Mehdiwol
Registered User
آره جام حذفی با تیم قدرتمند (!) کمبريج يونايتد که تا دقیقه 40 صفر صفر هستیممگه بازی هست امشب؟!! چرا هیچ جا هیچی نزده پس؟
ورزش 3 در قسمت نتایج زنده زده
آره جام حذفی با تیم قدرتمند (!) کمبريج يونايتد که تا دقیقه 40 صفر صفر هستیممگه بازی هست امشب؟!! چرا هیچ جا هیچی نزده پس؟
البته کانال هایی مثل bein sport 1&11 و یا espn دارن بازی رو نشون میدنسال پيشم فقط بازی های چلسی اينطور بود نميدونم دست باشگاهه يا دسته خود اف اي، شايد اصلا قرعه كشي ميشه چه بازيايي پخش بشه چون خيلي بازيهاي ضعيفم پخش ميشه شايدم از اون سياست هاي خاص و شيكه اف اي هست كه فقط خودشون ميفهمند
من دارم از Fox Sport میبینم اصلان.بازی رو نشون میده جایی؟!
Sent from my XT910 using Tapatalk
فکر کنم منتخب تیم دانشگاهیهای بابا، اتفاقی فهمیدم که بازی امشب هستش!!!!!!!
کاملا یادم رفته بود!!!!
جایی که بازی رو پخش نمیکنه به سلامتی که ما بتونیم ببینیم!!!!!!
ترکیب 2-5-3 باز هم؟؟؟
نتیجه تا دقیقه 60 بدون گل مساوی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میرم بخوابم حوصله وقت گذاشتن برای همیچن چیزی رو ندارم...
کمبریج فکر میکنم تیم محلات باشه؟؟ درسته؟؟؟؟
زیاد تعجب نکن اگه 6 تایی شدیم...تا دیقه 65 صفر صفر
خیلی عجیبه باید 6 تایی میشد این تیم
از نزدیک فالکائو رو دیده باشن؟؟؟فکر کنم منتخب تیم دانشگاهیهشاید هیچکدومشون بازیکنانی مثل فالکائو و دی ماریا رو از نزدیک هم ندیده باشن
میره تکراری ولی اگر مرد باشن میکشن بیرون تا کمبریج 3-0 بره بالااین عکس هم تو گل دیدم، خیلی قیافه ها جالب هستش:
مشاهده پیوست 746544
کسی بازی رو میبینه؟؟؟
این بازی رفت و برگشت هستش یا تک بازی؟؟؟
اگه مساوی بشه بازی تکراری؟؟
رکوردهای تاریخی ادامه دارن...0-0 تموم
الان تنم میخاره واسه یه بحث طولانی با کسی که هنوز از عملکرد این یارو دفاع میکنه
فقط قبلش ترکیب تیمو بگم که یه وقت فکر نکنید با رزرو بازی می کردیم!
United XI vs Cambridge: De Gea, Jones, Rojo, Blind, Valencia, Carrick, Fellaini, Januzaj, Di Maria, Wilson, Falcao
Subs: Valdes, McNair, Rafael, Shaw, Fletcher, Herrera, van Persie
رکوردهای تاریخی ادامه دارن...
ظاهرا 4 دفاعه بازی کردیم؟؟؟؟
نکنه اینجوری بازی کرده تیم که فن خال بگه که 4 دفاعه به درد نمیخوره؟؟؟؟
اگه 4 دفاعه بازی کردیم که شک ندارم همچین قضیه ای بوده، مصاحیه بعداز بازی رو باید فهمید...
منظورم اینه که تیم با این ترکیب اینجوری بازی کرده که فن خال حرف خودش یعنی ترکیب 2-5-3 رو به کرسی بشونه...اصلا دفاع رو بیخیال با اون بازیکنا تو خط حمله یه گلم نتونی بزنی باید بری بمیری!
یه عده احمق تو صفحه تیم اومدن گفتن کمبریج اتوبوس پارک کرده بود. اصلا به فرضم که اونا اتوبوس پارک کرده باشن وقتی تو یه تانک داشته باشی اون اتوبوسو میتونی محو کنی!