Mehdiwol
Registered User
مک نیر امشب رو فرمه داره خوب بازی می کنه
نمیدونم چرا نفرات دفاعی رو از اینا انتخاب کرده. شاید اونای دیگه شرایط بازی نداشتن. شاید هم بقول تو از بس احمقهبا لگ وحشتناک!!!!!!!
اصلا هیچی نمیبینم در حقیقت!!!!!!
اما دیگه بدتر با این حرفی که زدی، جلو همچین تیمی که ما به دفاع فکر نمیکنیم که بیایم 4تا دفاع میانی بزاریم تو زمین و تیم رو کم تعداد کنیم تو حمله، ما اگر هم میترسیم که ضدحمله گل بخوریم باید دفاع سرعتی(بازیکن سرعتی مثل شاو و والنسیا) تو زمین داشته باشیم که جا نمونه...
آره. نمیدونم چرا؟ اصلا هم خوب نیست. یه توپم الان خراب کردرونی داره کنار زمین بازی میکنه!!!!!!!!!!!! سمت راست!!!!!!
احساست رو درک میکنم مهرداد جان. وقتی سیستم میفته رو قطع و وصل، اعصاب واسه آدم نمیذاره. من که مجبورم اغلب بازی ها رو اینجوری ببینم. آخه (چی میگین شماها؟ قاشق چنگال؟) ندارم. یک امشب دارم مثل آدم بازی رو میبینم. جات خالیخب نیمه اول تمام شد و من یک دقیقه درست هم نتونستم بازی رو ببینم
روی کنسول بازی می کنی؟ من همین امروز تریلر از گیم پلیش رو دیدم قشنگ بود خوشم اومد!خوب با این وضعیت بریم Dying Light رو بازی کنیم!!!!!!!!
فقط PC!!!!!!!!روی کنسول بازی می کنی؟ من همین امروز تریلر از گیم پلیش رو دیدم قشنگ بود خوشم اومد!
)
حریف ضعیفه ولی چه بازیییئی میکنیم!