AslanSalarkia
همکار بازنشسته
این حرف رو زمان صحتشو تعیین میکنهکاملا درسته، من هم که بیشترین آتیش رو دارم نسبت به اخراج فن خال دارم، الان رو فرصت خوبی برای تعویض سرمربی نمیبینم...
فن خال حتی اگه با خریدهای آنچنانی هم بتونه مارو به CL برسونه از نظر من برای امسال کافی هستش ولی بدون شک حتما باید تابستون مربی عوض بشه...حتما!!!!!
در مورد اینکه دوستان یا خود من فن خال رو با مویس مقایسه میکنیم، منظور این نیست که مویس رو باید برگردونیم یا مویس بهتر بود(راستش رو بخواین من یکی که فکر میکنم مویس خیلی بهتر بود)، منظور این هستش که فن خال با این همه خرج و دبدبه و کبکبه هم هیچ غلطی برای این تیم نکرده و این همه فرصتی که داشته هیچ کاری نتونسته کاری بکنه که هیچ جای امیدواری داشته باشه، پس اصلا به درد تیم ما نمیخوره...اصلا!!!!!
واسه مربی بعدی هم من یکی به پپ رای میدم بخاطر اینکه همونطوری که دوستان گفتن انگیزه و کاریزمایی داره که کمتر کسی داره...
اما اگه راستشو بخواین ترجیه میدم که مربی یک منچستری اصیل و قدیمی باشه...
اصلا با کسی مثل کلوب هم به جایی نمیرسیم، بخاطر اینکه کلوب هم مثل مویس میمونه و برای تیم های کوچیک میتونه مربی خوبی باشه...
اصلان جون آرامش و بیشتر از نمیتونه وجود داشته باشه واسه منچستر...حقیقتا حتی وقتی که رئیس هم بود اینقدر تیم آرامش نداشت ولی هیچ سودی نداشته...
دلیل اینکه اینزاگی هم نتونسته اونقدر که باید جواب بده، مربی میلان نبوده، بلکه مشکلات خود میلان بوده، امیدوارم به سرنوشت میلان دچار نشیم...
درباره پپ باهات مخالفم، پپ توی تیم هایی موفق بوده که بهترینهارو در اختیار داشته، نمیتونه با این میدفیلدِ یونایتد برنامه هاشو پیاده کنه، یعنی اگه بیاد هم کمِ کم یه 200 تای دیگه خرج داره
درباره میلان و اینزاگی هم دقیقاً منظور منو گفتی، گیگز یا اوله شاید مشکلی نداشته باشن، ولی مشکلات الان باشگاه باعث میشه اونها هم نتونن نتیجه بگیرن، درسته مشکلات ما با میلان فرق داره ولی وجه شباهتش اینه که جفت این تیم ها کلی مشکل دارن که برای حلش بیشتر از انگیزه نیاز به تجربس...
ای کاش فرگی یه دو سال بیشتر میموند...