میلادجان همهء تلاش من در نوشتهام این بود که خودت سعی کنی به جوابی متفاوت برسی. که نرسیدی. این نتیجهگیری که مدیران شعور ندارند، سادهترین جواب است اما لاجرم بهترین جواب نیست.
این مدیران با استفاده از همین هواداران پول در میآورند و برای برنامهریزی و مدیریتشان (که به زعم تو، سراسر اشتباه است) حقوقهای رویایی هم دریافت میکنند. شاید وقتش باشه که از خودمون بپرسیم چه رازی در این معادلهء پر مجهول نهفته است.
جملهء هواداران مالکین واقعی هستند، بیشتر تعارف است. من فکر می کنم جملهء درستتر اینه که هواداران منابع مالی واقعی هستند. مالک هم اونیه که پول کلانی داده (یا بخشیاش رو قرض کرده) و سهام خریده و با بالا و پایین رفتن قیمت سهمش سود یا ضرر میکنه. طبعا این سهامدار سعی خواهد کرد که هر کاری بکنه که سودش بیشتر بشه. منجمله موفقیت در مسابقات، گرفتن سهمیه و دهها عامل دیگه. حالا اگر این مدیر-مالک-سهامدار حالیش نباشه که سیاست درست در رسیدن به این موفقیت چیه، این میشه یک معما؟!
اگر صورت مسئله این طوری باشه که من نوشتم، جوابش (نداشتن فهم و شعور مدیران) جواب عجیبی خواهد بود. البته سادهترین جواب و دمدست ترین اونه. اما من نمیتونم چنین جوابی رو بپذیرم. اما جواب این معما چیه؟ جوهر حرف من اینه. شاید باید نگاهی وسیعتر به اصل موضوع و این معادلات داشت.
معمولا ساده ترین جواب بهترین جواب هستش عزیز...
و من فکر میکنم شما خیلی مسئله رو داری پیچیده میکنی، وقتی گلیزرها باشگاه رو خریداری کردن، مشکلات مالی باشگاه زیاد شده بود، ولی دارایی های باشگاه به اندازه ای بود که اون رو ثروتمندترین باشگاه دنیا میدونستن، تو چند سال گذشته هیچ جور خرجی برای باشگاه نشد و در عوض انواع و اقسام حیله ها در کسب درآمد(مثل خرید تاسیسات ورزشی باشگاه و قرض دادنشون به خود باشگاه که نهایت بی شرمی هستش و یا فروش درصدی از سهام باشگاه) انجام شد، کسب درآمد در راستای جیب مالکین بوده تا الان و میزان خرجی که برای باشگاه شده شاید 1/20 اون درآمد هم نبوده(همه میدونن که گلیزرها در وضعیت فلاکت بار اقتصاد آمریکا اومدن و سرمایشون رو روی باشگاه گذاشتن و از اون موقع فقط سود داشتن) اگه واقعا باورتون شده دوستان که تو این 2 فصل اون خرجی که شده خیلی خوب و زیاد بوده، واقعا سخت در اشتباه هستید، در مقایسه با باشگاه های پردرآمد دنیا مثل بارسا و رئال ما عملا خرجی که انجام دادیم از شروع قرن واقعا قابل مقایسه نیست!! حالا توجه کنید که ما همیشه، حالا نگیم پردرآمدترین ولی جزو 2 باشگاه پردرآمد سال بودیم...
هیچ وقت یادم نمیره که تو بازی با لستر بود (فکر میکنم) که وودی خیلی راحت وسط بازی به شاو گفت Fucking Waste Of Money!!!!!!!!!!!!!
خیلی جمله معنی داری میتونه باشه...
شما عملکرد مدیر تیم رو چجوری میسنجید؟؟؟
عملکرد خرید؟؟؟(عالی بوده تا الان!!!!!! فقط به حقوقهای بازیکنان تیم یه نگاهی داشته باشیم در مقایسه با بقیه دنیا، عکسی که بچه ها گذاشتن از حقوق پوگبا هم جالب بود)
عملکرد مدیریت باشگاه در انتخاب مربی و اخراج مربی قبلی؟؟؟؟ زیبا بود اخراج مویس!!!!!
عملکرد مدیریت باشگاه در خرید بازیکن در فصول گذشته رو که اصلا اسمش رو نیار، اسم بازیکنهایی که بهمون داشتن میپوستن و نپیوستن رو بخوام لیست کنم و خبرهای عصبانیت رئیس از مدیریت که واسه خودش داستانی میشه...
رونالدینیو، سیلوا، سانچز، واران، مودریچ و .................. دیگه حوصله ندارم فکر کنم...