جالب خدا رسوند!!!!
البته به نظر خودم یکم هایلایتش مسخره بود :دی 2 دقیقش اسم بود. 600 بارم کاشته دیماریا رو نشون داددوستان کسی هایلایت پر پیمون پیدا کرد، لینکش رو بزاره اینجا خواهشا...
جالب خدا رسوند!!!!
آره 442 لوزی بازی کردیم ولی واقعا فلاینی میتونه نقش اون هافبک طراح پشت مهاجم رو بازی کنه؟ میتونست از هررا بجای فلاینی استفاده کنه. البته یه موضوع که قبل از بازی بهش اشاره کرده بود این بود که 5-6 تا از بازبکنهای کمبریج قدشون بالای 1/90 بوده و احتمالا به همین دلیل به فلاینی بازی داده.4-4-2 لوزی بازی کردیم. دیگه چه چیزی برای گیر دادن دارید ؟
پس این آیمریک لاپورته چی شد؟؟؟ همه جا زدن که قراردادش نهایی شده؟؟؟ظاهرا تا قبل از بسته شدن پنچره ی نقل و انتقالات زمستانی می خواییم یه خرید انجام بدیم
الکساندر دراگوویچ مدافع 23 ساله ی اتریشی و تیم دیناموکیف
مبلغ قرارداد رو هم 15 میلیون پوند پیشنهاد دادن یه چند تا منبع نامعتبر هم از بسته شدن قرارداد حرف زدن
البته در دفاع از آرسنالی عزیز باید بگم که فلسفه فوتبالیشون دیگه عوض شده و راضی هستن به حصور تو جمع 4 تیم فقط وگرنه همونطور که گفتی تیمشون بیشتر از این جام گرفته بود و بیشتر مدعی بود...یعنی شما میفرمایید همه بشینیم افت و سقوط تیممونو ببینیم برای سرمربی کف بزنیم و دور هم تخمه بشکونیم؟
علی خان شما هم مثل پارسال چند تا بازی دیگه تیم نتیجه نگیره میرید خط مقدم علیه فن خال !
طرفدارای ارسنال هم اگر بجای حمایت های بیجا از ونگر جلوش وایمیسادن الان تیمشون مدعی اصلی قهرمانی میبود
من که خوب گفتم!!!!به تیم خودتون بپردازید بهتر نیست؟
طبق گفته های سرمربی:general703: تیم افتاد تو تله کمبریج یونایتد و همونطوری که اونها خواستن بازی کرد مثل بازی با یییووویییوویلل...با کمبریج یونایتد مساوی کردیم؟:general106::general106::general106: احیانا اعضای تیمش دانشجوهای کمبریج نبودن؟:general304::general304:
واقعا آدم میمونه که چی بگه اصن!!! چه توجیهی میتونه توسط سرمربی صورت بگیره با این تساوی که حتی ذره ای قابل قبول باشه؟!