تبریک میگم. بازی خوبی فود
ایول با این طنز باحالاصلان من موندم چجوره موهاش رو رنگ کرده! احتمالا با پیستوله رنگ میپاشن به موهاش![]()
چه حرف عجیبی مهدی جان. اصولا تا الان مگه جز دری وری از استاد شنیدهای؟این علیفر چقدر دری وری میگه مرتب هم تکرارش می کنه ... استاد بازی رو گزارش کن
کلا استاد علیفر در دو کلمه خلاصه شده. و اگر یک بار گزارشی ازش شنیدید که این دو تا رو نگه، حتما حالش خرابه. به اورژانس زنگ بزنین که بیان ببرنش آی سی یو.یه چیزی برام جای سوال داره،این علیفر خانواده ای،دوستی،فامیلی یا آشنایی چیزی نداره که بهش بگن گزارشگریش تا چه حد گند هست؟!!!یعنی هیشکی از اطرافیانش بهش این موضوع رو گوشزد نمی کنن؟!!باور کنین این یارو و خیابانی و امثال اینا مشکلشون روانی هست،وگرنه مگه میشه یه آدم به این مرتبه از زندگی برسه و اینقدر داغون باشه؟
قیافش بعد از زدن گل عالی بود!
سیستم انعطاف پذیری داشت ون حال، 352 شروع کردیم ولی کریک (که تو لیست دفاع وسط بود) جلو میاد و خیلی خوب بازی سازی می کرد، نیمه دوم هم والنسیا رو که تعویض کرد اسمالینگ رفت سمت راست و 4 دفاعه شدیم.خوب خلاصه بازی رو دیدم، چیز خاصی جز دیدن گلها واسم نداشت...
البته باید بگم که ترکیب کریک و هررا واقعا جواب داده و کریک واقعا تحرک رو به خط میانی اورده بود...
ظاهرا 3-3-4 بازی کردیم(ترکیبی که خیلی دوست دارم) و از کنار حرکت خاصی نداشتیم...
من که امروز بازی رو ندیدم و طبعا گزارشش رو هم نشنیدم. اما میبینم که همونی هست که همیشه بوده! پس حالش خوبه و خود خودشه!!این علیفر یه جوری در مورد دفاع خطی حرف میزنه که انگار مخترع سیستم 3 5 2 خودش هست
خخخخخخخ
والا امیر جان منم اول که نرم افزار Fotmob رو چک کردم سیستم رو 352 زده بود و کریک جزو مدافعان میانی بود ولی وقتی بازی رو دیدم هیچ اثری از دفاع 3 نفره بشخصه ندیدم و کریک عملا داشت نقش هافبک دفاعی و جلوی مدافعان رو بازی میکرد. بنظرم یجورایی 442 بازی میکردیم و البته ماتا و فلاینی به خط حمله اضافه میشدن.یه سوال! MUTV فرمیشن تیم رو قبل بازی به صورت 3 دفاعه نشون داده ولی به نظرم اصلا اینطور نبود. کل بازی ما 4 دفاع داشتیم. درست میگم؟
تا بوده همین بوده نه فقط منچستر بلکه بقیه ی تیمهای لیگ برتروالا امیر جان منم اول که نرم افزار Fotmob رو چک کردم سیستم رو 352 زده بود و کریک جزو مدافعان میانی بود ولی وقتی بازی رو دیدم هیچ اثری از دفاع 3 نفره بشخصه ندیدم و کریک عملا داشت نقش هافبک دفاعی و جلوی مدافعان رو بازی میکرد. بنظرم یجورایی 442 بازی میکردیم و البته ماتا و فلاینی به خط حمله اضافه میشدن.
راستی رافائل هم به تمرینات گروهی برگشته مثل اینکه.
چندوقتیه زمزمه های رفتن دخیا بالا گرفته و اخیرا لوریس بهمون لینک شده و والدز هم که چند روز پیش گفتن قضیش منتفی شده، دوباره بهمون لینک شده!
بنظر من حیفه دخیا رو از دست بدیم چون داره کم کم به مرز پختگی میرسه و دوران تجربه اندوزیش واسه ما بود و حالا یه تیم دیگه میوه اش رو بچینه!!
آره. ولی عجیبه که 3-5-2 اعلام کردن.والا امیر جان منم اول که نرم افزار Fotmob رو چک کردم سیستم رو 352 زده بود و کریک جزو مدافعان میانی بود ولی وقتی بازی رو دیدم هیچ اثری از دفاع 3 نفره بشخصه ندیدم و کریک عملا داشت نقش هافبک دفاعی و جلوی مدافعان رو بازی میکرد. بنظرم یجورایی 442 بازی میکردیم و البته ماتا و فلاینی به خط حمله اضافه میشدن.
راستی رافائل هم به تمرینات گروهی برگشته مثل اینکه.
چندوقتیه زمزمه های رفتن دخیا بالا گرفته و اخیرا لوریس بهمون لینک شده و والدز هم که چند روز پیش گفتن قضیش منتفی شده، دوباره بهمون لینک شده!
بنظر من حیفه دخیا رو از دست بدیم چون داره کم کم به مرز پختگی میرسه و دوران تجربه اندوزیش واسه ما بود و حالا یه تیم دیگه میوه اش رو بچینه!! حتی اگه کلید معاوضه با بیل باشه. چون پست دروازه بان خیلی مهمه و دخیا هم یکی از بهترین و آینده دارترین دروازه بانهای حال حاضر دنیاست اونهم با 24 سال سن.