خخخ!خوب مثل اینکه فن خال هم فهمید که بازی تو انگلیس خیلی فیزیکی هستش و حداقل تیم ما خیلی تو این قضیه کمبود داره(هافبکهای ضعیف و دفاع های ضعیفتر از نظر بدنی) واسه همین شکل جدیدی از تمرین رو پیش گرفته:
مشاهده پیوست 722088 مشاهده پیوست 722089
اگه یه بازیکنی از ترکیب فلینی و هررا داشتیم عالی میشد. یه چیزی تو مایه های یحیی توره.فن خال باید بیشتر از بقیه بازیکنا تمرکزش رو روی دالی بلیند بزاره!اگه واقعا میخواد یه هافبک قدرتمند و تاپ تو وسط زمین داشته باشه که هم پاسور خوبی باشه و هم جنگندگی لازم رو داشته باشه،به این نیاز داره که بلیند از نظر بدنی تقویت بشه،حالا نمیگیم هم هیکل کریک یا فلینی بشه ،اما خب تو بازی های این فصل نشون داد که پاسور خوبیه،اگه رو قدرت بدنیش هم کار کنه میتونه خیلی از مشکلاتمون تو وسط زمین رو حل کنه
اسمش رو هم میذاشتیم فلیررا!!!!!!اگه یه بازیکنی از ترکیب فلینی و هررا داشتیم عالی میشد. یه چیزی تو مایه های یحیی توره.
چه همزمان!!!!ساوتهمپتون پنچر شده اساسی چهارمین باخت پیاپی اونم مقابل برنلیوستهام هم مساوی کرد هر چند اینا رقبای ما نیستن جرقه هایی هستن که در یک مقطع از فصل زده میشن و به زودی خاموش میشن
جفت رقبای اصلیمون یعنی چلسی و سیتی بردن دیگه فردا باید ببریم
ساوتهمپتون پنچر شده اساسی چهارمین باخت پیاپی اونم مقابل برنلیوستهام هم مساوی کرد هر چند اینا رقبای ما نیستن جرقه هایی هستن که در یک مقطع از فصل زده میشن و به زودی خاموش میشن
جفت رقبای اصلیمون یعنی چلسی و سیتی بردن دیگه فردا باید ببریم
چه خبره 36 ملیون پوند؟!!!!!! اگه میخوان اینقدر بهش پول بدن حداقل 4 یا 5 ساله باهاش ببندندخیا رو خیلی دوست دارم بازیکن فوق العاده و اینده داری هست اما اینکه این همه به بازیکنا باج بدن رو نمیتونم قبول کنم!
United want to make David De Gea the best paid goalkeeper in the world by offering him a contract worth £36 million. [sun]
احتمالا هم 5 ساله هستچه خبره 36 ملیون پوند؟!!!!!! اگه میخوان اینقدر بهش پول بدن حداقل 4 یا 5 ساله باهاش ببندن
منم همچین احساسی دارم ولی نمی خوام مثل اون کاربرا تو تاپیک کل واسه چیزی که هنوز اتفاق نیافتاده حکم صادر کنم هر بازی شرایط خودشو داره ممکنه اتفاقات نامیمونی رخ بده ولی ته دلم تقریبا از برد مطمئنمبه برد فردا شک داری؟:دی باور کن احساس میکنم با هال بازی داریم!
یه جورایی به نقع ما شد، چون الان دیگه فشاری روی بازیکن ها نیست که اگه نبرن جایگاه سوم رو از دست میدن. راحت تر بازی می کنن.خوب با نتایجی که بدست اومد، متاسفانه سیتی به سختی بازیش رو برد و هر نتیجه ای بدست بیاد فردا جای ما تو جدول عوض نمیشه...
نمیدونم دستمزد هفتگیش الان چقدره و با این قرارداد چقدر میشه ولی افشین خدایی حقشه. راحت بهترین دروازه بان فعلی لیگه.دخیا رو خیلی دوست دارم بازیکن فوق العاده و اینده داری هست اما اینکه این همه به بازیکنا باج بدن رو نمیتونم قبول کنم!
United want to make David De Gea the best paid goalkeeper in the world by offering him a contract worth £36 million. [sun]