• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دیوید دخیا توپهایی رو میگیره که واقعاً به جرات میگم در تاریخ هیچ دروازبانی نمیتونست بگیره اونهم توپهایی که از فاصله بسیار نزدیک زده میشه و در یک مکانی که از لحاظ فیزیکی گلر نمیتونه توپ رو مهار کنه یعنی درست نزدیک به بدن خودش ولی یک موقعیت مکانی بسیار دشوار!! در تحلیل اینکه چرا اون میتونه این توپهایی که کمی از زمین فاصله دارند ولی در عین حال از دستها دورند رو بگیره باید گفت خیلی ساده است اون یک فرمول مخصوص به خودش رو داره که کشف خود خودشه... اون با پاهاش و با یک رفلکس سریعی توپ رو دفع میکنه و یا بدنش رو سد میکنه بازی با استوک بار اولش نبود که همچین توپی رو گرفت از بازی با رئال چند بار این جور توپها رو گرفته پیش تر فقط واکاشیزوما تو فوتبالیست ها اینجور توپها رو با این سبک میگرفت چون واقعاً عملاً جور دیگه نمیشه اینجور توپها رو گرفت و اینجور بدن رو سد کردن یا با پا ضربه زدن نیازمند رفلکس بدنی فوق العاده سریع هستش به نظر من اون یک دیسکورس مدرنی رو وارد پست خودش میکنه اون نشون داده که حتی برای توپهایی که از زمین فاصله دارند هم استفاده از دست یک ضرورت نیست بلکه فقط یک آلترنتیوه...!!!یعنی بسته به نوع جاگیری دروازه بان شاید بهتر باشه که بعضی از توپهایی که از زمین فاصله داره رو هم با دست نگیره فراموش نکنید این فراتر از یک رفلکسه هندبالی ساده است ونیازمنده رفلکس و قدرت ذهنی بسیار سریع و بالاست...شاید دخیا بی نقص ترین دروازبان جهان نباشه ولی بدون شک اون الان تکنیکی ترین یا بهتر بگم فنی ترین گلر جهان هستش به نظر من اون حتی این قابلیت رو داره که چیزهایی رو به تکنیکهای مورد استفاده دروازه بانها اضافه کنه........
یک نکته دیگه اینکه پیتر اشمایکل کبیر میگه که یک دروازبان شانس این رو داره که هر توپی رو بگیره و میگه اگر میبینید یک توپ میره سه کنج دروازه و دروازبان بهش نمیرسه چون اون گلر جای خوب نایستاده بوده حالا آقای عادل فردوسی پور یا خر و بی اطلاع هستش یا اینکه مرض داره چوون توی بازی با اورتون بود فکر کنم میگفت کلاً دخیا خوش شانسه هرجا که توپ میره اون غالباً همونجا ایستاده نخیر برادر گرامی دوست عزیز ما دیوید دخیا قدرت بازی خانی و جاگیری دارن با اجازهتون..........

Last edited:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
این لوریس قراره جای داوید بیاد؟!
هه!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
لوریس که اومدنش مثل یک جوک میونه، اونهم از نوع بی مزه اش!
ولی اگه خدایی نکرده و زبونم لال دخیا از تیم رفتنی شد، من خیلی دوست دارم فریزر فارستر دروازه بان سوتون رو بگیریم. پیشنهاد میکنم خلاصه بازی دیشب آرسنال و سوتون رو ببینید و واکنشهای فارستر رو مشاهده کنید. خیلی دوست داشتم از سلتیک ما میخریدیمش ولی خوب با وجود دیوید نیازی بهش نبود.ضمنا فارستر انگلیسی هستش و ۲۶ سالشه و قدش هم بالای ۲ متره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در این چند وقت اخیر دخیا رو در کنار سیوهای استثناییش کمتر دیدیم که سوتی بده با اینکه در کنار خط دفاعی متزلزل و فاجعه بار منچستر بازی می کنه خیلی از دروازه بان هایی که کنارشون بهترین مدافعان هستن کم سوتی نمیدن
نمونش همین نویر که میگن بهترین دروازه بان جهانه و تا حد توپ طلا بزرگش کردن
در تیم ملی آلمان و بایرن مونیج بهترین خطوط دفاعی کنارش هستن ولی باز کم سوتی نمیده که اکثرشون توسط مدافعان خوبشون جمع میشه و باعث میشه اشتباهاتش کمتر به چشم میاد با وسط زمین اومدن ها و لایی و چیپ زدن به بازیکن حریف که ارزش دروازه بان بالا نمیره دروازه بان باید در پست خودش که محافظت از چارچوب دروازه ست خوب باشه نه حرکات نمایشی!
شما این حرکت نویر رو ببینید
http://video.varzesh3.com/your-clips/technique/پاس-چیپ-زیبای-نویر-در-بازی-با-هرتابرلین/
بنده خدا دانته داره خودشو ج ر میده که بهش پاس بده ولی اصرار داره که از روی بازیکن حریف چیپ بزنه فقط سانتی متری مونده بود که توپ رو لو بده! با اینکه می تونست به همین راحتی به مدافع رو به روش که دانته باش پاس بده
دخیا بدون این جنوگولک بازیا و حرکات نمایشی تمام تمرکزش روی بازیه دنبال خودنمایی هم نیست از این خصلتش خوشم میاد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در این چند وقت اخیر دخیا رو در کنار سیوهای استثناییش کمتر دیدیم که سوتی بده با اینکه در کنار خط دفاعی متزلزل و فاجعه بار منچستر بازی می کنه خیلی از دروازه بان هایی که کنارشون بهترین مدافعان هستن کم سوتی نمیدن
نمونش همین نویر که میگن بهترین دروازه بان جهانه و تا حد توپ طلا بزرگش کردن
در تیم ملی آلمان و بایرن مونیج بهترین خطوط دفاعی کنارش هستن ولی باز کم سوتی نمیده که اکثرشون توسط مدافعان خوبشون جمع میشه و باعث میشه اشتباهاتش کمتر به چشم میاد با وسط زمین اومدن ها و لایی و چیپ زدن به بازیکن حریف که ارزش دروازه بان بالا نمیره دروازه بان باید در پست خودش که محافظت از چارچوب دروازه ست خوب باشه نه حرکات نمایشی!
شما این حرکت نویر رو ببینید
http://video.varzesh3.com/your-clips/technique/پاس-چیپ-زیبای-نویر-در-بازی-با-هرتابرلین/
بنده خدا دانته داره خودشو ج ر میده که بهش پاس بده ولی اصرار داره که از روی بازیکن حریف چیپ بزنه فقط سانتی متری مونده بود که توپ رو لو بده! با اینکه می تونست به همین راحتی به مدافع رو به روش که دانته باش پاس بده
دخیا بدون این جنوگولک بازیا و حرکات نمایشی تمام تمرکزش روی بازیه دنبال خودنمایی هم نیست از این خصلتش خوشم میاد
دقیقا حرفی رو زدی که چند وقتی هستش که میخوام بگم، این نویر رو اونقدر بیخود بزرگ کردن، اونقدر تو هر بازی داره فرط میده که باورش واسم سخت هستش که تو لیست 3 نفر قرار گرفته...
بازی های پارسالش رو روبروی رئال و دورتموند رو نگاه کنی، فکر میکنی که اگه یه ستون میذاشتن تو دروازه بایرن بهتر عمل میکرد...
خروجهای بی معنی و اشتباه، روی سانتر ها هم که اصلا از جاش تکون نمیخوره، واقعا مشکل بایرن فقط روبروی یک تیم قوی وقتی بازی میکنه مشخص میشه، لیگ آلمان که واقعا جوک هستش واسه بایرن...
واقعا داره در کنار بهترین هافبکها و مدافع های جهان بازی میکنه ولی باز هم اینقدر فرط بده یک دروازه بان؟؟؟؟
وقتی تو شالکه بود خیلی بهتر بود، از وقتی به بایرن اومده فقط اسمش بزرگتر شده...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پس الکی الکی به نفع ما شد :D
راستش آنچنان هم به نفع ما نشد، اگه سوتون رو یک تیمی حساب کنیم که جلو تیمهای بزرگ کم میاره(که همینطوری بوده تا الان) و رقیب اصلی همون آرسنال میتونه باشه...
البته کلا رقبای ما واسه سهمیه آرسنال و سوتون هستن...
وستهام جالب نتیجه گرفته تا الان...
جالبه که گل خبر زده که ونگال میخواد کاوانی و رویس رو در ژانویه با قیمت 70 میلیون پوند به منچستر بیاره!!!!!!
راستش، میگم خوش خیالی هستش اگه همچین انتقالی انجام بشه، و با کاوانی اصلا حال نمیکنم و رویس هم که شده آقای مصدومیت... اصلا به یه بازیکن همیشه مصدوم دیگه احتیاج نداریم...
اشتباه نکنید، من همیشه دوست داشتم رویس به تیممون بیاد ولی مصدومیتهاش نظرم رو عوض میکنه!!!!

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
راستش آنچنان هم به نفع ما نشد، اگه سوتون رو یک تیمی حساب کنیم که جلو تیمهای بزرگ کم میاره(که همینطوری بوده تا الان) و رقیب اصلی همون آرسنال میتونه باشه...
البته کلا رقبای ما واسه سهمیه آرسنال و سوتون هستن...
وستهام جالب نتیجه گرفته تا الان...
جالبه که گل خبر زده که ونگال میخواد کاوانی و رویس رو در ژانویه با قیمت 70 میلیون پوند به منچستر بیاره!!!!!!
راستش، میگم خوش خیالی هستش اگه همچین انتقالی انجام بشه، و با کاوانی اصلا حال نمیکنم و رویس هم که شده آقای مصدومیت... اصلا به یه بازیکن همیشه مصدوم دیگه احتیاج نداریم...
اشتباه نکنید، من همیشه دوست داشتم رویس به تیممون بیاد ولی مصدومیتهاش نظرم رو عوض میکنه!!!!
میلاد آخر فصل واسه دوم سوم میجنگیم احتمال زیاد. آرسنال و سوتون رقیب همن نه ما [emoji13]

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد آخر فصل واسه دوم سوم میجنگیم احتمال زیاد. آرسنال و سوتون رقیب همن نه ما [emoji13]
کاشکی!!!!!
با سیتی هم رقابت بتونیم بکنیم واسه امسال عالی هستش...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
کاشکی!!!!!
با سیتی هم رقابت بتونیم بکنیم واسه امسال عالی هستش...

شاید خنده دار به نظر بیاد ولی من یه مقدار خیلی کمی به قهرمانی هم امید دارم!

مطمئنم دوم میشیم

کپتین وازا رو :دی

10393177_872581902800779_5197525831114653369_n.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ها؟؟؟؟؟
بزارین یه کمی تو جدول راه بیوفتیم بعد اینطور پارتی بزنین!!!!!:D:D:D
چقدر جو گیرن اینا!!!!!!!:p:p:p
معلوم نیست اون سمت جریان چه خبره و کی و به چه شکلی داره هنر نمایی که همه حواسشون به اون سمت هستش!!!

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
یه بار نشد سایتی رو باز کنم و توش خبر نزدن باشن که منچستر دنبال اینه یا دنباله اونه! من که داره حالم بهم می خوره از این شایعه ها
ورزش 3 به نقل از ديلي استار خبر زده که منچستر دنبال گوتزه ست اونم با پیشنهاد وسوسه انگیز :general607:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه بار نشد سایتی رو باز کنم و توش خبر نزدن باشن که منچستر دنبال اینه یا دنباله اونه! من که داره حالم بهم می خوره از این شایعه ها
ورزش 3 به نقل از ديلي استار خبر زده که منچستر دنبال گوتزه ست اونم با پیشنهاد وسوسه انگیز :general607:
خوب بی دلیل که مطلب رو نمیزنن؟
میدونن که پرطرفدارترین باشگاه دنیا(با فاصله خیلی زیاد نسبت به باشگاههای دیگه) درصورتیکه در موردش مطلب بزنن، مخاطبهای خیلی بیشتری پیدا میکنن...
در حقیقت پر مخاطب ترین مطالب مربوط به منچستر یونایتد هستش...
ولی کلا سیاست باشگاه عوض شده در خرید بازیکن، که خیلی راضی هستم از این قضیه، و دارن به سمت ساختن باشگاهی تو مایه های رئال مادرید میرن، یعنی درآمدهای بسیار زیاد از تبلیغات و خریدن بازیکنهای آنچنانی که وقتی پردرآمدترین و پرطرفدارترین باشگاه دینا باشید، مشخصا بهترین سیاست همین هستش...
البته امیدوارم که طرفدارها هم با این سیاست کنار بیان و انتظار نداشته باشن که یک مربی دیگه مثل رئیس رو بخوایم تو تیم داشته باشیم...

Last edited:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
رونی و اوانز به بازی دوشنبه میرسن ولی دی ماریا نمیرسه. جونز هم به تمرینات برگشته ولی احتمالا مثل اوانز باید 1-2 بازی برای تیم دخیره ها انجام بده و بعدش وارد 18 تا بشه.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
اسمالینگ 2 3 بازی هست که خوب کار میکنه،از طرفی مک نیر هم تو اون بازی هایی که بوده با توجه به سنش بد کار نکرده،به نظرم الان که شاو مصدوم هست،میتونه به روخو تو دفاع چپ بازی بده،البته با این کار یانگ میره رو نیمکت،که حقیقا دلم نمیاد با این بازی خوبی که تو 2 بازی گذشته تو اون پست انجام داده دوباره بره رو نیمکت :D :D

تو سه بازی اخیر پیشرفت و هماهنگی تیم خیلی محسوس بوده،امیدوارم که تو بازی های بعدی همین روند ادامه داشته باشه و دوباره شاهد پسرفت نباشیم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
خوب بی دلیل که مطلب رو نمیزنن؟
میدونن که پرطرفدارترین باشگاه دنیا(با فاصله خیلی زیاد نسبت به باشگاههای دیگه) درصورتیکه در موردش مطلب بزنن، مخاطبهای خیلی بیشتری پیدا میکنن...
در حقیقت پر مخاطب ترین مطالب مربوط به منچستر یونایتد هستش...
ولی کلا سیاست باشگاه عوض شده در خرید بازیکن، که خیلی راضی هستم از این قضیه، و دارن به سمت ساختن باشگاهی تو مایه های رئال مادرید میرن، یعنی درآمدهای بسیار زیاد از تبلیغات و خریدن بازیکنهای آنچنانی که وقتی پردرآمدترین و پرطرفدارترین باشگاه دینا باشید، مشخصا بهترین سیاست همین هستش...
البته امیدوارم که طرفدارها هم با این سیاست کنار بیان و انتظار نداشته باشن که یک مربی دیگه مثل رئیس رو بخوایم تو تیم داشته باشیم...
با اینکه من از این وضعیت تبدیل شدن به تیمهای پر خرج و ستاره محوری مثل سیتی و رئال خوشم نمیاد ولی دیگه چاره ای نیست
باید پذیرفت که دوران رئیس تموم شد و دیگه قرار نیست کسی بتونه جاشو به اون کاملی پر کنه در شرایط فعلی تیمی که خرج نکنه محکوم به شکسته!
ولی فقط امیدوارم قدر پولی که می گیرن رو بدونن و مثل دی مایا نیان نمک نشناسی کنن یه جایی هم واسه خودنمایی بازیکنان آکادمی بزارن اینطور نشه که هر ساله فقط و فقط دنبال جذب بازیکن ستاره باشیم

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
http://host3.aparat.com//public/use...4/585fd6cb5d0209059a39360d592a12be1840047.mp4
اين رونالد كجا و اون رونالدو كجا
فك نكنم بتونه يكي ديگه از اين گل هارو تكرار كنه
يادمه بعد اون گلى ك ب ارسنال زد فرگوسن بعد بازى اعلام كرد ك با وجود رونالدو همه ي جام هارو بايد ب دست بياريم
فك كنم چون ميدونس ميخواد بره
كسي يادش نمياد بازى چند چند شد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا