• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857

من نوشتم اوانز رو بفروشید یکی دیگه هم تایید کرد بعد بقیه اومدن گفتن چون یه بازی بد بوده باید بفروشنش!؟

یکی دیگشونم با زبان فوق العادش گفت u 2 a stupid :دی

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
والا اگه مامانمون هفته ای 250 هزار پوند بهمون بده غلط میکنیم بد باشیم! مشکل اینه این پسرای خوب تا چوب باباشون بالا سرشون نباشه به یاغی گری ادامه میدن!
خدائیش اگه اون پسر خوب شما باشی، کار بدی هم بکنی (با هفته‌ای خدا تومن) چوب باباهه که بره بالا، مامانه میگه ولش کن پسرم رو. چیکارش داری؟ کرد که کرد. فدای سرش:)

حالا اینی که من نوشتم چه ربطی به منچستر داشت؟ هیچی! حرفی بود که فقط از بابت حسادت و حرص از جانب نسل قبل به نسل جدید ابراز شد.

شوخی میکنم ها ;)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
برد رو با تاخیر تبریک میگم خدمت دوستان

یعنی دیشب یه چیزی فراتر از افتضاح بودیم،چقدر اینا رو پرس از جلوی بازکنای حریف بد کار می کردن!!من گفتم وضع تیم یه کم بهتر شده نسبت به قبل،با این بازی گند دیشب نظرم کلا عوض شد!

بازی بعدی با لیورپوله که باید ببرن بازی رو،مخصوصا با این وضعی که لیورپول داره.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
رئیس رو من نوشتم.
درسته فرگی رئیس اسطوره ای باشگاه بود، ولی در کل به سرمربی باشگاه رئیس میگن.
چون اونجوری نگاه کنی بعد از سر مت بازبی به فرگوسن هم نباید رئیس میگفتن!
رئیس هم از سوی بازیکن ها و طرفدارا به مربی گفته میشه اصولاً نه رسانه ها :)
اصلان جون بنظرم هنوز زوده به فن خال که هیچ موفقیتی برای منچستر نیاورده بگیم رئیس!
خدمتی که فرگی برای منچستر کرده رو هیچ سرمربی دیگه ای در جهان برای تیمیش نکرده
استفاده کردن از کلمه ی "رئیس" برای یه سرمربی تازه وارد بنظرم پایین آوردن ارزش این کلمه ست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان جون بنظرم هنوز زوده به فن خال که هیچ موفقیتی برای منچستر نیاورده بگیم رئیس!
خدمتی که فرگی برای منچستر کرده رو هیچ سرمربی دیگه ای در جهان برای تیمیش نکرده
استفاده کردن از کلمه ی "رئیس" برای یه سرمربی تازه وارد بنظرم پایین آوردن ارزش این کلمه ست
مهدی جان نظرت محترمه ولی مخالفم باهات!
تو چلسی به مو میگن رئیس، تو آرسنال به ونگر، کلاً رئیس واسه مربیه.
در بزرگیه فرگوسن شکی نیست.
ولی یه نکته رو دقت کن:
درسته اگه سرالکس نبود من یونایتد این تیم قدرتمند الانش نبود، ولی اگه سر مت بازبی نبود الان کلاً من یونایتدی وجود نداشت!
پس با همه احترام و علاقه ای که فرگی دارم رئیس رو مقدس و مختص یک نفر هم بخوای حساب کنی میشه مت بازبی!
دوستان سوء برداشت نشه من هم اندازه تک تک شما ها سر الکسو دوست دارم، ولی الان سرمربی تیم ون حاله و تیم و همه چیز توی باشگاه تحت کنترلشه و رئیس خونده میشه!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مهدی جان نظرت محترمه ولی مخالفم باهات!
تو چلسی به مو میگن رئیس، تو آرسنال به ونگر، کلاً رئیس واسه مربیه.
در بزرگیه فرگوسن شکی نیست.
ولی یه نکته رو دقت کن:
درسته اگه سرالکس نبود من یونایتد این تیم قدرتمند الانش نبود، ولی اگه سر مت بازبی نبود الان کلاً من یونایتدی وجود نداشت!
پس با همه احترام و علاقه ای که فرگی دارم رئیس رو مقدس و مختص یک نفر هم بخوای حساب کنی میشه مت بازبی!
دوستان سوء برداشت نشه من هم اندازه تک تک شما ها سر الکسو دوست دارم، ولی الان سرمربی تیم ون حاله و تیم و همه چیز توی باشگاه تحت کنترلشه و رئیس خونده میشه!
اصلان جون هر چند چلسی و آرسنال رو به عنوان الگو قبول ندارم ولی هم مورینیو و هم ونگر تاریخ و موفقیتهای غیر قابل انکاری در چلسی و آرسنال دارن
من منظورم این نیست که فقط به فرگوسن بگیم رئیس , این کلمه ی مقدس رو برای افرادی به کار ببریم که در تاریخ سازی باشگاه نقش داشتن و قطعا سر مت بازبی هم جزو همین افراد بوده
ولی اگه بخواییم به هر سرمربی تازه وارد که هیچ موفقیتی کسب نکرده لقب رئیس رو بدیم باید به مویس هم می گفتیم رئیس! و چون این لقب رو حتی بعد از رفتن مربی هم براش حفظ می کنیم مثل "سرالکس فرگوسن" و "سر مت بازبی" الان به مویس هم باید بگیم رئیس!
بنظرم یه فرقی برای افرادی مثل فرگوسن و مت بازبی که تاریخ و بدنه ی این باشگاه رو ساختن و به قول معروف در این راه پیراهن بیشتری پاره کردن با مربیان تازه وارد که نقشی در تاریخ سازی نداشتن وجود داشته باشه!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اصلان جون هر چند چلسی و آرسنال رو به عنوان الگو قبول ندارم ولی هم مورینیو و هم ونگر تاریخ و موفقیتهای غیر قابل انکاری در چلسی و آرسنال دارن
من منظورم این نیست که فقط به فرگوسن بگیم رئیس , این کلمه ی مقدس رو برای افرادی به کار ببریم که در تاریخ سازی باشگاه نقش داشتن و قطعا سر مت بازبی هم جزو همین افراد بوده
ولی اگه بخواییم به هر سرمربی تازه وارد که هیچ موفقیتی کسب نکرده لقب رئیس رو بدیم باید به مویس هم می گفتیم رئیس! و چون این لقب رو حتی بعد از رفتن مربی هم براش حفظ می کنیم مثل "سرالکس فرگوسن" و "سر مت بازبی" الان به مویس هم باید بگیم رئیس!
بنظرم یه فرقی برای افرادی مثل فرگوسن و مت بازبی که تاریخ و بدنه ی این باشگاه رو ساختن و به قول معروف در این راه پیراهن بیشتری پاره کردن با مربیان تازه وارد که نقشی در تاریخ سازی نداشتن وجود داشته باشه!
من توجیه شدم و با نظراتت موافقم.
به ون حال دیگه رئیس نمی گویم :)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگم دوستان جدا از بحث طرفداری و شوخی، این سئوال رو از طرفدارای تیمهای دیگه دارم(شاید جاش تو این تاپیک نباشه). آیا CL براتون جذابیت داره مثل سالهای قبل؟؟؟
شاید دلیلش نبود ما باشه...
واسه خود بنده اصلا جذابیت نداره، ولی تو دوست و آشنا هم سراغ میگیرم با اینکه طرفدار MANUTD نیستن ولی همه میگن که CL جذابیت سابق رو نداره...
آدم شک برمیداره که نبود ما اینقدر میتونه مهم باشه واسه فوتبال...

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
من توجیه شدم و با نظراتت موافقم.
به ون حال دیگه رئیس نمی گویم :)
ممنونم اصلان جون.
من نمی خواستم باهات کل کل کنم چون واسم قابل احترامی واسه همین دیگه ادامه ندادم. ولی خوب دم بقیه بچه‌ها گرم. [emoji12]

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ممنونم اصلان جون.
من نمی خواستم باهات کل کل کنم چون واسم قابل احترامی واسه همین دیگه ادامه ندادم. ولی خوب دم بقیه بچه‌ها گرم. [emoji12]
لطف داری شما. به هر حال خوبه آدم کله شق نباشه و به اشتباهاتش اعتراف کنه :D

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
میگم دوستان جدا از بحث طرفداری و شوخی، این سئوال رو از طرفدارای تیمهای دیگه دارم(شاید جاش تو این تاپیک نباشه). آیا CL براتون جذابیت داره مثل سالهای قبل؟؟؟
واسه خود بنده اصلا جذابیت نداره، ولی تو دوست و آشنا هم سراغ میگیرم با اینکه طرفدار MANUTD نیستن ولی همه میگن که CL جذابیت سابق رو نداره...
اغا منم خواستم بيام اين پست و بدم ،،،
جاتون هم خيلى خالى ه

Sent from my iPhone using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اغا از كجا بفهميم بازى مادريد تو كدوم كانال پخش ميشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
من ك هيچ كدوم از اين كانال ارو ندارم

s@eed fto

Registered User
لایک‌ها
147
دوست من درسته که ما نیستیمو کلی هیجان از دستمون رفته و تیم کلی ضرر مالی و از این جور داستانا داشته اما با یکم فکر میبینیم خیلیم بد نبوده . فکر کنید امسال با این وضع مصدوما و ناهماهنگی تیم میخواستیم تو Cl هم بازی کنیم دیگه خودتون حدس بزنید چی میشد , در کل فکرمیکنم خیلیم بد نشد هم یه تلنگری به مالکای باشگاه خورد هم تیم امسال یه سر و سامونی میگیری برا سال دیگه با قدرت شرکت میکنه....

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دوباره شایعات خرید روبن قوت گرفته میگن منچستر حاضره 24 میلیون پوند برای خریدش در ژانویه هزینه کنه , بنظرم این مقدار پول برای یه بازیکن 30 ساله از سرش هم زیاده!
قبلا هم شایعه ی معاوضه هررا با شقیری بود که فکر کنم چرت محض باشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میگن که منچستر دوباره افتاده دنبال سیلوا و چلسی هم به مشتریان استرتمن پیوسته!!!
به این شایعات کواچیچ و انزو پرز رو هم اضافه کنید!!!!!
چقدر شایعه واسه ما میسازن، البته ممکنه همش واقعیت داشته باشه، چون ونگال هم گفته یا هدفهایی که میخواستیم رو میگیریم یا هیچ خریدی نخواهیم داشت!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
مقایسه عملکرد تیم در سه فصل گذشته در همین مقطع توسط 3 سرمربی مختلف

35647717518063803031.jpg

بهترین گلزنان منچستر بعد از انجام ۱۵ بازی :

در فصل 2015-2014 :
فن پرسی ۶ گل زده
رونی ۵ گل زده
خوان ماتا ۴ گل زده

در فصل 2014-2013 :