Aventador1988
Registered User
منچستریونایتد Vs لیسترسیتی
شنبه ۱۱ بهمن ساعت ۱۸:۳۰ به وقت تهران
ورزشگاه اولترافورد
فلچر بعداز اون بیماری عجیبی که داشت فوتبالش تمام شد...فلچر هم پس از 20 سال بازی در منچستر (با احتساب تیم جوانان) با قرارداد 3.5 ساله به وستهام پیوست
نشد که مثل گیگز و اسکولز کفشهاش رو تو منچستر آویزان کنه این اواخر خیلی افت کرده بود خصوصا بعد از رفتن فرگی
بد نبود؟ عالی بود! اون همه پول سر کاگاوایی دادیم که بازیش مقابل این عمر عبدالرحمان محو بود سطح بازیش خیلی فراتر از سطح آسیاست به تنهایی امارات رو کشید بالااین عمر عبد الرحمان رو هم میخریدن بد نبود. تو بازی نیمه نهایی هم باز از اون پاسهای شاهکارش داد
به گزارش سایت رسمی باشگاه صادق الفتوری با قراردادی ۱۸ ماهه به تیم تحت هدایت وارن جویس یعنی رزو های یونایتد پیوست .
این مدافع راست سابق تیم سالفورد سیتی ۲۰ سال سن دارد و کارش را در این باشگاه شمالی نزدیک به یک ماه پیش شروع کرد اما در مدت حضور موقت یک هفته ای خود در کمپ تمرینی یونایتد توانست تاثیر گذار باشد و قراردادی دائم با این باشگاه عقد کند .
“صادقانه بگویم ، برای من رویایی بود که به حقیقت پیوست . باید از باشگاه سالفورد سیتی بابت فرصتی که به من دادند و اعتمادی که به من داشتند تشکر کنم ، طبیعتا به آینده و اتفاقاتی که در آن رخ خواهد داد فکر میکنم ، شانس حضور در منچستر یونایتد . باورم نمی شود . “
این مدافع اهل لیبی است و برادرش هم اکنون در عضویم تیم برنلی می باشد . خود او نیز سابقه حضور در منچسترسیتی را نیز دارد .
داداش این رو که واسه تیم رزروها خریدن و خودش هم میدونه که راهیابیش به تیم اصلی خیلی سخته.http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1200843&title=فان-خال:بازيکن-جديد-نمي-خريم
هرچی تا حالا این آقا گفته برعکسش در امده خخخخخخخ
این خبر برای دو سه روز قبل از خرید هست
سخته مقابل پیشنهادهای کلان رئال بازیکنی بتونه مقاومت کنه از طرفی سیاست باشگاه رئال هم همینه دنبال بهترین هاست و در این کار تقریبا همیشه موفق بودهخوب فکر میکنم پوگبا خیلی واضح گفته که دیگه داره به اسپانیا فکر میکنه!!!:
It's thanks to Llorente that I'm learning Spanish
در مصاحبه ای اعلام کرده که داره از یورنته اسپانیایی یاد میگیره!!!!...