• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به نظر من یانگ نسبت به احمقهایی مثل این اوانز در حکم مالدینیه.
ازش دل خوشی ندارم اما باید قبول کرد یانگ تو پست تخصصی خودش نیست. بازیکن کودن هفته = اوانز که همیشه حال منو به هم میزنه
نمیدونم این بشر برای چی تو تیم ماست، اولین باری که ازش متنفر شدم، اون اخراجش روبروی سیتی بود که اون نتیجه عجیب روبروی سیتی گرفتیم!!!!!

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
تبریک. بازی بسیار خسته کننده‌ای بود. اما این همیشه امکانش هست. امشب تیم اصلا رو روال نبود. هیچ چیزش. که لااقل برای من این عجیب نیست. خیلی وقت‌ها میشه که تیم به گل میشینه (هر تیمی) و اونشب رو باید گفت، شب بدشانسی تماشاگر.
همین ساوتهمپتون که پدیدهء امسال بود هم، امشب مثل یک تیم مبتدی بازی کرد. پیش میاد.

جای خوشحالی داره که سه امتیاز رو گرفتیم. رونی هم با اعتراض بیخودش، یک کارت احمقانه گرفت. این بد بود. مصدوم هم که دادیم، که انگار جزو برنامه‌های تیم شده.

بازیکن‌هامون رو دوست دارم، حتی وقتی بد بازی میکنن و فحششون نمیدم. خود شما همیشه پسر خوب مامانتون هستین؟ بقول خودتون: عایا؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
هفته ی بعد با لیورپول بازی داریم که وضعشون خیلی خرابه ولی با این تیمی هم که ما داریم تا بازی شروع نشه و شرایطش رو نبینیم نمیشه در مورد نتیجه اظهار نظر کرد
ولی بنظر خودم احتمالا اون بازی رو هم می بریم

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
در کل فقط دروازه بان داره این تیم و یه چنتا بازیکن خوب اون جلو .هافبک کلا تعطیل رسمی شده مدافعین یکی ناز تر از دیگری واقعا اینا چین اخه یه پاس یک متری نمیتونه بده این یانگ

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
بازیکن‌هامون رو دوست دارم، حتی وقتی بد بازی میکنن و فحششون نمیدم. خود شما همیشه پسر خوب مامانتون هستین؟ بقول خودتون: عایا؟
والا اگه مامانمون هفته ای 250 هزار پوند بهمون بده غلط میکنیم بد باشیم!

مشکل اینه این پسرای خوب تا چوب باباشون بالا سرشون نباشه به یاغی گری ادامه میدن!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک میگم 3 امتیاز رو.
ولی نکته ای که نگرانم میکنه اینه که بر خلاف حرف علی عزیز موافق نیستم که کشتیمون به گل نشسته بود تو این بازی!
تو هیچ کدوم از بازی ها به جز هال مقتدر که هیچ، خوب هم نبودیم! آرسنال رو به اون شکل بردیم، استوک رو اونجوری، این بازی هم که جای خود داره!
با این که بردیم ولی واسه این عملکرد مسخره فقط ون حال رو مقصر میدونم، این یونایتد تیمی نبود که واسه برد اومده باشه، از اول بازی میشد اینو دید، اون دادی که رونی سر والنسیا زد سر جلو نیومدنش....
خوبه که بردیم و سه امتیاز رو گرفتیم، ولی من هم مثل اکثریت راضی نیستم از بازی امروز.
راستی اوایل فصل کی فکرشو میکرد رابین که اونجوری افت کرده بود به اوج برگرده و فالکائو نیمکت نشین شه؟!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
تبریک میگم 3 امتیاز رو.
ولی نکته ای که نگرانم میکنه اینه که بر خلاف حرف علی عزیز موافق نیستم که کشتیمون به گل نشسته بود تو این بازی!
تو هیچ کدوم از بازی ها به جز هال مقتدر که هیچ، خوب هم نبودیم! آرسنال رو به اون شکل بردیم، استوک رو اونجوری، این بازی هم که جای خود داره!
با این که بردیم ولی واسه این عملکرد مسخره فقط ون حال رو مقصر میدونم، این یونایتد تیمی نبود که واسه برد اومده باشه، از اول بازی میشد اینو دید، اون دادی که رونی سر والنسیا زد سر جلو نیومدنش....
خوبه که بردیم و سه امتیاز رو گرفتیم، ولی من هم مثل اکثریت راضی نیستم از بازی امروز.
راستی اوایل فصل کی فکرشو میکرد رابین که اونجوری افت کرده بود به اوج برگرده و فالکائو نیمکت نشین شه؟!!
بعد اوت كردن مصدوميت التايگر ديگه نيازى ب فكر كردن نداشت اين قضيه و تنها چاره استفاده از رابين بود و عدم تمديد قرار داد كاملا گوياى همه چيزه ،،،

Sent from my iPhone using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
هال سیتی
ساوتهمپتون ایپسویچ
استوک رکسام
چارلتون بلکبرن
دوور اتلتیک کریستال پالاس
ویمبلدون لیورپول
منچسترسیتی شفیلدونزدی
روچدال/ آلدرشات ناتینگهام فارست
وست بروموویچ گاتشید
اسپارتانز بیرمنگام
استون ویلا بلکپول
روتردام بورنماوت
هادرزفیلد ردینگ
آکسفورد/ تارنمیر سوانزی
کاردیف کولچستر
بولتون ویگان
ساندرلند لیدز یونایتد
برنلی تاتنهام
میلوال بردفورد
دربی ساوتپورت
فولام وولوز
لسترسیتی نیوکاسل
اسکانتورپ/ وورچستز چسترفیلد
اورتون وستهام
کمبریج/ منزفیلد بری/ لوتون
چلسی واتفورد
میدلزبرو بارنزلی/ چستر
شفیلد یونایتد کوئینز پارک رنجرز
یئوویل/ آکرینگتون منچستر یونایتد
پریستون نوریچ
دونکاستر بریستول راورز
برنتفورد برایتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
برد رو تبریک میگم با اینکه خوب بازی نکردیم. به قول فنخال فقط 3 بازیکن خوب داشتیم. دخیا و ون پرسی و یانگ به نظر من خوب بودن.
متاسفانه این مصدومیت ها هم دست از سر ما برنمیداره تا اوانز برگشت اسمالینگی که رو فرم اومده بود مصدوم شد. شت...
از عملکرد تیم نمیخوام دفاع کنم ولی همین سوتون تا بازی قبل فقط از 15 بازیکن تو تمام بازی های لیگ استفاده کرده. حالا فقط یه نگاه کنید کیا تو خط دفاع ما تا حالا بازی کردن: والنسیا، رافائل،جونز، اوانز،اسمالینگ،روخو،شاو،بلیند،یانگ،مک نیر، بلکت،کریک. کین و تورپ و فلچر هم یادمه تو دفاع بودن! این بی ثباتی به شدت تاثیرگذاره. بدبخت دخیا که باید با همه اینا هماهنگ بشه!
ولی یه مشکلی که تو این بازی داشتیم و تقریبا همیشه داشتیم اینه که مقابل تیم هایی که از جلو پرس می کنن کم میاریم. دیشب هم همینطوری بود، اونقدر پرس می کردن تا ما اشتباه کنیم و اشتباه هم کردیم و بهشون موقعیت دادیم. وگرنه مالکیت توپ خیلی بیشتری نداشتن.(البته ما هم کمی پرس کردیم و جواب هم داد :دی)
ایشالا تو بازی های بعدی بتونیم بهتر بازی کنیم.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مصاحبه رئیس بعد از بازی:
در نیمه اول توپ رو خیلی راحت از دست میدادیم، و از نظر حفظ توپ خیلی خوب نبودیم.
تنها موقعیت هایی که سوتون ایجاد میکرد هم وقت هایی بود که ما توپ رو از دست میدادیم، و این با اینکه نتیجه خوبی به دست اوردیم اصلاً خوب نیست، (این برد) یک هدیه از طرف سوتون بود!
باید موقعی که توپ دست شماست اعتماد به نفس داشته باشی، و این رو من بین دو نیمه هم به بازیکنهام گفتم.
تو نیمه دوم بهتر بودیم ولی به نظرم سوتون در کل از ما بهتر بود و ما خوش شانس بودیم که تونستیم بازی رو ببریم.
گل اول که هدریه ای طرف اونها بود و توی گل دوم هم ون پرسی خیلی خوب کار کرد، فکر میکردم دروازه بانشون جلو میاد ولی این کارو نکرد، خیلی خوش شانس بودیم!
درباره تعویض مک نیر:
اون اصلاً اعتماد به نفس نداشت، تا همون موقع هم سه تا توپ رو از دست داده بود که موقعیت های مهمی شدن، مجبور بودم که تعویضش کنم! این مسئله هم برای من و هم برای پدی ناامید کنندس ولی راه دیگه ای نداشتم، به عنوان مربی مسئولیت من بردن بازی هاست.
بعد از تعویض یک مقدار بعتر بازی کردیم، همچین تصمیم هایی سخته، ولی در آخر به نفعش خواهد بود (مک نیر)
من در طول 30 دقیقه تغییرات زیادی رو ایجاد کردم و همه بچه ها تونستن دووم بیارن، فقط یک بازیه، یک موقعیت که یک بار تو زندگی پیش میاد!
منبع: گل
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چندین دفعه لفظ شانس رو به کار برد رئیس، خیلی خوبه به نظرم!
یادتونه دوران دیوید مویس افتضاح بازی میکردیم، شانسی میبردیم یا مساوی میکردیم میومد میگفت من کاملاً راضیم از عملکرد تیمم و خیلی خوب بودیم و ...؟!!
امیدوارم جونز زودتر خوب شه! نیاز داریم به این هیولا تو خط دفاع!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مصاحبه ون پرسی بعد از بازی:
فکر نمیکنم که بهترین بازیمون رو کرده باشیم، خیلی وقت ها بی نظم بودیم ولی تا آخر جنگیدیم و هر چه در توان داشتیم به کار بردیم.
در آخر از پسش براومدیم، بازی سختی بود، اونها تیم خوبی بودن و ما هم انتظار همچین چیزیو داشتیم، ولی در آخر، این پنجمین برد پی در پیمون بود و این نشون میده که ما به اوج برگشتیم!
از نظر سلامت جسمی تو چند هفته اخیر احساس خیلی خوبی دارم، هر دفعه راحت تر میتونم 90 دقیقه رو بازی کنم، و امشب هم تا دقیقه آخر ادامه دادم و این همون چیزیه که میخوای.
با بازی کردن گل زدن و پاس گل دادن و بقیش هم خود به خود میان! واسه همین باید تلاش کنم و بیشتر بازی کنم.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
مصاحبه رئیس بعد از بازی:
در نیمه اول توپ رو خیلی راحت از دست میدادیم، و از نظر حفظ توپ خیلی خوب نبودیم.
تنها موقعیت هایی که سوتون ایجاد میکرد هم وقت هایی بود که ما توپ رو از دست میدادیم، و این با اینکه نتیجه خوبی به دست اوردیم اصلاً خوب نیست، (این برد) یک هدیه از طرف سوتون بود!
باید موقعی که توپ دست شماست اعتماد به نفس داشته باشی، و این رو من بین دو نیمه هم به بازیکنهام گفتم.
تو نیمه دوم بهتر بودیم ولی به نظرم سوتون در کل از ما بهتر بود و ما خوش شانس بودیم که تونستیم بازی رو ببریم.
گل اول که هدریه ای طرف اونها بود و توی گل دوم هم ون پرسی خیلی خوب کار کرد، فکر میکردم دروازه بانشون جلو میاد ولی این کارو نکرد، خیلی خوش شانس بودیم!
درباره تعویض مک نیر:
اون اصلاً اعتماد به نفس نداشت، تا همون موقع هم سه تا توپ رو از دست داده بود که موقعیت های مهمی شدن، مجبور بودم که تعویضش کنم! این مسئله هم برای من و هم برای پدی ناامید کنندس ولی راه دیگه ای نداشتم، به عنوان مربی مسئولیت من بردن بازی هاست.
بعد از تعویض یک مقدار بعتر بازی کردیم، همچین تصمیم هایی سخته، ولی در آخر به نفعش خواهد بود (مک نیر)
من در طول 30 دقیقه تغییرات زیادی رو ایجاد کردم و همه بچه ها تونستن دووم بیارن، فقط یک بازیه، یک موقعیت که یک بار تو زندگی پیش میاد!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چندین دفعه لفظ شانس رو به کار برد رئیس، خیلی خوبه به نظرم!
یادتونه دوران دیوید مویس افتضاح بازی میکردیم، شانسی میبردیم یا مساوی میکردیم میومد میگفت من کاملاً راضیم از عملکرد تیمم و خیلی خوب بودیم و ...؟!!
امیدوارم جونز زودتر خوب شه! نیاز داریم به این هیولا تو خط دفاع!
داداش منظور گل از رییس فن خاله؟
باید بهش گفت رییس فقط یک نفر بوده هست و خواهد بود.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
داداش منظور گل از رییس فن خاله؟
باید بهش گفت رییس فقط یک نفر بوده هست و خواهد بود.
رئیس رو من نوشتم.
درسته فرگی رئیس اسطوره ای باشگاه بود، ولی در کل به سرمربی باشگاه رئیس میگن.
چون اونجوری نگاه کنی بعد از سر مت بازبی به فرگوسن هم نباید رئیس میگفتن!
رئیس هم از سوی بازیکن ها و طرفدارا به مربی گفته میشه اصولاً نه رسانه ها :)

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
تبریک بابت برد.با اینکه دیگه کمتر وقت می کنم سر بزنم اما همیشه دنبال می کنم.ایشالا چراغ این تاپیک همیشه روشن باشه.
-----------
مصدومیت ها اگه بزارند یه ترکیب ایده آل داخل زمین باشه فن خال هم دستش برای تاکتیک بازتر هست. به امید گرفتن سیتی و بعدش چلسی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

بالا