• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اگه مقابل یه تیمی بازی کنیم که دفاع های بهتری داشته باشه مطمئنا به مشکل میخوریم، الان یانوزای و دیماریا خیلی راحت دارن بازی میکنن، باید سمت راست تیم هم همین قدر فعال باشه که تیم حریف روی یک سمت یا بازیکنای ما نتونه تمرکز کنه و تیم رو از کار بندازه...
جالبه که بدون هافبک بازیساز اینقدر گل زدیم!!!!!
من هم دلم برای بردهای پر گل تنگ شده!!!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اوووووف. یعنی چه حالی میده بازی رو آنلاین دیدن!! چون از ترافیکمون کم میشه انگار که بلیط خریدیم و الان تو اولترافورد نشستیم و داریم بازی رو تماشا میکنیم!!!:D
اصلا هم به دوستانی که دارن با قاشق چنگال نگاه میکنن حسودیم نشده مخصوصا اصلان :general208:
ولی انصافا عجب بازی بود نیمه اول ها ;) نذاشتیم نفس بکشن. همین که من و میلاد رفتیم رو ایر! و بازی رو آنلاین دیدیم، فعالیت پاره سازی تیم حریف استارت خورد! باید حق المشاهده به من و میلاد پرداخت کنن :D
حق المشاهده نمیخوام!!!!:general707::general707::general707: بجاش بازی قشنگ کنن و بازی رو ببرن که کاملا راضی میشم!!!!!:general707::general707::general707:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کسی لینک دیگه ای نداره؟؟؟
خیلی لگ هاش زیاد شده این سایت...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالب ک بلافاصله بعد تعویض نزدیک بود عمو فیل بفرستمون پیش جوکار[emoji6]
چقد بد که به همین ۳-۰ راضیه مربی! میترسم آخر فصل همین تفاضلمون با سوتون کار دستمون بده!

Sent from my XT910 using Tapatalk

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
در کل خوب بودیم. دیماریا فکر کنم دوتا موقعیت عالی رو خراب کرد. حیف گلی که خوردیم و کلین شیت نشد. اون حرکت دخیا بعد از سوتی جونز هم خیلی خوب بود.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بازی رو بردیم من ندیدم ولی تبریک میگم تو این وضعیت با هر داستانی بریم تو چهارتا استقبال میشه...این بازیکن ولفسبورگ دی بروین که قبلا مال چلسی بود به ما لینک شده دیشب یک تنه بایرن و داغون کرد دوتا زد بهشون به هر شکل ما بهش نیاز داریم بگیریمش با توجه به سنش خیلی خوب میشه

Last edited:

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
بچه ها رقیبمون (!) کمبریج یونایتد هم به لوتون تاون 2-3 باخته!
سه شنبه شب ساعت 11:15 باهاش بازی داریم که بدبختانه احتمال داره بخاطر یه بازی از ایتالیا اینم پخش زنده نشه
این تیمو باید کیسه ی گلش کنیم

بالا