من این فاز آنتی فن خالی که سر یه مساوی راه افتاده رو کلا نمیگیرم ,من الان رسما ماه هاست که توی توییتر خیلی فعالم و قضایا رو دنبال میکنم از طرفدارا و روزنامه نگارای خارجی ولی کلا واکنشای اغراق شده به قضایا رو تا به امروز درک نکردم ! از جمله همین عکس العمل ها به مساوی امروز !
امروز همه بدون شک از یانگ راضی بودن, من به شخصه تا زمانی که جایگزین والنسیا توی سمت راست نشده بود ازش فوق العاده راضی بودم
هیچ وقت فکر نمیکردم بخوام بگم جای فلینی خالی باشه ولی وافعا مطمینم اگر بود ما خیلی راحت بودیم !
فلچر فاجعه بود و ای کاش هررا لحظه ی آخر مصدوم نمیشد
اوانز رو به نظرم باید فرستاد تیم زیر ۱۸ ساله ها بازی کنه شاید اونجا کیفیت لازم رو داشته باشه !
جای خالی روخو هم احساس میشه ولی امروز با اومدن بلکت به نظرم اوضاع توی خط دفاع بهتر شد .
من به شخصه اگر جای ون خال بودم ویلسون رو به جای ون پرسی می آوردم و دی ماریا رو به جای ماتا , دی ماریا جاش وسطه و نه گوش , هیچ وقت هم اون ناحیه اونقدر خوب نبوده که بخواد اینطور ازش بازی بگیره !
در مورد Falcao هم بهتون بگم اون هدی که گل کرد واقعا محشر بود امیدوارم شروع گل هاش باشه و یادتون باشه این اولین باریه که داره ۹۰ دقیقه کامل بازی میکنه که میتونه توی این بازه ی فشرده بهمون کمک کنه .
من قبل از این بازی پیش بینی میکردم که بتونیم از بازی امروز ( که خیلی ازش میترسیدم ) ,نیوکاسل (در خانه ) و تاتنهام ( خارج از خانه) ۷ امتیاز بگیریم که به نظرم اگر بتونیم موفق بشیم به این مهم دست پیدا کنیم اوضاعمون خوب میشه توی جدول چون بازی هایی مثل بازی با استوک که خارج از خونه است برامون خیلی سخت خواهد بود و من تصور نمیکنم بیشتر از ۱ امتیاز بتونیم بگیریم مگر اینکه ترکیب تکمیل بشه ....
فراموش نکنید که توی ۵ روز ۳ تا بازی یعنی ۹ امتیاز سرنوشت ساز که میتونه کل جدول رو زیر و رو بکنه...