• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بعد از مدت ها از بازی تیم لذت بردم

میتونستیم 8-1 ببریم البته میتونستیم 2-2 بشیم که به لطف یون عزیز این اتفاق نیوفتاد:D

تبریک

Micahel Certu

Registered User
لایک‌ها
5,375
تا یکم رئال میاد یادش بره سیو های استثنایی دخیا رو دیوید دوباره یه سوپر سیو میکنه!:D
واقعا الان تازه به بار نشسته برامون
به جرات میگم که به شخصه برای من یه امنیت خاطره حضورش تو دروازه.
منم فکر نکنم یونایتد بفروشه دیوید رو مگر اینکه مثل کریس خودش دلش بخواد بره رئال که البته از اون جایی که تو اتلتیکو بوده احتمالش خیلی کمه دلش با رئال باشه!
I Hope

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها تبریک واسه خاطر 3 امتیاز
جز اون 2-3 دقیقه پایانی که قلبمون اومد دهنمون استوک موقعیت نداشت خیلی موقعیت خوب از دست دادیم خیلی! یعنی بازیی بود که حتی فلینی هم می تونست هتریک کنه!
در هر صورت امتیاز کامل بازی رو گرفتیم این مهمه باز تبریک به همه

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
تبریک
بنظرم ویلسون بجای دیماریا بازی کنه و رونی بره جاش بهترمیشه
خدایی اگه مصدوما برسن این تیم امید قهرمانی داره دیماریا هم بدن ب پاریس جرمن بجاش دخیارو حفظ کنن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یعنی چی که روی دخیا زوم کردن، یارو فحشهاشو اینجا خورده کجا بزاره بره تو همین تاپیک کلی فحش خورده فقط تا گنده شده....دی
آقا تبریک....شانس آوردیم ولی همین بازیهاست که یک تیم رو میتونه توی بالای جدول حفظ کنه اما باید فکری بشه و همیشه آنقدر شانس نمیاریم و البته همیشه هم قرار نیست که کلی از توپها گل نشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
الان با 25 امتیاز سومیم. سوتون و سیتی 26 و 27 هستن با یه بازی کمتر.
سوتون با آرسنال تو امارات بازی داره که احتمالش خیلی زیاده امتیاز از دست بده.
سیتی هم تو خونه ساندرلنده بازیش که...!
از اونور هم رتبه 4مون فعلا دست نمیخوره.
چلسی هم با تاتنهام بازی داره که امیدوارم ببازن :دی
تا آخر امسال به امید هیولای اسپاگتی پرنده میایم دوم یا سوم !
شب همگی نیکو!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
هر چقدر هم میگم مهم 3 امتیازه ولی بازم حسرت اون تک به تکی که ویلسون پاس نداد رو می خورم :D اگه پاس می داد هم نتیجه بهتر می شد و هم اون حرکت زیباش به نتیجه می رسید و بازی خوبش امشب تکمیل می شد ولی انصافا فرار قشنگی کرد

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
تبریک
بنظرم ویلسون بجای دیماریا بازی کنه و رونی بره جاش بهترمیشه
خدایی اگه مصدوما برسن این تیم امید قهرمانی داره دیماریا هم بدن ب پاریس جرمن بجاش دخیارو حفظ کنن
احتمال انتقال دی ماریا به PSG کم نیست مخصوصا بعد از ابراز علاقه خودش. اگه همچین اتفاقی بیفته ممکنه یک خرید بزرگ دیگه در راه باشه!
به هر حال با این وضعیت کم بودن دروازه بانهای مطمئن حماقته که دخیا رو از دست بدیم، حالا هربازیکنی که بخوان بجاش پیشنهاد بدن بنظر من اصلا مهم نیست. باید هرجور شده دخیا رو حفظ کنن و امیدوارم روند تمدید قرارداد جدیدش به سرعت طی بشه و سالیان متوالی دیوید سنگربانمون باشه.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
اگه قرار باشه دخیا رو از دست بدیم باید قیمتی روش بزاریم که تو تاریخ دروازه بانان ثبت بشه! تجربه ثابت کرده رئال واسه بازیکنی که می خواد هر چقدر هم لازم باشه خرج می کنه
باید تا جا داره $ ازش کند!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
احتمال انتقال دی ماریا به PSG کم نیست مخصوصا بعد از ابراز علاقه خودش. اگه همچین اتفاقی بیفته ممکنه یک خرید بزرگ دیگه در راه باشه!
به هر حال با این وضعیت کم بودن دروازه بانهای مطمئن حماقته که دخیا رو از دست بدیم، حالا هربازیکنی که بخوان بجاش پیشنهاد بدن بنظر من اصلا مهم نیست. باید هرجور شده دخیا رو حفظ کنن و امیدوارم روند تمدید قرارداد جدیدش به سرعت طی بشه و سالیان متوالی دیوید سنگربانمون باشه.
تنها تیمی که میتونه دخیا رو از چنگ ما در بیاره مادریده چون اون خودش مادریدی هستش و واقعاً دخیا باید عاشق منچستر باشه که بمونه چون هوای منچستر و کلاً انگلستان آشغاله و برعکسش اسپانیا همین الان بری مایورکا یا والنسیا میشه شلوارک پوشید...دی....هرچند که مادرید خودش زیاد هوا جالب نیست ولی کلاً باید واقع بین بود و اگر مادرید زوم کنه رو دخیا بعید نیست بتونه بگیره دخیا رو مگر اینکه اون خودش مرام بزاره و نره مگرنه منطقی فکر کنه خوب میره شهر مادری خودش........ما باید قراردادش رو تمدید کنیم که اگر حتی خودش خواست بره بتونیم یک پول خوبی دستمون رو بگیره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب خوشبختانه بردیم. من که اعصابم ضعیف شده خاموش کردم تی وی رو.
ولی چقدر گل نزدیم. هررا - فلاینی - این ویلسون خودخواه

چرا بازیکنا تو این موقعیت خودخواه هستند ؟

s@eed fto

Registered User
لایک‌ها
147
آقا با کمال احترام با همه حرفات مخالفم! بین دقایق 60 تا 75 وحشتناک حمله میکردیم! بعد از گل چند دقیقه عقب اومدیم ولی بعدش واقعا خوب بودیم. هرچند که موقعیت ها از دست فتن!
درباره پاس های عقب هم علتش فشردگی شدید دفاع استوک بود. وقتی راهی نباشه واسه رفتن یا باید بی هدف میزدن زیرش. یا احساسی میرفتن که همرو رد کنن! ولی منطقی ترین کار همین بود که توپو نگه دارن و دوباره امتحان کنن, این به نظر من یه برنامه منظم و خوبه جلوی یه تیمی که 10 نفره دفاع میکنه, نه یه نکته منفی!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دوست من نکته هایی که شما اشاره کردی درست بود اما تیم بعد از زدن گل اول اونطور که باید حمله نکرد یعنی بیشتر حفظ توپ داشت انجام میداد در حالی که تو چند تا صحنه هررا یا ماتا میتونستن رو به دروازه حریف باشن و پاس عمقی بدن پاس رو به عقب میدادن . در کل منظور من اینه که ما بعد از زدن گلمون باید از آشفتگیه تیم حریف استفاده کنیم و فاصلمونو بیشتر کنیم که آخر بازی به این داستانا نخوریم .. این کاریه که تو زمان فرگوسن فوق العاده سریع انجام میشد....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
چیزی که زمان فرگی بود ولی الان نیست سرعت انتقال بسیار بالا از فاز دفاع به حمله بود تیمهای حریف اگر کمی جلو میکشیدن با سیستم شناوری که تیم داشت به خاک سیاه مینشستن البته الان کمی بهتر شده و میشه گفت که اون زمان مهره های لازم برای این کارهم تا حدی بود به هر شکل این تیم نیاز به زمان داره و میتونه بهتر و بهتر باشه البته اگر ونگال خودش رو بزرگتر از تیم نبینه که امیدوارم اینجوری نباشه....چون اگر نتیجه نگیره رسانه های انگلیسی بیچاره اش میکنن...و انگلستان هلند و یا آلمان و اسپانیا نیست...تو جزیره رسانه ها حتی به خودیها هم رحم نمیکنن....

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
تبریک میگم. در نبود کلی بازیکن خوبمون باز هم تونستیم بازی رو ببریم و انصافا خوب هم بازی کردیم. شاید مثل بازی قبل خوب نبودیم ولی استوک هم هال نبود.
ولی خیلی موقعیت از دست دادیم. هررا ، فلینی و ویلسون هر 3 میتونستن گل بزنن.
آخر بازی من قلبم تو دهنم بود! دخیا و یانگ قشنگ 3 امتیاز رو حفظ کردن. دخیا رو اصلا نباید از دست بدیم.
ولی جالبه بازیکن هایی که فکر می کردیم باید از تیم برن خیلی خوب بودن، هم تو این بازی و هم بازی های قبل. فلینی، یانگ و تا حدودی والنسیا.
اسمالینگ اگه همین روند رو ادامه بده میتونه یه ویدیچ جدید بشه.
ویلسون هم آینده خوبی داره. هم حرکتش توی اون صحنه که خودخواهی کرد خوب بود. هم آخرای بازی که فرار قشنگی کرد و روش خطا کردن.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تبريک ميگم
يانگ :دي
دمش گرم عجب حرکت هايي ميزد :دي
در کل راضي ام از همشون :دي
يکم در ضربه نهايي هم دقت کنن و مثل رابين فداکاري کنن همه چي حله :دي
با تشکر

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام بچه ها. های لایت عالی بود! دخیا واقعا سال های خوبی جلوشه اگر نره. تو ریال معلوم نیست چه طور میشه. ولی فکر کنم صد میلیون پوند واسش کمم باشه بگیریم. امید به خدا. اگر لاین باشگاه نبود که اصلا نمی فهمیدم تیم کی ها بازی داره!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با اینکه پیرلو و ژاوی رو خیلی دوست دارم، بخاطر اینکه بهترینهای تاریخ هستن ولی انگشت کوچیکه اسکولزی ما هم نمیشن تو این آمار...
واقعا اسکولز یک بازیکن میانی جنگنده و گل زن و سر زن و فوق العاده باهوش بود، که در مقایسه ژاوی و پیرلو نه جنگندگیش رو دارن و نه گل زن هستن به اندازش و نه هوش اسکولز رو دارن...
همین بود که تا وقتی اسکولز رو داشتیم به هیچ بازیکن دیگه ای احتیاج نداشتیم و حتی فکر هم نمیکردیم که چقدر خط میانی مهم هستش، تا از دست دادیمش متوجه شدیم که چقدر بدون اون مشکل ایجاد شده واسه تیم...

بالا