همین پیگرینی اینقدر ترسو بود، توجه کن اصلان جان که این کاری که کرد بعد از اون موقعیت فنپرسی و رونی و فلینی بود و اگه من هم بودم و اینجور تیمم بازی میکرد، حتما به دفاع تیمم میرسیدم...
1 گل اختلاف خیلی شکننده هستش...
باید ببینیم که این تیم در دفاع چقدر طول میکشه که هماهنگ بشه...
مشکل اینجاست که ما اونقدر روی دفاع زوم کردیم که حمله رو فراموش کردیم...
این خط حمله هم خیلی ضعیف داره بازی میکنه...
فنپرسی خیلی خیلی ضعیف شده و هافبکها هم نمیتونن موقعیت سازی زیادی انجام بدن...
حالا نمیدونم چرا ماتا نبود ولی هررا مصدوم بود و باید بگم که بازیسازی تیممون رو هررا تا الان انجام داده بود که تو این چند بازی نبودش واقعا مشخص هستش...
درسته فلینی و بلیند خوب کار کردن ولی بازیسازی انجام ندادن تقریبا...
باید ببینیم که استروتمن میتونه خلاقیت رو به تیم برگردونه...
رونی امشب یه جوری تیم رو تونست به جلو ببره که امیدوارم کرد...
کاشکی این مصدومیتها به تیم یه نفس بده، خبر روخو رو بجویید دوستان...
دوستان باید این رو هم در نظر بگیرن که نتیجه بدی نگرفتیم ما نسبت به چند بازی قبلیمون روبروی سیتی...
به دوستان بر نخوره ولی ما با رئیس هم جلوی سیتی یه نتیجه باخت 1-6 و اگه اشتباه نکنم 1-4 داشتیم...
حرفات درباره تیم خودمونو تقریباً قبول دارم.
ولی ببین این بازی فراتر از یه بازی مهمه، دربیه!
معنی نداره ترسو بازی کردن توی دربی تو زمین خودت جلوی هوادارای خودت روبروی یه تیم ده نفره!
با باقی حرفات موافقم تا آخرش که گفتی نتیجه بد نبود، خیلی هم بد بود!
این سیتی اون سیتی نیست که 6 تا زد بهمون! 2 تا بازی باخته بودن پشت هم، ما بد بودیم ولی اونا هم خیلی خوب نبودن، واسه همین باختن بهشون اصلاً نتیجه خوبی نیست!
با چلسی به زور مساوی کردیم، به سیتی باخیم.
این تیم چجوری میخواد تو سه تا باشه؟!

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
اینم یه باخت دیگه
این تیم یا جای منه یا جای فنخال

کوبانی تنها نیست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تاپیک خیلی خلوت هستش!!!
شاید دلیلش این ایام باشه که به همتون تسلیت میگم...
حالا واسه اینکه یه جونی به این تاپیک بدیم، میگم که تیم افتاده دنبال انزو پرز هافبک بنفیکا و میخواد ژانویه به تیم اضافش کنه که میشه گفت دقیقا سبک بازی هررا رو داره و فقط سرعت بالاتری داره، زیاد درگیر نیست و احتمالا فقط میخواد سمت راست رو پر کنه واسه تیم...
من یکی که خریدش رو با کلاوس 30 میلیون اشتباه میدونم...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تاپیک خیلی خلوت هستش!!!
شاید دلیلش این ایام باشه که به همتون تسلیت میگم...
حالا واسه اینکه یه جونی به این تاپیک بدیم، میگم که تیم افتاده دنبال انزو پرز هافبک بنفیکا و میخواد ژانویه به تیم اضافش کنه که میشه گفت دقیقا سبک بازی هررا رو داره و فقط سرعت بالاتری داره، زیاد درگیر نیست و احتمالا فقط میخواد سمت راست رو پر کنه واسه تیم...
من یکی که خریدش رو با کلاوس 30 میلیون اشتباه میدونم...
اتفاقا میلاد من خیلی دوسش دارم این پسر رو
بعد از مصدومیت دیماریا در جامجهانی به ترکیب ارژانتین اضافه شد.
درگیرِ، مقداری کند هستش. اما باهوشه و حرکات اضافه نداره، کاملا در خدمت تیم، فیزیکی، شوت زن و با روحیه. یجورایی من رو یاد ریکلمه انداخت اما اون تکنیک و ابتکار رو نداره ولی توی بازی هایی که برای آرژانتین بازی کرد خیلی خوشم اومد ازش.
بنظرم بدردتون میخوره. اون عنصر آرامش بخش در مرکز زمین میتونه باشه که شما ندارید.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اتفاقا میلاد من خیلی دوسش دارم این پسر رو
بعد از مصدومیت دیماریا در جامجهانی به ترکیب ارژانتین اضافه شد.
درگیرِ، مقداری کند هستش. اما باهوشه و حرکات اضافه نداره، کاملا در خدمت تیم، فیزیکی، شوت زن و با روحیه. یجورایی من رو یاد ریکلمه انداخت اما اون تکنیک و ابتکار رو نداره ولی توی بازی هایی که برای آرژانتین بازی کرد خیلی خوشم اومد ازش.
بنظرم بدردتون میخوره. اون عنصر آرامش بخش در مرکز زمین میتونه باشه که شما ندارید.
فکر میکنم هررا این کار رو میتونه انجام بده به خوبی...
مشکل نبود بازیساز باهوش هستش که در حال حاضر وجود نداره...
مودریچ و ژابی آلونسو تقریبا بهترین ها هستن، الان فوتبال داره به سمتی میره که دیگه احتیاج به بازیکن باهوش نداشته باشن و بازیها خیلی زشت شده، چون همه فقط منتظر اشتباه تیم حریف هستن، به فکر موقعیت ساختن از روی هوش و بار فنی بازیکنهاشون نیستن دیگه...
فوتبال از زیبایی هاش کم شده...
دیگه رونالدینیو و زیدانی وجود نداره که بتونه فوتبال رو زیبا کنه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه آمار از عملکرد ونگال و مویس گذاشتن در 10 بازی اول فصلشون که خیلی جالبه:
untitled.jpg
خوب مشخصه که آمار مویس بهتر هستش ولی میشه تشخیص داد که تیم آمار دفاعی ضعیفی داشته و ضربات مهاجمها هم ضعیف بوده...
البته این رو هم باید گفت که آمار مویس در ابتدا قابل تحملتر بود و در ادامه خیلی بدتر شد...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بحث این آمارها تا حدودی نگران کننده هست. ولی علت اینکه من به ون حال اعتماد دارم اینه که مربیه بزرگیه و امتحانشو پس داده. مویس هیچ تجربه ای نداشت در این لول و علت اینکه همه نگران بودیم و نهایتا اخراج شد هم همین بود.
اما ون حال مهمترین نقطه قوتش سابقه خوبشه که باعث میشه علیرغم نتایج ضعیف اعتمادم رو بهش از دست ندم

Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
متاسفانه روی عملکرد ونگال هم نمیشه نمره ای داد فعلا، تغییرات تیم زیاد بوده و مصدومیتها هم وحشتناک بوده، آخه موندم چطور میشه اینقدر این تیم مصدوم داشته باشه!!!
روخو کتفش مشکل پیدا کرد سر یک تکل!!!
تو بازی اول فصل 2تا بازیکن مصدوم شدن که تا حالا برنگشتن، دفاع ها با اینکه افتضاح هستن ولی نشده حتی یک ترکیب رو تو دوتا بازی داشته باشیم، هررا دندش شکسته کریک فلج شده بود و بعداز 3 ماه به تیم رسید، استاد اندرسون و اسطوره یانگ و فلچر کجان؟
جونز دوباره مصدوم شده؟؟؟
فالکائو هم که نیومده مصدوم شد، شاو هم الان 3 بازی هستش که داره واسه تیم بازی میکنه بعد از 2 ماه مصدومیت...
بلکت کجاست(اگه مصدوم هستش که خوشحالم;))
اوانز هم نیستش؟؟
دیگه کی مصدومه؟
راستی دوستان خبری از نانی ندارن؟ میگن که دوباره Revive شده!!! درسته؟ شاید بتونه مشکل سمت راست رو حل کنه....
فعلا بزرگترین مشکل ما مصدومیت هستش!!!
فکر میکنم که تا نیم فصل نمیشه در مورد مربی و عملکردش صحبتی کرد...

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یه آمار از عملکرد ونگال و مویس گذاشتن در 10 بازی اول فصلشون که خیلی جالبه:
مشاهده پیوست 699265
خوب مشخصه که آمار مویس بهتر هستش ولی میشه تشخیص داد که تیم آمار دفاعی ضعیفی داشته و ضربات مهاجمها هم ضعیف بوده...
البته این رو هم باید گفت که آمار مویس در ابتدا قابل تحملتر بود و در ادامه خیلی بدتر شد...

با اینکه تنها مدافع مویس تا آخرین لحظه من بودم ولی اصلا به این آمارها اعتقاد ندارم و اصلا نمیشه مقایسه کرد.
فصل برای ما از بازی چهارم شروع شد. تا قبل از اون هم تعدادی از خرید و فروش ها انجام نشده بود و هم 2-5-3 بازی می کردیم. از بازی با QPR تازه فصل شروع شد، البته متاسفانه.
با اینکه امتیازهایی که جمع کردیم کمه ولی مطمئنم روند مثبتی رو داریم طی می کنیم. لازمه که چند بازی رو پشت سر هم ببریم. کریستال پالاس - آرسنال - هال سیتی. هر 3 رو میتونیم ببریم.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلام دوستان،بازی رو ندیدم متاسفانه،فقط طی اخباری که تو این یه ساعته خوندم،حضرت "اسمال لنگ" گند زده و همون نیمه اول اخراج شده!!! روخو هم مصدوم شده مثل اینکه.معلوم نشده چند وقت دوره از میادین؟

هایلایت ها رو میرم از سایت @hamedovic5405 می گیرم میبینم و بعد نظر میدم،اما اصلا با نتیجه و طرز بازی تیم کار ندارم! فن خال باید بدونه که در بدترین حالت،این تیم باید چهارم رو بشه حداقل،تا فصل آینده تو cl حضور داشته باشیم،کفِ کف خواسته هوادارا این هست،اگه مشکل ناهماهنگی بازیکن هاست پس دیگه کی باید این مشکل حل بشه،امتیازها رو داریم مفت و مسلم از دست میدیم و یه دفعه به خودمون میایم و میبینیم که تو هفته آخر هستیم و داریم حسرت میخوریم که اگه تو فلان بازی یه مساوی هم گرفته بودیم الان وضعمون بهتر از این بود!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام دوستان،بازی رو ندیدم متاسفانه،فقط طی اخباری که تو این یه ساعته خوندم،حضرت "اسمال لنگ" گند زده و همون نیمه اول اخراج شده!!! روخو هم مصدوم شده مثل اینکه.معلوم نشده چند وقت دوره از میادین؟
هایلایت ها رو میرم از سایت @hamedovic5405 می گیرم میبینم و بعد نظر میدم،اما اصلا با نتیجه و طرز بازی تیم کار ندارم! فن خال باید بدونه که در بدترین حالت،این تیم باید چهارم رو بشه حداقل،تا فصل آینده تو cl حضور داشته باشیم،کفِ کف خواسته هوادارا این هست،اگه مشکل ناهماهنگی بازیکن هاست پس دیگه کی باید این مشکل حل بشه،امتیازها رو داریم مفت و مسلم از دست میدیم و یه دفعه به خودمون میایم و میبینیم که تو هفته آخر هستیم و داریم حسرت میخوریم که اگه تو فلان بازی یه مساوی هم گرفته بودیم الان وضعمون بهتر از این بود!
چه میشه کرد داریم از دست میدیم امتیازهارو...
جای جبران هنوز وجود داره...
هنوز 28 بازی دیگه مونده!!!!!!
اگه به تیممون اونقدر اطمینان داشتم، حتی میگفتم که هنوز میتونیم قهرمان هم بشیم ولی مطمئن هستم که تو CL فصل بعد هستیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
http://www.goal.com/en/news/7180/ga...alcao-manchester-united-unicef-15-years#photo
گالری عکس چند تا از بازیکنها و ون حال توی شام یونیسف
اشلی یانگ و زنش(شاید نباشه) سوژه ترین ها هستن!!!!! فیل و فنجون!!!!:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304:
فنپرسی چرا اینجوری می ایسته؟؟؟ همیشه یه دستش تو حالت عجیبی جلوتر قرار میگیره!!!

بالا