احتمال انتقال دی ماریا به PSG کم نیست مخصوصا بعد از ابراز علاقه خودش. اگه همچین اتفاقی بیفته ممکنه یک خرید بزرگ دیگه در راه باشه!تبریک
بنظرم ویلسون بجای دیماریا بازی کنه و رونی بره جاش بهترمیشه
خدایی اگه مصدوما برسن این تیم امید قهرمانی داره دیماریا هم بدن ب پاریس جرمن بجاش دخیارو حفظ کنن
تنها تیمی که میتونه دخیا رو از چنگ ما در بیاره مادریده چون اون خودش مادریدی هستش و واقعاً دخیا باید عاشق منچستر باشه که بمونه چون هوای منچستر و کلاً انگلستان آشغاله و برعکسش اسپانیا همین الان بری مایورکا یا والنسیا میشه شلوارک پوشید...دی....هرچند که مادرید خودش زیاد هوا جالب نیست ولی کلاً باید واقع بین بود و اگر مادرید زوم کنه رو دخیا بعید نیست بتونه بگیره دخیا رو مگر اینکه اون خودش مرام بزاره و نره مگرنه منطقی فکر کنه خوب میره شهر مادری خودش........ما باید قراردادش رو تمدید کنیم که اگر حتی خودش خواست بره بتونیم یک پول خوبی دستمون رو بگیره...احتمال انتقال دی ماریا به PSG کم نیست مخصوصا بعد از ابراز علاقه خودش. اگه همچین اتفاقی بیفته ممکنه یک خرید بزرگ دیگه در راه باشه!
به هر حال با این وضعیت کم بودن دروازه بانهای مطمئن حماقته که دخیا رو از دست بدیم، حالا هربازیکنی که بخوان بجاش پیشنهاد بدن بنظر من اصلا مهم نیست. باید هرجور شده دخیا رو حفظ کنن و امیدوارم روند تمدید قرارداد جدیدش به سرعت طی بشه و سالیان متوالی دیوید سنگربانمون باشه.
دوست من نکته هایی که شما اشاره کردی درست بود اما تیم بعد از زدن گل اول اونطور که باید حمله نکرد یعنی بیشتر حفظ توپ داشت انجام میداد در حالی که تو چند تا صحنه هررا یا ماتا میتونستن رو به دروازه حریف باشن و پاس عمقی بدن پاس رو به عقب میدادن . در کل منظور من اینه که ما بعد از زدن گلمون باید از آشفتگیه تیم حریف استفاده کنیم و فاصلمونو بیشتر کنیم که آخر بازی به این داستانا نخوریم .. این کاریه که تو زمان فرگوسن فوق العاده سریع انجام میشد....آقا با کمال احترام با همه حرفات مخالفم! بین دقایق 60 تا 75 وحشتناک حمله میکردیم! بعد از گل چند دقیقه عقب اومدیم ولی بعدش واقعا خوب بودیم. هرچند که موقعیت ها از دست فتن!
درباره پاس های عقب هم علتش فشردگی شدید دفاع استوک بود. وقتی راهی نباشه واسه رفتن یا باید بی هدف میزدن زیرش. یا احساسی میرفتن که همرو رد کنن! ولی منطقی ترین کار همین بود که توپو نگه دارن و دوباره امتحان کنن, این به نظر من یه برنامه منظم و خوبه جلوی یه تیمی که 10 نفره دفاع میکنه, نه یه نکته منفی!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
با اینکه پیرلو و ژاوی رو خیلی دوست دارم، بخاطر اینکه بهترینهای تاریخ هستن ولی انگشت کوچیکه اسکولزی ما هم نمیشن تو این آمار...