چطور؟
خدائیش اگه اون پسر خوب شما باشی، کار بدی هم بکنی (با هفتهای خدا تومن) چوب باباهه که بره بالا، مامانه میگه ولش کن پسرم رو. چیکارش داری؟ کرد که کرد. فدای سرشوالا اگه مامانمون هفته ای 250 هزار پوند بهمون بده غلط میکنیم بد باشیم! مشکل اینه این پسرای خوب تا چوب باباشون بالا سرشون نباشه به یاغی گری ادامه میدن!
اصلان جون بنظرم هنوز زوده به فن خال که هیچ موفقیتی برای منچستر نیاورده بگیم رئیس!رئیس رو من نوشتم.
درسته فرگی رئیس اسطوره ای باشگاه بود، ولی در کل به سرمربی باشگاه رئیس میگن.
چون اونجوری نگاه کنی بعد از سر مت بازبی به فرگوسن هم نباید رئیس میگفتن!
رئیس هم از سوی بازیکن ها و طرفدارا به مربی گفته میشه اصولاً نه رسانه ها
مهدی جان نظرت محترمه ولی مخالفم باهات!اصلان جون بنظرم هنوز زوده به فن خال که هیچ موفقیتی برای منچستر نیاورده بگیم رئیس!
خدمتی که فرگی برای منچستر کرده رو هیچ سرمربی دیگه ای در جهان برای تیمیش نکرده
استفاده کردن از کلمه ی "رئیس" برای یه سرمربی تازه وارد بنظرم پایین آوردن ارزش این کلمه ست
اصلان جون هر چند چلسی و آرسنال رو به عنوان الگو قبول ندارم ولی هم مورینیو و هم ونگر تاریخ و موفقیتهای غیر قابل انکاری در چلسی و آرسنال دارنمهدی جان نظرت محترمه ولی مخالفم باهات!
تو چلسی به مو میگن رئیس، تو آرسنال به ونگر، کلاً رئیس واسه مربیه.
در بزرگیه فرگوسن شکی نیست.
ولی یه نکته رو دقت کن:
درسته اگه سرالکس نبود من یونایتد این تیم قدرتمند الانش نبود، ولی اگه سر مت بازبی نبود الان کلاً من یونایتدی وجود نداشت!
پس با همه احترام و علاقه ای که فرگی دارم رئیس رو مقدس و مختص یک نفر هم بخوای حساب کنی میشه مت بازبی!
دوستان سوء برداشت نشه من هم اندازه تک تک شما ها سر الکسو دوست دارم، ولی الان سرمربی تیم ون حاله و تیم و همه چیز توی باشگاه تحت کنترلشه و رئیس خونده میشه!
من توجیه شدم و با نظراتت موافقم.اصلان جون هر چند چلسی و آرسنال رو به عنوان الگو قبول ندارم ولی هم مورینیو و هم ونگر تاریخ و موفقیتهای غیر قابل انکاری در چلسی و آرسنال دارن
من منظورم این نیست که فقط به فرگوسن بگیم رئیس , این کلمه ی مقدس رو برای افرادی به کار ببریم که در تاریخ سازی باشگاه نقش داشتن و قطعا سر مت بازبی هم جزو همین افراد بوده
ولی اگه بخواییم به هر سرمربی تازه وارد که هیچ موفقیتی کسب نکرده لقب رئیس رو بدیم باید به مویس هم می گفتیم رئیس! و چون این لقب رو حتی بعد از رفتن مربی هم براش حفظ می کنیم مثل "سرالکس فرگوسن" و "سر مت بازبی" الان به مویس هم باید بگیم رئیس!
بنظرم یه فرقی برای افرادی مثل فرگوسن و مت بازبی که تاریخ و بدنه ی این باشگاه رو ساختن و به قول معروف در این راه پیراهن بیشتری پاره کردن با مربیان تازه وارد که نقشی در تاریخ سازی نداشتن وجود داشته باشه!
ممنونم اصلان جون.من توجیه شدم و با نظراتت موافقم.
به ون حال دیگه رئیس نمی گویم
لطف داری شما. به هر حال خوبه آدم کله شق نباشه و به اشتباهاتش اعتراف کنهممنونم اصلان جون.
من نمی خواستم باهات کل کل کنم چون واسم قابل احترامی واسه همین دیگه ادامه ندادم. ولی خوب دم بقیه بچهها گرم. [emoji12]
اغا منم خواستم بيام اين پست و بدم ،،،میگم دوستان جدا از بحث طرفداری و شوخی، این سئوال رو از طرفدارای تیمهای دیگه دارم(شاید جاش تو این تاپیک نباشه). آیا CL براتون جذابیت داره مثل سالهای قبل؟؟؟
شاید دلیلش نبود ما باشه...
واسه خود بنده اصلا جذابیت نداره، ولی تو دوست و آشنا هم سراغ میگیرم با اینکه طرفدار MANUTD نیستن ولی همه میگن که CL جذابیت سابق رو نداره...
آدم شک برمیداره که نبود ما اینقدر میتونه مهم باشه واسه فوتبال...
بفرما برادر: http://www.liveonsat.com/اغا از كجا بفهميم بازى مادريد تو كدوم كانال پخش ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسى اصلان جانبفرما برادر: http://www.liveonsat.com/
برنامه همه بازی ها و شبکه های پخشش و ... هست اینجا.
دوست من درسته که ما نیستیمو کلی هیجان از دستمون رفته و تیم کلی ضرر مالی و از این جور داستانا داشته اما با یکم فکر میبینیم خیلیم بد نبوده . فکر کنید امسال با این وضع مصدوما و ناهماهنگی تیم میخواستیم تو Cl هم بازی کنیم دیگه خودتون حدس بزنید چی میشد , در کل فکرمیکنم خیلیم بد نشد هم یه تلنگری به مالکای باشگاه خورد هم تیم امسال یه سر و سامونی میگیری برا سال دیگه با قدرت شرکت میکنه....میگم دوستان جدا از بحث طرفداری و شوخی، این سئوال رو از طرفدارای تیمهای دیگه دارم(شاید جاش تو این تاپیک نباشه). آیا CL براتون جذابیت داره مثل سالهای قبل؟؟؟
شاید دلیلش نبود ما باشه...
واسه خود بنده اصلا جذابیت نداره، ولی تو دوست و آشنا هم سراغ میگیرم با اینکه طرفدار MANUTD نیستن ولی همه میگن که CL جذابیت سابق رو نداره...
آدم شک برمیداره که نبود ما اینقدر میتونه مهم باشه واسه فوتبال...