- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 6,559
دیوید دخیا توپهایی رو میگیره که واقعاً به جرات میگم در تاریخ هیچ دروازبانی نمیتونست بگیره اونهم توپهایی که از فاصله بسیار نزدیک زده میشه و در یک مکانی که از لحاظ فیزیکی گلر نمیتونه توپ رو مهار کنه یعنی درست نزدیک به بدن خودش ولی یک موقعیت مکانی بسیار دشوار!! در تحلیل اینکه چرا اون میتونه این توپهایی که کمی از زمین فاصله دارند ولی در عین حال از دستها دورند رو بگیره باید گفت خیلی ساده است اون یک فرمول مخصوص به خودش رو داره که کشف خود خودشه... اون با پاهاش و با یک رفلکس سریعی توپ رو دفع میکنه و یا بدنش رو سد میکنه بازی با استوک بار اولش نبود که همچین توپی رو گرفت از بازی با رئال چند بار این جور توپها رو گرفته پیش تر فقط واکاشیزوما تو فوتبالیست ها اینجور توپها رو با این سبک میگرفت چون واقعاً عملاً جور دیگه نمیشه اینجور توپها رو گرفت و اینجور بدن رو سد کردن یا با پا ضربه زدن نیازمند رفلکس بدنی فوق العاده سریع هستش به نظر من اون یک دیسکورس مدرنی رو وارد پست خودش میکنه اون نشون داده که حتی برای توپهایی که از زمین فاصله دارند هم استفاده از دست یک ضرورت نیست بلکه فقط یک آلترنتیوه...!!!یعنی بسته به نوع جاگیری دروازه بان شاید بهتر باشه که بعضی از توپهایی که از زمین فاصله داره رو هم با دست نگیره فراموش نکنید این فراتر از یک رفلکسه هندبالی ساده است ونیازمنده رفلکس و قدرت ذهنی بسیار سریع و بالاست...شاید دخیا بی نقص ترین دروازبان جهان نباشه ولی بدون شک اون الان تکنیکی ترین یا بهتر بگم فنی ترین گلر جهان هستش به نظر من اون حتی این قابلیت رو داره که چیزهایی رو به تکنیکهای مورد استفاده دروازه بانها اضافه کنه........
یک نکته دیگه اینکه پیتر اشمایکل کبیر میگه که یک دروازبان شانس این رو داره که هر توپی رو بگیره و میگه اگر میبینید یک توپ میره سه کنج دروازه و دروازبان بهش نمیرسه چون اون گلر جای خوب نایستاده بوده حالا آقای عادل فردوسی پور یا خر و بی اطلاع هستش یا اینکه مرض داره چوون توی بازی با اورتون بود فکر کنم میگفت کلاً دخیا خوش شانسه هرجا که توپ میره اون غالباً همونجا ایستاده نخیر برادر گرامی دوست عزیز ما دیوید دخیا قدرت بازی خانی و جاگیری دارن با اجازهتون..........
یک نکته دیگه اینکه پیتر اشمایکل کبیر میگه که یک دروازبان شانس این رو داره که هر توپی رو بگیره و میگه اگر میبینید یک توپ میره سه کنج دروازه و دروازبان بهش نمیرسه چون اون گلر جای خوب نایستاده بوده حالا آقای عادل فردوسی پور یا خر و بی اطلاع هستش یا اینکه مرض داره چوون توی بازی با اورتون بود فکر کنم میگفت کلاً دخیا خوش شانسه هرجا که توپ میره اون غالباً همونجا ایستاده نخیر برادر گرامی دوست عزیز ما دیوید دخیا قدرت بازی خانی و جاگیری دارن با اجازهتون..........
Last edited: