hamedovic5405
Registered User
مگه قرارداد فن پرسی این فصل تموم میشه؟
نه دوست من 3روز دیگه با لستر داریم بعدش با کمبریج داریم...بازیمون با کمبریج امشب هست؟
ممنون آقا مهرداد بخاطر اطلاع رسانیتون. من هم ببن دو نیمه بارسا و اتلتیکو تبلیغش رو دیدم و خواستم بیام اینجا بگم که دیدم شما گفتین. دوستان با دوبله فارسی لذت دوباره ای داره دیدن این فیلم. من هم پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش.شبکه 3 جمعه ساعت 1:30 دقیقه بامداد فیلم اتحاد (unity) رو نشون میده
حدس میزنید داستانش چیه ؟
الدترافورد - منچستر یونایتد و حادثه مونیخ و تاریخ تیم بزرگمون.
حتما فیلم رو ببینید دوستان
والا توی چندین منبع همین آمارو دادنبعد از اونهمه شایعه در رابطه با بیل و مشخص شدن اینکه رئال هیچ پیشنهادی واسه بیل دریافت نکرده، مصاحبه بیل خوشحال کننده بود که خبری از انتقال با اون قیمت کذایی نیست. من هم مثل میلاد خیلی خوشحال شدم از این خبر
در رابطه با زاها بعضی سایتها اطلاعات اشتباه دادن، درستش اینه که ما زاها رو 10 میلیون پوند خریدیم که آپشن Add on تا 15 میلیون پوند داشت که بعد از خریدش نه یونایتد موفقیت خاصی داشت و نه زاها کار خاصی کرد و لذا تنها همون 10 میلیون پوند اولیه به پالاس پرداخت شده، الان هم صحبت از 3 میلیون پوند اولیه و همچنین Add on به میزان 3 میلیون پوند دیگه هست که باز بستگی به درخشش زاها و نتایج پالاس هستش. به هر حال 10 تا خریدیم و الان 3 تا میفروشیم که بنظر من اشتباهه. البته فعلا شایعه سایتها هستش و معلوم نیست جدی باشه.
امروز خیلی از سایتها همونجور که مهدی عزیز گفت خبر از توافق بادخیا برای قرارداد جدید تا 2020 با حقوق هفتگی 140 هزار پوند زده بودن که اابته هنوز رسمی نشده.
قضیه صحبتهای پیرلو در رابطه با پوگبا هم فعلا چیزی رو مشخص نمیکنه مگه اینکه پوگبا خودش بگه به یونایتد نمیرم که تاحالا همچین چیزی رو نگفته ولی هممون میدونیم اکثر تیمهای متمول واسه خرید پوگبا برنامه دارن لذا خریدش علاوه بر مبلغ بالاش، خیلی سخت هم هست.
دراگوویچ همچنان داره میاد!!
فلچر هم هنوز قطعی نشده تیم آیندش.
نانی هم که دیروز حرف از خواستنش بود، امروز حرف از فروشش بود!
جو رادول بصورت قرضی از تیم جدا شد.
راستی مهدی جان اون لیست حقوق پرداختی که گذاشتی معتبره؟ اگه معتبر باشه واقعا حقوق بدی هم نمیدیم ها. رونی رو که بذاریم کنار، بقیه همچین حقوق بالایی هم که میگفتن نمیگیرن! مثلا شاو که گفته میشد 100 تا 120 تا میگیره و اینجا نوشته 50 تا میگیره! فالکائو هم بتظر من اصلا ارزش خرید نداره.